Jump to content

Bine ati venit!!

Recommended Posts

Posted
Nope, take another guess. Iti spun eu cand esti pe aproape  :P

da f dragutz, acu ne jucam de-a ghiceste personaju :lmao:

macar da-mi un indiciu

nu trebe Ralu..is sigura ca e Claus...numa uita-te la profilul lui :D la unul din id-uri(de msn daca nu ma inseala memoria) scrie Claudiu ....un motiv care m-a dus cu gandu ca e Claus...al doilea...la interese, pe langa Celine, Nightwish :wub: (wow ma bucur ca-ti plac pt ca si mie imi plac mult de tot) scrie Lord of the rings, si daca bine ne amintim Claus il avea un timp la avatar pe Legolas si daca nu ma insel a deschis un topic in care ne intreba ce parere avem despre Lord of the rings! :D

Si acum draga Arkenstone spune-mi daca ma insel! :giggle:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
mama Ralu , detectiv trebuia sa te faci :msn-tongue:
http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted
mama Ralu , detectiv trebuia sa te faci  :msn-tongue:

mda... :glare:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Arkenstone ti-e frica sa rapunzi sau de ce nu mai dai pe aici? :glare: nu poti sa zici ca de atunic nu ai mai intrat pe forum caci te-am fazut la sectia engleza....so :innocent: ar fi mai bine sa recunosti ca esti Claus :P

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
nu vreau sa fiu rea dar ati deviat rau de tot de la subiect. propun sa facem topic la sectiunea "discutii off-topic" sa ne dam cu parerea cine e Domnul Misterios :P

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
nu vreau sa fiu rea dar ati deviat rau de tot de la subiect. propun sa facem topic la sectiunea "discutii off-topic" sa ne dam cu parerea cine e Domnul Misterios :P

sa traiti am inteles :D dar din partea mea enigma e rezolvata

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)
Si totusi, daca e Claus, de ce are alt username???? Edited by ~Lady~
Posted
Si totusi, daca e Claus, de ce are alt username????

numai el poate stii :innocent:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 1 month later...
Posted

Ciao,

pentru ca ati deviat de la subiect ;) o sa incerc eu sa va readuc pe linie.

Cu alte cuvinte vreau sa ma prezint. Sunt Andreea din Timisoara si am 21 de ani. Astea au fost detaliile plictisitoare.....cat despre Celine, am devenit fan in 1996 cand am vazut-o la Olimpiada de la Atlanta. M-a impresionat asa de mult modul de interpretare al melodiei incat am inceput sa caut alte melodii de-ale ei. Si cand am dat peste Think Twice,Pour Que Tu M'aimes Encore si (my favorite) All by Myself, am devenit fan convins. Ziua in care s-a retras in 2000 a fost o zi neagra pentru mine, credeam ca nu va mai reveni....cu atat mai mare a fost bucuria cand a aparut ANDHC!! I Drove all Night a fost soundtrack-ul clasei a 11-a pentru gasca mea (imaginati-va ca era tocmai cand ne-am luat carnetul de sofer)!

Melodiile ei imi merg intotdeauna direct la suflet (cu asa o voce iti face paru sa se ridice), iar unele dintre ele ma trimit in "calatorii prin timp" si ma aflu din nou intr-un loc sau cu o persoana draga cand le ascult!

Ce sa mai zic, sunt innebunita dupa vocea ei!! :whistling:

Hopa, am scris cam mult (desi despre ea as putea scrie de 1000 de ori mai mult). Gata, atat, ca va plictisesc.

Ma bucur foarte mult ca am dat de forumul asta si de gasca asta de fani!

Kisses

Andreea

P.S. thank you very much for this Romanian section (GREAT IDEA) !

Posted

bun venit Andreea! :clap: ^_^ esti a doua Andreea de aici...so trebuie sa va gasim uneia dintre voi a nickname :P

sunt sigura ca te vei simti bine aici si ca in curand vei deveni dependenta de acest forum :lol: :giggle: ce sa facem? e singurul loc unde putem discuta de Celine in voie :D

:welcome_wave:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Bun venit pe forum :welcome_wave:
Posted
bun venit Andreea! :clap:  ^_^ esti a doua Andreea de aici...so trebuie sa va gasim uneia dintre voi a nickname :P

sunt sigura ca te vei simti bine aici si ca in curand vei deveni dependenta de acest forum :lol:  :giggle: ce sa facem? e singurul loc unde putem discuta de Celine in voie :D

:welcome_wave:

nickname-ul meu este Dea, asta in afara de nicku meu pe net pe care il vedeti.

mersi de primire.......deja ma simt f bine aici!

