Jump to content

Bine ati venit!!

Recommended Posts

Posted

revenim la limba noastra....dulce... :P

e bine ca am trezit multa lume la viatza...si sper sa fie si alte persoane care ni se vor alatura. :clap:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

• 2 months later...
Posted

buna tuturor! :flowers:

chiar daca am postat destul de mult ar fi cazul sa ma perzint si eu,nu? :laughing:

ma numesc raluca si sunt din zalau. momentan sunt presedinta fan clubului celine dion, care are aprox 30 de membrii(dintre care si raluchi, unicorn si dj :thumbsup2: ). pe 21 august 2005 se implineste un anishor de cand am infiintat fan clubul si sunt foarte mandra de asta! :kicking:

sunt fana de aprox 4 ani... :msn-tongue:

ce pot sa spun? mi-am facut niste prieteni super de pe acest forum si sper ca imi voi face in continuare! :thumbsup2:

in caz ca am suparat pe cineva, imi cer scuze...nu sunt o persoana dificila,dar cateodata nu sunt in apele mele si simt nevoia sa vorbesc cu cineva si de aceea mai postez...mai mult :laughing:

cam atat de la mine! pupici tuturor! :bye1:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 4 months later...
Posted

se pare ca majoritatea are ceva vechime pe aici.

nu va promit ca o sa scriu in engleza. desi am studiat-o la scoala nu am avut ocazia sa o folosesc prea des, asa ca nu ma pot lauda ca o stapanesc prea bine :blushing: . m-am "specializat" insa pe alte limbi straine.

desi tema acestei sectii este o scurta prezentare nu am vazut ca cineva sa o faca. nici nu stiu ce v-ar interesa sa stiti despre mine.

cateva lucruri de baza: ma cheama Ioana, sunt din Bucuresti, la facultate anul 2. despre pasiunea mea pt Celine cred ca stiti deja. un lucru esential este ca de abia am inceput sa ma acomodez cu cu astfel de forumuri. pana acum am folosit net-ul doar pt informatii care-mi trebuiau la scoala (poate si pt ca pana acum nu l-am avut acasa).

daca mai aveti intrebari va astept sa le afisati.

pupici,

:bye1:

Posted
se pare ca majoritatea are ceva vechime pe aici.

nu va promit ca o sa scriu in engleza. desi am studiat-o la scoala nu am avut ocazia sa o folosesc prea des, asa ca nu ma pot lauda ca o stapanesc prea bine  :blushing: . m-am "specializat" insa pe alte limbi straine. 

desi tema acestei sectii este o scurta prezentare nu am vazut ca cineva sa o faca. nici nu stiu ce v-ar interesa sa stiti despre mine.

cateva lucruri de baza: ma cheama Ioana, sunt din Bucuresti, la facultate anul 2. despre pasiunea mea pt Celine cred ca stiti deja. un lucru esential este ca de abia am inceput sa ma acomodez cu cu astfel de forumuri. pana acum am folosit net-ul doar pt informatii care-mi trebuiau la scoala (poate si pt ca pana acum nu l-am avut acasa).

daca mai aveti intrebari va astept sa le afisati.

pupici,

bine ai venit printre noi Ioana :w00t: ! Un nou membru e intotdeauna binevenit! :clap: :groupwave: Sper sa ne intelegem bine :thumbsup2: desi sunt sigura de asta deoarece toti de aici ne intelegem foarte bine si suntem ca o famile mare de fanatici Celine :laughing: :whistling1: :innocent:

fanii din Bucuresti se inmultesc :laughing: oare acum cati sunt... :thinking: vreo 5 sau 6 cred....

Ioana bine ca nu te cheama Raluca :lmao: ca deja suntem 4 :D poate vom avea ocazia sa povestim pe messenger :D cand facem conferinte se duce timpu de nu vezi :P

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

nu stiu ce s-a intamplat. am "postat" un raspuns la sectia asta acum cateva zile, dar nu se mai vede.

deci o iau de la capat.

ma cheama Ioana, sunt din Bucuresti la facultate anul 2. pasiunea mea pt Ceine e mai mult decat evidenta. nu stiu ce as putea sa mai scriu. din cate am vazut nu multa lume s-a prezentat aici. cred ca majoritate are ceva vechime pe forum.

din pacate acum nu am timp sa scriu prea multe, dar daca aveti intrebari le astept.

eu pe de alta parte am destule, mai ales ca pentru mine un astfel de forum e ceva destul de nou. nu cunosc toate chichitele :blushing:

pupici :-*

Posted

nu stiu ce s-a intamplat dar acum am vazut ca de fapt mesajul meu a aparut. sorry daca m-am repetat, insa nu mi-am dat seama.

va las.

Ciao!

Posted
ma bucur ca te-ai hotarat in sfarsit sa te prezinti :)

Sa speram ca mai multi o sa iti urmeze exemplul ;)

sa-nteleg ca ar trebui sa ma simt sa ma prezint si eu :laughing:

pai...ma numesc sabina, sunt din bucuresti si sunt fan Celine Dion din '97....cred ca e de ajuns...ca nu-s intr-o dispozitie indicata sa vb despre mine :msn-tongue:

• 2 weeks later...
Posted

Hi All.

A dat Domnu' sa-mi bag si eu net intr-un final.....si prima grija a fost sa caut tot ce tine de Celine...site-uri, forumuri, etc. , asha ca....here I am.

Sper sa am timpul necesar pentru noi posturi.

Dorin, Ploiesti.

Posted
Hi All.

A dat Domnu' sa-mi bag si eu net intr-un final.....si prima grija a fost sa caut tot ce tine de Celine...site-uri, forumuri, etc. ,  asha ca....here I am.

