Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci inima mea bate din ce in ce cu viteza mai mare.

La toamna , mai precis noiembrie ma pregatesc impreuna cu mai multi :clap: Teo , Manu (de ele stiu deocamdata) sa fac pasul cel mare de a vizita Las Vegasul. Deci toata treaba asta e o nebunie care merita facuta. :in_love:

Si m-am gandit asa , daca cumva am ajunge sa o vedem sau sa vb cu cineva din personalul ei as vrea sa-i dau ceva din partea noastra , a fanilor romani ca sa ajunga in bratzele lui Celine. Dar care ar fi cadoul perfect ???

Intr-o dimineatza imi venise ideea cu un medalion in forma tzarii noastre , dar acum cand ma gandesc ... nu stiu ... nu mai pare asa interesant.

Voi ce pareri aveti??

Daca e si altcineva doritor sa ni se alature la nebunia asta sunt dispusa sa dau detalii cu ceea ce ne-am documentat pana acum.

PS Desi pare ceva imposibil nu este chiar asa :msn-wink:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted (edited)

Eu ma ofer sa fiu cea care da cadoul :giggle:

Serios vorbind....tot vorbeam noi de un tricou nu? Ce-ar fi sa facem unul pe care sa scrie ca suntem fanii romani....si ii facem si ei unul :D

Din nou, ma ofer sa i-l dau, sa-i explic ce-i cu tricoul.....s-o ajut sa-l imbrace....tot ce vrea ea :lmao:

PS: Pentru camere cu 4 locuri reducerile sunt mari in Vegas....think about it :whistling:

Edited by Teodora
Posted
omg.....teo..eu te ajut sa tzii tricoul...ca ti-o fi greu :lmao: :lmao: :blushing:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

iar eu o ajut sa il scoata pe cel pe care il are pe ea :lmao:

si daca nu are nevoie eu tot o ajut

:lmao:

am luat-o razna sau mi se pare mie ??? fetelor?

Posted

Vreau si eu, vreau si eu :giggle:

Daca voi o ajutatzi cu tricoul, eu ii cant "ghici ghici ya da da"

Hot sexy lady :giggle:

Posted

OMG you lucky girls!!! eu nu cred ca o sa ajung soon enough prin Las Vegas, asa ca nu pot decat sa ma bucur pentru voi si pentru Celine, care speram ca va fi ajutata de manutzele voastre dragalase sa se imbrace/dezbrace!!!

Legat de ce se poate pune pe tricou, cred ca ar fi dragutz sa fie cate un mesaj de la fiecare dintre noi, scris cu altfel de caracter, pe spatele, pe fata si pe manecile tricoului... nu stiu, va mai ganditit, ideea e sa aiba si tricolorul nostru mic de tot undeva intr-un colt, data si logo-ul AND.

Inca o data, ma bucur pentru voooooooi!!!

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

bravo fetele, ma bucur tare mult pt voi! :clap: :clap: :in_love: :kicking:

idee cu tricoul semnat de toti mi se pare super, da nush cum ar circula acel tricou pe la toti :P

si mi-a mai venit o idee...care nu stiu cat e de buna :msn-tongue: daca Manu si Ale vor sa cantam impreuna cantecul ce l-am scris pt Celine :msn-tongue: sau poate Ale scrii tu unul mai misto :D facem o incalzire ca lumea si vin eu cu Manu in Buc ne bagam la un studio(facem pe din 3 plata :P ) si ne chinuim un pic...poate iese ceva :msn-tongue: ce ziceti?

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
bravo fetele, ma bucur tare mult pt voi! :clap:  :clap:  :in_love:  :kicking:

idee cu tricoul semnat de toti mi se pare super, da nush cum ar circula acel tricou pe la toti :P

si mi-a mai venit o idee...care nu stiu cat e de buna :msn-tongue: daca Manu si Ale vor sa cantam impreuna cantecul ce l-am scris pt Celine :msn-tongue: sau poate Ale scrii tu unul mai misto :D facem o incalzire ca lumea si vin eu cu Manu in Buc ne bagam la un studio(facem pe din 3 plata :P ) si ne chinuim un pic...poate iese ceva :msn-tongue: ce ziceti?

Ma bag si eu la cantare! :lmao:

Posted

Eu pe background...sau sa fac playback.... :rolleyes:

Cum vretzi voi.... :giggle:

Posted

Playback pot face si eu :lmao: , cum ziceau si parazitii : "o surdo-muta"

Am putea sa facem si un mic filmuletz , un making of :msn-wink:

Posted
Oui, oui...Je suis d'accord...Un filmuletz in care sa ne prezentam si kestii de genul asta, sa vada Celine cu ce "nebunatice" are de-a face... :D
Posted
Oui, oui...Je suis d'accord...Un filmuletz in care sa ne prezentam si kestii de genul asta, sa vada Celine cu ce "nebunatice" are de-a face... :D

Eu stiu sa filmez si sa montez....am invatat la facultate :D

Posted
Putem face cadoul propriu-zis un pic mai tarziu, daca tot e vorba sa il dati in noiembrie? Ca sa scapam si noi de BAC si admitere. Eu cu admiterea termin pe 26 iulie.
Posted

si eu ma ofer sa va ajut cu ce pot si ce doriti voi :D

de abia astept sa va intoarceti si sa dati toate detaliile, insotite de multe, multe poze :clap:

cat despre tricou, nu cred ca trebuie sa circule pe la toti. fiecare se gandeste ce ar vrea sa scrie si ori facem o intalnire mai mare sau scriem pe net fiecare la ce s-a gandit.

daca e sa faceti cantecul sa ma anuntati si pe mine. mereu mi-am dorit sa vad cum arata un studio :D

Posted

putem inregistra in august, se poate aranja cu un studio la care sa platim 9 euro/ora (adica sub pretul "pietei"), o sa dureze ceva pana se face negativul (instrumentalul), dar daca facem plata pe din 3 este super. putem canta eu, Manu & Raluca si oricine se mai simte in stare.

Foarte ciudat, dar si eu ma gandeam azi la aceeasi chestie cu cantecul, stateam in bucatarie si-l fredonam - orchestrat ca lumea si cantat cu tot sufletul, nu ar suna deloc rau!!! asa ca... in august I'm all yours.

Se poate si filma, biensur :D

Posted (edited)

versurile:

Thank you

(by Raluca Rus)

1) The days you stood behind us

And lift us from the ground

Giving us wings to fly

To the happiness you found...

2) Ternderness you've sung to us

Life inspired by your heart

Dreams to dream that will come true

And will never fall apart...

Refrain: Saving all our love for you

For the simple smile you gave

For the sweetness from your eyes

Now, deep from our heart we say

In the most sincere way

Thank you for everyday

That you gave to us

3) We all know that you're the angel

God sent us from above

Thank you,Celine,angel

For your deep,enormous love!

4) Our dreams,our hope, and all our souls

Will last until the end of time

'Cause not even the sea and skies

Could brake us up with sad "goodbyes"

Refrain:...

5) Forever and for always!

Together through eternity!

'Cause you will always be our angel,

You live in immortality!

Refrain:....

Thank you angel Celine!

nu prea imi place, cred ca Celine merita mult mai mult, dar eu nu mai scriu in engleza din pacate :( asa ca nu pot scrie altul..voi incerca...

aici e demo-ul cantat de Ale:

http://rapidshare.de/files/23322539/Thank_...a_Ivan.mp3.html

everybody is invited to join us :D

btw...mai uitati-va si voi pe la gramatica ca e scris pe vremea cand nu stiam asa bine engleza..ma rog... :shy:

Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)
versurile:

Thank you

(by Raluca Rus)

1) The days you stood behind us

And lift us from the ground

Giving us wings to fly

To the happiness you found...

2) Ternderness you've sung to us

Life inspired by your heart

Dreams to dream that will come true

And will never fall apart...

Refrain: Saving all our love for you

For the simple smile you gave

For the sweetness from your eyes

Now, deep from our heart we say

In the most sincere way

Thank you for everyday

That you gave to us

3) We all know that you're the angel

God sent us from above

Thank you,Celine,angel

For your deep,enormous love!

4) Our dreams,our hope, and all our souls

Will last until the end of time

'Cause not even the sea and skies

Could brake us up with sad "goodbyes"

Refrain:...

5) Forever and for always!

Together through eternity!

'Cause you will always be our angel,

You live in immortality!

Refrain:....

Thank you angel Celine!

nu prea imi place, cred ca Celine merita mult mai mult, dar eu nu mai scriu in engleza din pacate :( asa ca nu pot scrie altul..voi incerca...

aici e demo-ul cantat de Ale:

http://rapidshare.de/files/23322539/Thank_...a_Ivan.mp3.html

everybody is invited to join us :D

btw...mai uitati-va si voi pe la gramatica ca e scris pe vremea cand nu stiam asa bine engleza..ma rog... :shy:

Mda.... imi pare rau sa zic.....dar engleza e la pamant.... Hai sa facem tricoul...sunt sigura ca Celine si Rene au oricum prea multe casete de ascultat...si de cantareti/artisti mult mai buni (no offense).

Edited by Teodora
Posted (edited)
Daca imi zice cineva care-s greselile din textul asta, ii dau premiu!!!

Pai ca s-o luam cu inceputul....prima strofa nu are sens....si nici a doua. In al doilea rand, engleza de acolo suna foarte ciudat. Motivul pentru care imi dau cu parerea e ca sunt ziarist - deci scriu mult - si am lucrat aproape 2 ani la o revista in limba engleza. Oricum, mai e timp pana la sfarsitul lui Noiembrie cand e plecarea, avem timp sa facem unul mai bun. Poate....in fine ma gandeam ca poate ar trebui fiecare sa scrie ceva, cate o strofa sau cateva randuri despre propriile sentimente pentru Celine. Alegem o melodie de-a ei pe care sa punem versurile astea, ca toata lumea sa stie cam cum sa scrie.... Ceva similar cu Pour que tu m'aimes encore facut pentru ziua ei de 30 de ani, cand fiecare - Rene, copiii lui, parintii ei, cei care lucrau cu ea - au cantat cateva versuri care descriau experienta lor cu Celine. Doar ca noi nu adaptam textul, ci scriem unul nou, pe muzica unei melodii de-a ei. Ce ziceti?

