Jump to content

Mare, mare nedreptate

Recommended Posts

Posted

Nu se gaseste in Romania.Se gasea cica la un moment dat pe fnac.com.

Am descoperit pe celalalt forum, sectiunea engleza, rubrica cu collector's items, acolo unde se vand tot felul de kestii. :thumbsup2:

Posted
OMG oamenii astia de la Sony nu sunt normali :D acum fac si din casete o raritate... repet titlul topicului: mare, mare nedreptate!!!

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted (edited)

Raritate, ne raritate, cert e ca Media Services nu au importat-o. :cry:

Si e naspa, se pare ca nu se mai gaseste...In general casetele nu prea se mai gasesc pe afara.Probabil au facut un nr redus, pt ca varianta digitala are 2 cd-uri si a trebuit sa taie ft multe piese.Un al doilea motiv ar fi inventia acestui secol: suportul CD.

Tracklist :

Face A : 1/Je ne vous oublie pas ; 2/Tous les secrets ; 3/Pour que tu m'aimes encore ; 4/S'il suffisait d'aimer ; 5/Sous le vent ; 6/Tout l'or des hommes ; 7/Je sais pas ; 8/On ne change pas ; 9/Ziggy ; 10/L'amour existe encore ; 11/Et je t'aime encore ; 12/Je lui dirai

Face B : 1/I believe in you ; 2/Contre nature ; 3/Je danse dans ma tête ; 4/Le loup, la biche et le chevalier ; 5/D'amour ou d'amitié ; 6/Mon ami m'a quittée ; 7/Ne partez pas sans moi ; 8/Zora sourit ; 9/Ma Nouvelle-France ; 10/Tellement j'ai d'amour pour toi ; 11/Les derniers seront les premiers ; 12/Ce n'était qu'un rêve

pret: 12 euro

editie "extrem de limitata".

BTW, ati observat ca editia digipack a devenit ft rara si se vinde la 30 si ceva de euro aproape?

Edited by alextrusca
Posted
Lasa orice alta editie. Pana una alta eu am vazut la Metro editia normala cu un CD .. era 800 000, dar nu m-am putut hotari sa o iau ca vreau sa strang bani pt altceva. Pe de alta parte tati ma tot intreaba la c eimi trebuie. Dra tot mi-a ramas inima la el :( .
Posted
A aparut de mult in Romania si am vazut-o la 600.000.Ia-ti mai dgraba editia digipack sau editia 2 cd-uri.
Posted
Pe editia 2 cd-uri dai 900.000 si mi se pare o afacere mult mai buna si se gaseste pe www.rockshop.ro. :)
Posted

Nu, fata!Platesti cash, ramburs. :)

Pe magazinele virtuale romanesti ai doua optiuni:cash sau card.Poti alege ce iti convine. :msn-wink:

Posted (edited)
Unde gasesc informatii despre album (cel pe un CD) ? Despre cel de pe 2 CD-uri l-am gasit pe site-ul ei. Pe DC++ am mai gasit unul tot cu 2 CD-uri. Primul CD are 17 si al doilea 16 melodii. Asta ce versiune mai e :down: ?Va multumesc! Edited by Vodafone

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted

deci editia cea mai intalnita e cea cu 2 cduri...primul are 17 trackuri, al doilea 19...mai exista editii long box, editie cu dvd...dar asta e cea care se gaseste mai des...si se gaseste si pe la noi.. tracklistul este cel de pe siteul ei

exista si editia cu un cd care are 19 piese si tracklistul urmator:

#1 Je ne vous oublie pas

#2 Tous les secrets

#3 Pour que tu m'aimes encore

#4 S'il suffisait d'aimer

#5 Sous le vent (duet with Garou)

#6 Tout l'or des hommes

#7 Je sais pas

#8 On ne change pas

#9 Ziggy

#10 L'amour existe encore

#11 J'irai ou tu iras(duet with JJ Goldman)

#12 Et je t'aime encore

#13 I believe in you (duet with Il Divo)

#14 D'amour ou d'amitie

#15 Les derniers seront les premiers

#16 Medely Starmania

#17 Le blues du businessman

#18 Quand on n'a que l'amour

#19 Ce n'etait qu'un reve

:P

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted (edited)
Mersi mult de informatii. Deci cel cu 17 si 16 melodii nu este bun :). Cine are albumul de pe site-ul ei ? Va multumesc! Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted (edited)

Cel cu 33 de melodii a fost prima editie lansata...

Editia Long Box cu 50 este limitata.

Cea cu 19 a fost lansata in martie, anul asta.

Cele cu 33 (2 cd-uri) si ala cu 19 se gasesc si la noi.Poti sa ti-l cumperi pe care vrei tu, dupa cum consideri.Cel cu 33 are cele 4 piese inedite, cel cu 19 are doar 3, excluzand "Ma Nouvelle France".

Ala de pe site-ul ei reprezinta editia canadiana a albumului cu doua cd-uri.

Pot sa ti le dau, pt ca am editia long box. :)

Edited by alextrusca
Posted
Ok...Mersi...Eu il vreau pe ala de pe site-ul ei :D. Mai vorbim pe mess luni ca nu o sa fiu acasa in weekend (sau poate duminica seara)

No smoking!!!

Posted
Da, ala de pe site-ul ei...Sa-mi lasi, daca vrei, id-ul tau pe un PM.