Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
Celine in presa romaneascaset your scanners free :)
Started by
songbird
, Aug 30 2006 11:30 AM
Posted 26 March 2008 - 01:52 PM
Wow! Incredibil! Maine mi-o iau si eu. Ce tipa norocoasa!
Posted 28 March 2008 - 03:35 AM
Posted 28 March 2008 - 04:49 AM
Posted 02 April 2008 - 06:40 AM
Scrie de Celine in Brovo, nr.7 - dar nu de bine
- ci asa, la mijto
plus k e o poza prelucrata asa, in mijto
Some people have everything - they have nothing.
May 21st, 2008 - Paris, Bercy & November 22nd, 2013 - Antwerpen, Sportpaleis
Posted 24 May 2008 - 09:57 AM
Presa romaneasca este cam intarziata cu shtirile despre Celine si nici nu au demonstrat ca ii intereseaza decat parte de barfa despre astfel de subiecte, si nu cred ca nu poate Celinica sa doarma de grija k saptamana asta n`a aparut in mai shtiu eu ce ziar romanesc..... Oricum la noi nu se mai fac si se dau shtiri de calitate de ceva vreme.....Romanul e placut impresionat doar de catzavence si cancane..... Nu sunt un mare cititor de presa romaneasca, defapt nu prea citesc nimik, prefer tv si internetul.....
Posted 07 September 2008 - 12:14 PM
Mama lui Celine Dion a vrut sa-l omoare pe sotul cantaretei
miercuri, 03 septembrie 2008
Cuplul Celine Dion - Rene Angeli este unul dintre cele mai admirate din show-business pentru longevitate, insa cei doi au trecut prin multe ca sa fie impreuna.
La inceput, nimeni nu vedea relatia dintre cei doi cu ochi buni din cauza diferentei de 16 ani dintre ei, nici macar mama cantaretei, care chiar a incercat sa il omoare pe alesul inimii lui Celine Dion. 'A trebuit sa duc o mare munca de convingere cu mama, care a vrut sa-l asasineze pe sotul meu cand a aflat ca sunt indragostita de el. O inteleg, si eu as fi avut acelasi sentiment', a marturisit, recent, indragita cantareata intr-un interviu pentru postul de televiziune TV5 Monde.
miercuri, 03 septembrie 2008
Cuplul Celine Dion - Rene Angeli este unul dintre cele mai admirate din show-business pentru longevitate, insa cei doi au trecut prin multe ca sa fie impreuna.
La inceput, nimeni nu vedea relatia dintre cei doi cu ochi buni din cauza diferentei de 16 ani dintre ei, nici macar mama cantaretei, care chiar a incercat sa il omoare pe alesul inimii lui Celine Dion. 'A trebuit sa duc o mare munca de convingere cu mama, care a vrut sa-l asasineze pe sotul meu cand a aflat ca sunt indragostita de el. O inteleg, si eu as fi avut acelasi sentiment', a marturisit, recent, indragita cantareata intr-un interviu pentru postul de televiziune TV5 Monde.
Posted 08 September 2008 - 05:12 AM
Posted 08 September 2008 - 09:28 AM
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
asta e chiar funny...chiar daca Celine a rostit cuvintele "my mom wanted to kill Rene when she found out" stim cu totii ca nu era faza dramatica care a luat nastere
) come on!
asta e chiar funny...chiar daca Celine a rostit cuvintele "my mom wanted to kill Rene when she found out" stim cu totii ca nu era faza dramatica care a luat nastere
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 08 September 2008 - 11:22 AM
Posted 08 September 2008 - 12:38 PM
Astia nu stiu nimic. E diferenta de 26 de ai. Sursa este interviul care o sa fie dat pe TV5 pe 14 sept (duminica).
Edited by Teodora, 08 September 2008 - 12:39 PM.
Posted 08 September 2008 - 01:24 PM
Posted 08 September 2008 - 03:47 PM
Posted 11 September 2008 - 12:29 AM
Posted 14 September 2008 - 06:01 AM
apropos despre presa din Moldova. spre MAREA MAREA mea surprndere, vineri, in presa centrala (cele mai importante 2 ziare din tara, de lima romana) a publica anunturi despre emisiunea cu Celine de pe 14 sept, de la TV5. Anuntul e destul de mare. Acesta anunta despte interviul cu Celine si are si o poza cu ea...
am ramas mut... e o reclama platita de aliata franceza in Moldova. ceea ce m-a uimit de ca alianta acorda o importanta atit de mare acestui interviu si a dorit sa informeze cat mai multa lume despre el, platind pentru reclama.....
asta da....
am ramas mut... e o reclama platita de aliata franceza in Moldova. ceea ce m-a uimit de ca alianta acorda o importanta atit de mare acestui interviu si a dorit sa informeze cat mai multa lume despre el, platind pentru reclama.....
asta da....