Sper sa am timpul necesar pentru noi posturi.

Dorin, Ploiesti.

Bine ai venit Dorin! :clap: :bye1: Sper ca vei veni aici cat de des :xmas_biggrin: e cel mai misto forum posibil cu Celine :xmas_cool: :celinechannel2:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
neatza :xmas_biggrin: bine ai venit printre noi . ai nimerit exact unde trebuia. :xmas_tongue:

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

Mersi si eu pentru urarile de bun venit. Cat o sa am net si timp....o sa mai raman p-aici, of course. :msn-wink:

:celinechannel2: too :xmas_tongue:

Posted
ce ar fi daca am posta fiecare o poza cu noi? :xmas_wink: daca vreti...ce ziceti? :xmas_happy:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 1 month later...
Posted (edited)

Salutiii.... ;)

Deci sa inteleg ca tre sa ma prezint pai ce sa zic sunt nou pe aci ... si pt ca si eu am devenit fan Celine ca si sora mea pe care ati cunoscut-o (Raluchi).

Eu am venit aici pe forum caci as vrea sa aud si alte pareri despre Celine si discuti interesante ...

Despre mine :

- imi place sa ma jok pe calculator , inspecial Counter Strike 1.6:2guns:

- sunt destul de dinamic... imi place sa ies afara sa ma distrez cu prieteni

- imi place sa "chatuiesc" dar nu pe mirc

Eu am 14 ani ... :P

Sper sa ne intelegem bine cu toti :innocent:

Edited by Mircea_Lblue
http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/labutze.gif
Posted
hehehe...bine ai venit printre noi :bye1: :D

Posted
Salutiii.... ;)

Deci sa inteleg ca tre sa ma prezint pai ce sa zic sunt nou pe aci ... si pt ca si eu am devenit fan Celine ca si sora mea pe care ati cunoscut-o (Raluchi).

Eu am venit aici pe forum caci as vrea sa aud si alte pareri despre Celine si discuti interesante ...

Despre mine :

- imi place sa ma jok pe calculator , inspecial Counter Strike 1.6:2guns:

- sunt destul de dinamic... imi place sa ies afara sa ma distrez cu prieteni

- imi place sa "chatuiesc" dar nu pe mirc

Eu am 14 ani ... :P                 

Sper sa ne intelegem bine cu  toti  :innocent:

:lmao: :lmao: :lmao: :mdr: :mdr: :mdr:

ei Mircea..bine ai venit printe noi :giggle: auzi..fan Celine ..hai ca e buna :P

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
thanks to all of you
Posted
:lmao:  :lmao:  :lmao:  :mdr:  :mdr:  :mdr:

ei Mircea..bine ai venit printe noi :giggle: auzi..fan Celine ..hai ca e buna :P

Beyyy.... te intinzi la cascaval ... care e problema .... cat Celine mi-a pus soramea zi de zi am ajuns si eu FAN ^_^ =))

Posted
:lmao:  :lmao:  :lmao:  :mdr:  :mdr:  :mdr:

Beyyy.... te intinzi la cascaval ... care e problema .... cat Celine mi-a pus soramea zi de zi am ajuns si eu FAN ^_^ =))

:lmao: :lmao: yeah..... :innocent:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 2 weeks later...
Posted

Salut

Sunt un retardat scapat de la nebuni asa ca feriti-va de mine...

*si incepu sa rada ca un idiot de unul singur uitandu's le fetele mirate ale celorlalti*

Nu sunt chiar atat de nou, doar look-ul e nou. Se pare ca nimic nu s-a schimbat de cand nu am mai fost pe aici.

DJCeline e inca moderator.Dar unde e cealalta d-soara Moderator?

Posted
Salut

*si incepu sa rada ca un idiot de unul singur uitandu's le fetele mirate ale celorlalti*

Nu sunt chiar atat de nou, doar look-ul e nou. Se pare ca nimic nu s-a schimbat de cand nu am mai fost pe aici.

Claus? :confused: sau cine esti? Celindi nu mai e moderator de cand cu ultimul scandal dintre CCF si CC...si totusi...who are u? :huh:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Hmmm...*scarpinandu-si barba* ce scandal ?? Iar eu nici macar nu am fost invitat...(cata indignare..)
Posted
Hmmm...*scarpinandu-si barba* ce scandal ?? Iar eu nici macar nu am fost invitat...(cata indignare..)

gasesti mai jos topicul ;) si totusi....ai vrea sa ne zici cine esti?asa...numa de curiozitate

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Nu prea am vazut eu exact unde e conflictul da' ma rog.

Si-apoi ce confict intre forumuri?? Eu nu stiu nimic despre asta, sunt complet in afara..si ma bucur oarecum.

Raluca e foarte nerabdatoaare sa afle cine sunt.Ei bine ...sunt ...ah la naiba..tocmai a picat netul

Ne mai auzim.Pa

Posted

Si-apoi ce confict intre forumuri?? Eu nu stiu nimic despre asta, sunt complet in afara..si ma bucur oarecum.

Raluca e foarte nerabdatoaare sa afle cine sunt.Ei bine ...sunt ...ah la naiba..tocmai a picat netul

Ne mai auzim.Pa

cat de rau esti! :blargwave:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Salut

:lmao: :lmao: :lmao:

emil ???

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

Ne mai auzim.Pa

cat de rau esti! :blargwave:

Ba nu sunt chiar deloc. O sa vezi si tu cand o sa ajungi sa ma cunosti mai bine.

Salut

emil ???

Nope, take another guess. Iti spun eu cand esti pe aproape :P

Posted
Salut

emil ???

nu nu poate fi emil...nu e stilul lui ;) :confused:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas