Jump to content

Bine ati venit!!

Recommended Posts

Posted

Explicatia e chiar foarte simpla.

blue angel19 a fost primul meu account. Dar nu l'am mai folosit vreme de un an si am uitat parola si imi schimbasem si adresa de mail pe de'asupra.

Asa ca am decis sa imi fac un nou account:Arkenstone insa nestind ca un admin m'ar fi putut ajuta sa imi schimbe parola. greseala de amator ins ape care nu o regret.

Insa chiar azi i'am scris lui Koolan si mi'a dat o noua parola si username. Pot sa il folosesc din nou pe angel sub numele de Obst cu conditia sa nu m'ai intru pe Arkenstone. Si oricum nu mai pot ptr ca Koolan a schimbat oricum parola, la cererea mea normal;asa ca sa nu fiu tentat.

Si tot la cererea mea, asta ptr toti sa stie, Arkenstone a fost dezactivat si a devenit Banedone care inseamna dupa cum va^ti data seama; 'cel alungat' sau 'cel interzis'

http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted
Posted
Nu'i nimic. E normal sa fii curios si sa intrebi. Nu sunt suparat. Ci doar avertizat.
http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted
ok...scuze claus ca te-am luat asa tare...sper ca nu te-ai suparat :blushing: :flowers:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

Stiu ca iti faci doar datoria. Nu sunt suparat dupa cum am mai spus, pe nimeni.

Nu e nevoie de scuze. Nu aveai de unde sa stii.

Florile sunt chiar dragute. Multumesc ^_^

• 3 weeks later...
Posted

Salut!

Sunt nou nouta pe aici, deci hai sa ma prezint!

Ma numesc Alexandra, am 19 ani (7 MAI 1987). Locuiesc in Bucuresti . Din pacate sunt clasa a 12 a..:)) Si sunt o mare fana Celine Dion..:)

Posted

bun venit Alexandra! :D a doua Alexandra care culmea are si ea 19 ani si sta in buc :lol:

speram sa te simti bine aici la noi :flowers:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Bine ai veni printre noi!!!

:welcome_wave:

Mult succes la bac!!!

Posted
la ce facultate vrei sa dai?
Posted

misto :)

si eu m-am gandit la jurnalism,dar vreau neaparat sa intru la arte asa ca am renuntat pt moment la jurnalism :P

p.s: eu sunt clasa a 11-a :)

Posted
misto  :)

si eu m-am gandit la jurnalism,dar vreau neaparat sa intru la arte asa ca am renuntat pt moment la jurnalism :P

p.s: eu sunt clasa a 11-a  :)

hmm..ce bine e de tine..:) sa te distrezi cat mai poti..ce n-as da sa fiu a 11 a....

Posted
Eu dau la Jurnalism (Universitatea Media) si la Limbi moderne aplicate (la stat)... sper sa intru la amandoua :P tu, Alexandra, unde dai la Jurnalism?... nu de alta, dar ar fi misto sa fim colege ;) si oricum, daca incepem noi sa scriem pe la tot felul de reviste in timpul facultatii, va creste substantial numarul de articole cu Celine :D

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
Eu dau la Jurnalism (Universitatea Media) si la Limbi moderne aplicate (la stat)... sper sa intru la amandoua :P tu, Alexandra, unde dai la Jurnalism?... nu de alta, dar ar fi misto sa fim colege ;) si oricum, daca incepem noi sa scriem pe la tot felul de reviste in timpul facultatii, va creste substantial numarul de articole cu Celine :D

pai dau si la media si la universitate...dak intru la drept la buget , o sa raman la jurnalism la media..dak nu intru la drept sper sa intru la jurnalism la universitate :)

ar fi cool..:) iti dai seama k numai despre celine as scrie =))

Posted

A propos de asta, mult mult timp le-am scris celor de la BRAVO sa publice ceva despre Celine, eventual un career timeline ~ ca din pacate majoritatea romanilor cred ca primul ei videoclip a fost "Think twice" ~ dar nu au publicat decat articolase mici si nesemnificative :(

Asa ca daca vom fi colege, we gotta work together & change all that!!!

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
A propos de asta, mult mult timp le-am scris celor de la BRAVO sa publice ceva despre Celine, eventual un career timeline ~ ca din pacate majoritatea romanilor cred ca primul ei videoclip a fost "Think twice" ~ dar nu au publicat decat articolase mici si nesemnificative :(

de acolo te stiu eu pe tine :D

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

o intrebare...LMA la facultatea de limbi si literaturi straine din cadrul universitatii? atunci am putea fi semi-colege, in sensul ca am avea ore in aceleasi cladiri (eu sunt la sectia de traducatori).

Posted

si eu sper :D

trebuie insa sa te avertizez, daca vrei sa vii la facultatea asta o sa ai parte de multa dezamagire (eu una am fost destul de dezamagita) + multi nervi. oricum daca ai vreodata intrebari poti sa mi le pui. iti stau la dispozitie :)

• 2 weeks later...
Posted
A mai venit un roman pe aici :D Sunt Adi din Navodari jud Constanta (si ma aplaud singur :clap: ) :bye1:

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted

Bine ai venit pe forum ! :clap: (ca sa nu fi doar tu cel care te aplauda :D )

:welcome_wave:

Posted
Multumesc mult de primire :cheers:

No smoking!!!

Posted
:welcome_wave: sper sa te simti bine pe aici :flowers:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Si eu sper la fel :D Majoritatea va cunoasteti inainte sa se faca sectiunea in lb romana si nu prea ati pus date despre voi:P

P.S: Cum editez un post de al meu precedent :D :?: Ca eu nu am gasit funcia "EDIT" :cry:

No smoking!!!

Posted (edited)

Adi? Adrian?

Wow... nu ma gandeam sa te gasesc pe aici.

Eu acuma sunt cu BACul dar sper din tot sufletul ca dupa ce termin sa putem vorbi un pic. Sper ca ti-a trecut supararea.

BTW.. de unde stiai ca eu sunt Celindi? (ma refer la mesjaul tau din topicul de ziua mea)

Ah.. si butonul de edit: vezi ca dupa mesajul tau e o poza cu Celine - butonul e in stanga ei.. dar este activ doar 15 min.

Edited by celindi
Posted

Salut Adrian si bine ai venit. Ai si de la mine aplauze :clap: ca le meriti doar ptr singurul fapt ca te-ai alaturat Celinefanaticilor astia de pe forum. E minunat aici dar mare grija cu fetele noastre; sunt sensibile si iubitoare de lumina. Sa nu te-apuci sa faci ceva intunecat. ^_^

Daca 'speak-uesti' ceva engleza este si un forum intreg ptr limba asta faimoasa. E bine sa mai dai si pe acolo daca ai dorinta sa cunosti lume de peste tot: Indonesia,Canada,China si tot tacamul. Mai este si un sector francez (foarte drag mie). Restul te las sa le descoperi singurel.

Eu sunt Claus si am locuit candva, pe undeva in Romania. Din pacate nu am ajuns niciodata pana in Dobrogea. Nici macar Bucurestiul nu l-am vizitat cine stie ce. Am stat marea majoritate a timpului in Cluj (Clausenburg) sau Kolosvar cum ii spun amicii mei. Transilvania e fantastica. Se merita sa stai aici.

Colac peste pupaza (cum sa zice pe la noi la Maramu' ) iti urez o 'cariera' stralucitoare pe forum si sa ma ajungi din urma (ma refer la numarul de posturi).

Cu bine..