Posted 14 September 2008 - 01:57 PM
dragut din partea lor! 
stiu ei ce stiu
celine are o influenta buna asupra celor care o asculta.
stiu ei ce stiu
Posted 17 September 2008 - 05:44 AM
Oleg, on Sep 14 2008, 03:01 PM, said:
apropos despre presa din Moldova. spre MAREA MAREA mea surprndere, vineri, in presa centrala (cele mai importante 2 ziare din tara, de lima romana) a publica anunturi despre emisiunea cu Celine de pe 14 sept, de la TV5. Anuntul e destul de mare. Acesta anunta despte interviul cu Celine si are si o poza cu ea...
asta da....
asta da....
Si eu am citit intr-o revista din Moldova despre Celine, ca a primit Doctor Honoris si era si o poze cu ea.
Posted 18 November 2008 - 08:43 AM
nu e din revista , e articol de pe http://www.acasatv.r...a-fiu-atat.html
Céline Dion: "Gurile rele spun că mânânc doar salată ca să fiu atât de slabă. Nu e adevărat!"
Céline Marie Claudette Dion este cântăreaţa care ne-a făcut de atâtea ori să simţim fiorul muzicii, care ne-a transpus pe aripile notelor muzicale în tărâmuri edenice, îndepărtate, în lumi perfecte.
Cântăreaţa de origine canadiană, a cărei poveste de viaţă aţi putut-o urmări de curând la Cinema Acasă, a crescut într-o familie foarte săracă, înconjurată însă de dragostea părinţilor şi a celor 13 fraţi. Cu toate greutăţile unui trai lipsit de bucurii, Céline a reuşit să-şi croiască un drum al ei şi să-şi plămădească din dorinţă, lacrimi, talent şi multă muncă cel mai arzător vis: acela de a fi cântăreaţă!
Astăzi, la cei 40 de ani, Céline se declară împlinită. Este o artistă cu milioane de fani pe tot globul, este o femeie iubită şi o mamă fericită. Există însă şi persoane răutăcioase, care fac tot posibilul să arunce cu venin în talentata cântăreaţă: au spus că ar fi suferit intervenţii chirugicale, ca mai apoi să o acuze că se înfometează doar pentru a rămâne slabă!
La toate aceste acuze Céline a răspuns cu mult tact şi diplomaţie: "Am fost slabă de când mă ştiu. În copilăriei chiar eram complexată de greutatea mea, dar în timp am înţeles că este un atu. Doar atunci când am fost însărcinată am pus câteva kilograme bune, în rest sunt aşa cum mă vedeţi şi nu fac nimic special pentru asta! Mie chiar nu îmi place să merg la sală!", a declarat Céline.
Artista adoră să îşi petreaca timpul alături de fiul ei René şi să joace golf. Crede că aceste activităţi o ajută să se menţină în formă, iar programul ei culinar este extrem de echilibrat: foarte multe sucuri proaspete din legume şi fructe, peşte şi fructe de mare.
Se pare că Céline s-a născut cu adevărat sub o stea norocoasă!
Céline Dion: "Gurile rele spun că mânânc doar salată ca să fiu atât de slabă. Nu e adevărat!"
Céline Marie Claudette Dion este cântăreaţa care ne-a făcut de atâtea ori să simţim fiorul muzicii, care ne-a transpus pe aripile notelor muzicale în tărâmuri edenice, îndepărtate, în lumi perfecte.
Cântăreaţa de origine canadiană, a cărei poveste de viaţă aţi putut-o urmări de curând la Cinema Acasă, a crescut într-o familie foarte săracă, înconjurată însă de dragostea părinţilor şi a celor 13 fraţi. Cu toate greutăţile unui trai lipsit de bucurii, Céline a reuşit să-şi croiască un drum al ei şi să-şi plămădească din dorinţă, lacrimi, talent şi multă muncă cel mai arzător vis: acela de a fi cântăreaţă!
Astăzi, la cei 40 de ani, Céline se declară împlinită. Este o artistă cu milioane de fani pe tot globul, este o femeie iubită şi o mamă fericită. Există însă şi persoane răutăcioase, care fac tot posibilul să arunce cu venin în talentata cântăreaţă: au spus că ar fi suferit intervenţii chirugicale, ca mai apoi să o acuze că se înfometează doar pentru a rămâne slabă!
La toate aceste acuze Céline a răspuns cu mult tact şi diplomaţie: "Am fost slabă de când mă ştiu. În copilăriei chiar eram complexată de greutatea mea, dar în timp am înţeles că este un atu. Doar atunci când am fost însărcinată am pus câteva kilograme bune, în rest sunt aşa cum mă vedeţi şi nu fac nimic special pentru asta! Mie chiar nu îmi place să merg la sală!", a declarat Céline.
Artista adoră să îşi petreaca timpul alături de fiul ei René şi să joace golf. Crede că aceste activităţi o ajută să se menţină în formă, iar programul ei culinar este extrem de echilibrat: foarte multe sucuri proaspete din legume şi fructe, peşte şi fructe de mare.
Se pare că Céline s-a născut cu adevărat sub o stea norocoasă!
Posted 03 March 2009 - 02:43 PM
Celine Dion se retrage pentru a face inca un copil
Cantareata Celine Dion a anuntat ca se va retrage de pe scena muzicala timp de un an si jumatate pentru a se odihni si a incerca sa aiba un al doilea copil, relateaza presa canadiana, citata de AFP.
"Speram sa fim binecuvantati inca o data si sa fim din nou parinti", a spus Celine la emisiunea "Star Academie", unde era invitata impreuna cu sotul sau Rene Angeli.
Cantareata vine dintr-o familie cu 14 copii , fapt ce pare ca a influentat-o in luarea acestei decizii. Vedeta si sotul sau au deja un copil, conceput in vitro, un baiat in varsta de sapte ani, Rene Charles.
Celine Dion, care va implini 41 de ani la sfarsitul lunii martie, tocmai a incheiat turneul sau mondial intitulat "Taking Chance". Acesta a inclus 135 de spectacole in 26 de tari.
Cantareata Celine Dion a anuntat ca se va retrage de pe scena muzicala timp de un an si jumatate pentru a se odihni si a incerca sa aiba un al doilea copil, relateaza presa canadiana, citata de AFP.
"Speram sa fim binecuvantati inca o data si sa fim din nou parinti", a spus Celine la emisiunea "Star Academie", unde era invitata impreuna cu sotul sau Rene Angeli.
Cantareata vine dintr-o familie cu 14 copii , fapt ce pare ca a influentat-o in luarea acestei decizii. Vedeta si sotul sau au deja un copil, conceput in vitro, un baiat in varsta de sapte ani, Rene Charles.
Celine Dion, care va implini 41 de ani la sfarsitul lunii martie, tocmai a incheiat turneul sau mondial intitulat "Taking Chance". Acesta a inclus 135 de spectacole in 26 de tari.
Posted 05 March 2009 - 03:42 PM
Anisoara de unde ai luat articolul? A aparut in vreo revista romaneasca?
Posted 29 March 2009 - 04:46 PM
se retrage un an jumate? interesant..eu sunt cam putin pe dinafara...nu prea am timp sa mai stau pe forum sa citesc noutatile
nu stiu de ce, dar eu mereu am banuit ca va fi o retragere aproape definitiva....
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 11 April 2009 - 07:38 AM
Celine Dion lanseaza parfumul "Chic"
Celine Dion va lansa un nou parfum in aprilie!
Dupa succesul extraordinar de care s-au bucurat "Belong", "Enchanting", "Sensational " si alte 3 arome inspirate de stilul ei, diva canadiana planuieste sa cucereasca un nou teritoriu, cel al extravagantei asumate.
" Celine Dion Chic este pentru femeia care cauta sa aiba luxul la indemana , care are un simt aprofundat al stilului si straluceste de incredere in sine", explica Steve Mormoris, vice-presedinte al Casei Coty.
"Pentru mine, aceasta aroma surprinde stralucirea modei dintr-o latura sofisticata . Sper ca toate femeile sa se simta la fel de elegante si sofisticate cum ma simt eu cand port acest parfum", declara Celine.