Posted

si eu tot asa as vrea sa imi spuna prietenii, dar aici o sa va rog sa-mi spuneti Alexiel (Nu alex ca avem deja una :P )

Cine vrea sa stie de ce (dk nu stiti) ma intrebati pe mess sa nu trecem off-topic ;)

Posted
si eu tot asa as vrea sa imi spuna prietenii, dar aici o sa va rog sa-mi spuneti Alexiel (Nu alex ca avem deja una :P )

Cine vrea sa stie de ce (dk nu stiti) ma intrebati pe mess sa nu trecem off-topic ;)

Daca reusesti sa imi spui aici Lady, atunci si eu am sa ma chinui sa iti spun Alexiel. But as for now, tot Andreea ramai to me. :D :P

Posted

Ufff... pare asa d eimpersonal Andreea. :(

Si Lady, nu stiu, la fel... mi se pare impersonal sa spun userilor pe care ii cunosc pe nicknameul de pe forum.

Posted
Deiuta merge?
Posted
:lol: From now on asa iti spun.
Posted

yay :D

eu tot n-am rezolvat cu ralucile

ia sa ma gandesc

tu esti ralu (atat, punct) sau pui

raluca e ralucu pt mine

si raluchi ramane asa ca sunt in pana de inspiratie

cine mai era?

Posted
cred ca eu o sa-ti spun Alexiel ca Deiutza e prietena mea cea mai buna si mi se pare a bit odd sa-ti zic asa tie sau oricarei alte Andreea :D hope u don't mind ;)

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Imi cer scuze ca inca nu m'am prezentat dar dac celindi nu m'ar fi indemant nici nu cred ca as fi facut'o.

No bine lume, eu sunt eu si nimeni altcineva decat eu. Ma numesc Claus, sunt roman la origine dar venetic de tara.

Locuiesc in Berna, Elvetia, am 20 de ani si intamplator cica am auzit de Celine Dion. Curand aveam sa descopar ca muzica ei nu e rea deloc. Dar ma rog.

Daca mai aveti nelamuriri va rog sa nu puneti intebari ptr ca nu imi plac raspunsurile date 'randomly'.

Va salut

Posted
Imi cer scuze ca inca nu m'am prezentat dar dac celindi nu m'ar fi indemant nici nu cred ca as fi facut'o.

No bine  lume, eu sunt eu si nimeni altcineva decat eu. Ma numesc Claus, sunt roman la origine dar venetic de tara.

Locuiesc in Berna, Elvetia, am 20 de ani si intamplator cica am auzit de Celine Dion. Curand aveam sa descopar ca muzica ei nu e rea deloc. Dar ma rog.

Daca mai aveti nelamuriri va rog sa nu puneti intebari ptr ca nu imi plac raspunsurile date 'randomly'.

Va salut

i knew it was u :P

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)
Si totusi Claus, de ce un alt username? Edited by ~Lady~
Posted
cred ca eu o sa-ti spun Alexiel ca Deiutza e prietena mea cea mai buna si mi se pare a bit odd sa-ti zic asa tie sau oricarei alte Andreea :D hope u don't mind ;)

No problem

Mai fetelor... v-ati gandit ca poate e alt Claus?

Si Claus, pe mine ma cheama Andreea, dar aici mi se spune Alexiel ca mai e o Andree.

Posted
nu Alexiel e tot ac Claus :P intuitzia mea nu ma insala :giggle: ...prea des :lmao:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Posted
Sunt sigur ca nu aveti nevoie de ajutor. Va ve'ti descurca singurele ;-)
Posted
Sunt sigur ca nu aveti nevoie de ajutor. Va ve'ti descurca singurele ;-)

:lmao: tare faza!

scuze fetelor :P