Edited by Teodora
Posted

Ah Teo, ceva imi spune ca o sa intram in polemici pe-aici... eu vorbesc engleza de la 3 ani * in acest context nu o spun in nici un caz ca sa ma laud * si iti pot spune ca versurile au sens, chiar daca sunt cam puerile, dar sunt ok si Celine ar pricepe ce vrem sa spunem, cred ca asta e cel mai important. La prima strofa as adauga poate un FOR (the days you stood behind you). Intr-adevar pana in noiembrie avem timp sa tot "revizuim".

Cat despre melodie, ar fi total anapoda sa facem pe o melodie a ei, asa mai bine luam "Because you loved" me, bagam 2-3 faze de la noi si cantam pe un karaoke track si... asta e.

Cred ca toata chestiunea ar trebui supusa la vot, sa decidem toti cum si ce e mai bine.

Ma ofer in continuare sa ajut cu ce pot, dar numai daca voi fi solicitata....

Posted

Iar ma ignorati :(

Anyway... mie ideea cantecului imi place, si nu te supara pe mine, teo , dar limbajul jurnalistic este cu totul altceva decat limbajul liric sa spun asa. Totusi trebuie sa facem cumva sa participam toti, nu? Dk unul scris versurile si 2 canta, restul ce fac? Desi nu avem voce, mi se pare totusi buna ideea sa cate fiecare cate un vers sau 2. Si sa lucram impreuna sa imbunatatim versurile.

Si ca sa nu ma credeti puerila ca nu stiu engleza, vorbesc engleza de 8 ani si am luat si examenul Cambridge (CAE). Nu sunt experta, dar nici incepatoare nu sunt. Acum e tarziu, as aca ma uit maine un pic peste versuri si vin cu sugestii.

Posted

Could brake us up with sad "goodbyes" ->could break.E o mica greseala.

Imi place textul, merge, dar mai trebuie un pic lucrat...Suna un picutz mai ciudat la partea cu deep, enormous love, dar transmite exact ce un fan Celine cred ca simte. :blushing:Chiar imi place ideea.O sa incerc sa vin si eu cu sugestii, nu vreau sa intervin prea mult totusi.Keep up the good work!

Posted

sa va lamuresc...cantecu ala e cam scris in graba(ma refer si la unele cuvinte scrise gresit si la versuri...era inclus intr-un proiect, da nu e cazu sa vorbesc despre asta acum)...mie sincer nu-mi plac versurile chiar deloc, sunt f puerile, nu au nici un sens si pe mine nu ma deranjeaza daca vreti altceva(daca tot vreti cantec). cat despre cantat, poate sa cante oricine nu am zis eu ca numai eu, Ale si Manu.

oricum eu nici nu vin in vegas si nici nu stiu daca voi ajunge in bucuresti sa inregistrez ceva..daca se va mai canta...so it's mostly up to you...dar daca aveti nevoie de ceva ajutor (cum ar fi sa aruncati versurile alea) va ajut cu mare placere

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Daca pana si autoarea zice ca nu prea au sens....Nu am zis-o doar asa sa ma aflu in treaba, nici ca sa ma cert cu voi si nici ca sa ma sparg in figuri. Daca cititi cu atentie, ati vedea ca nu au sens si daca e sa-i dau ceva, ii dau ceva misto, cu sens. Ce-ar fi s-o lasam balta cu cantecelul si sa ne concetram pe ceva ce chiar am putea sa-i dam si am fi sigure ca ar vedea...sincer nu sunt sanse sa stea sa asculte o caseta. Nu prea sunt sanse nici sa apucam sa-i dam ceva...doar sa-i aruncam pe scena poate :lmao: Celine a zis ca mai citeste scrisorele de la fani. Ar trebui poate sa facem un caietel cu ceva ganduri din partea fiecaruia... In orice caz, eu am de gand sa-i luam un mare buchet de flori si o sa scriem ceva dragut pe felicitare, sa se inteleaga ca-i de la fanii din Romania :flowers:
Posted

Mai copi va rog sa nu va ambalati prea tare.

Eu m-am gandit si nu cred ca-i asa o idee buna sa fie un cantec sau vreo filmare. Pt ca nu stiu daca ar avea timp sa ii dea atentie. Ceva palpabil ar fi mai nimerit. Ceva pe care macar o data sa-l tina in mana si za zica mai copii astia s-au gandit la mine. Nici cu tricoul nu stiu cum ar fi pt ca nu cred ca ar exista contextul in care ea sa-l imbrace.

Si ma gandeam ca chestia asta daca o facem impreuna ne-ar uni mai mult, nu sa inceapa critica nashpa intre noi ...