Lansarea parfumului "Chic" va coincide cu incheierea turneului mondial "Taking Chances".
Celine Dion va lansa un nou parfum in aprilie!
Dupa succesul extraordinar de care s-au bucurat "Belong", "Enchanting", "Sensational " si alte 3 arome inspirate de stilul ei, diva canadiana planuieste sa cucereasca un nou teritoriu, cel al extravagantei asumate.
" Celine Dion Chic este pentru femeia care cauta sa aiba luxul la indemana , care are un simt aprofundat al stilului si straluceste de incredere in sine", explica Steve Mormoris, vice-presedinte al Casei Coty.
"Pentru mine, aceasta aroma surprinde stralucirea modei dintr-o latura sofisticata . Sper ca toate femeile sa se simta la fel de elegante si sofisticate cum ma simt eu cand port acest parfum", declara Celine.
Lansarea parfumului "Chic" va coincide cu incheierea turneului mondial "Taking Chances".
Attached Files
Posted 14 April 2009 - 12:20 AM
Posted 02 May 2009 - 07:47 AM
Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!
http://celinedion.ev....ro/coppermine/
Posted 02 May 2009 - 12:16 PM
la Unirii dau un DVD "Taking Chances" pentru orice parfum Spring in Provance cumparat.
nu prea au inspiratie cu numele de parfumuri ...spring in paris, spring in provance... asteptam provance nights
nu prea au inspiratie cu numele de parfumuri ...spring in paris, spring in provance... asteptam provance nights
Posted 03 May 2009 - 12:57 AM
ce inseamna dvd taking chances? ce contine?
Posted 03 May 2009 - 05:20 AM
doua videoclipuri din vegas ( nu mai stiu ce melodii ), recording sessions de la taking chances (melodia, nu tot albumul) si parca mai era ceva.
nu l-am luat si nu mai tin minte exact
Edited by dark_angel, 03 May 2009 - 05:21 AM.
Posted 03 May 2009 - 11:15 AM
Unde la Unirii si pana cand?
Poate imi iau saptamana asta, ca tot e ziua mea
Poate imi iau saptamana asta, ca tot e ziua mea
Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!
Posted 03 May 2009 - 01:00 PM
dark_angel, on May 3 2009, 02:20 PM, said:
doua videoclipuri din vegas ( nu mai stiu ce melodii ), recording sessions de la taking chances (melodia, nu tot albumul) si parca mai era ceva.
nu l-am luat si nu mai tin minte exact 
Posted 03 May 2009 - 01:06 PM
la intrarea dinspre Raiffeisen Bank. e in limita stocului deci cred ca mai gasiti 
eu n-am nicio sansa sa fac rost de bani - poate imi faceti si mie o copie dupa dvd
eu n-am nicio sansa sa fac rost de bani - poate imi faceti si mie o copie dupa dvd
Posted 03 May 2009 - 01:37 PM
Celine Dion vrea să-şi cumpere un celebru club de hochei
Celebra cântăreaţă Céline Dion împreună cu mai multe personalităţi din Quebec vor să se asocieze pentru a cumpăra celebrul club de hochei ”The Montreal Canadiens”.
Echipa care a obţinut 24 de cupe Stanley în campionatul profesionist nord-american (LNH) a fost scoasă la vânzare de proprietarul său, americanul George Gillett.
Gillett studiază o a doua serie de propuneri pentru club şi stadion, centrul Bell, pe care le-a cumpărat în urmă cu nouă ani pentru 185 de milioane de dolari americani.
Valoarea clubului a fost estimată recent la 335 milioane de dolari de Forbes.
sursa : http://www.libertate...hei-237019.html
Celebra cântăreaţă Céline Dion împreună cu mai multe personalităţi din Quebec vor să se asocieze pentru a cumpăra celebrul club de hochei ”The Montreal Canadiens”.
Echipa care a obţinut 24 de cupe Stanley în campionatul profesionist nord-american (LNH) a fost scoasă la vânzare de proprietarul său, americanul George Gillett.
Gillett studiază o a doua serie de propuneri pentru club şi stadion, centrul Bell, pe care le-a cumpărat în urmă cu nouă ani pentru 185 de milioane de dolari americani.
Valoarea clubului a fost estimată recent la 335 milioane de dolari de Forbes.
sursa : http://www.libertate...hei-237019.html
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top