Celine Dion se intoarce in Las Vegas, impreuna cu gemenii sai
Celine Dion se reintoarce la Las Vegas, pentru un nou spectacol gazduit de celebrul Caesar's Palace, impreuna cu gemenii sai, Nelson si Eddy. Concertele lui Celine Dion vor incepe pe 15 martie.
Miercuri, gemenii lui Celine Dion, Nelson si Eddy, si-au facut debutul in Las Vegas, "orasul pacatelor", alaturi de mama lor, informeaza omg.
Celine Dion, in varsta de 43 de ani, s-a intors in Las Vegas, alaturi de sotul sau, Rene Angelil, fiul cel mare, Rene-Charles, de 9 ani, dar si impreuna cu gemenii, nascuti pe 13 octombrie 2010.
Numele gemenilor, Nelson si Eddy, au fost date dupa numele lui Nelson Mandela si al lui Eddy Marnay, un compozitor francez.
Celine Dion a admis recent ca lunile scurse de la nastere au fost epuizante, insa acum este gata sa-si reia spectacolele din Las Vegas.
"Eu iau lucrurile unul dupa altul", a declarat cantareata, pentru revista franceza Gala. "Am avut momente de lipsa de activitate. Clipe de fericire extraordinare, urmate de altele de oboseala. Strigam fara motiv, dar apoi am avut grija de mine insumi. Apar lucruri de genul asta, dupa ce nasti un copil, cand mamele au cu adevarat nevoie de un suport emotional", spune Celine Dion.
Concertele de la Caesar's Palace ale lui Celine Dion se reiau pe 15 martie 2011, dupa ce diva a cantat timp de cinci ani pe aceasta scena, informeaza site-ul oficial al cazinoului american.
Celine Dion a castigat de cinci ori premiul Grammy, iar discurile sale s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare, in intreaga lume.
sursa :http://www.ziare.com/muzica/cantareti/celine-dion-se-intoarce-in-las-vegas-impreuna-cu-gemenii-sai-1076172