Jump to content

Mare, mare nedreptate

Recommended Posts

Posted
As vrea sa imi iau si editia 1 CD, dar nu o gasesc pe nicaieri. :giggle:

Daca afla mama, ma omoara...

Eu am vazut-o in Cora Lujerului! Are aceeasi coperta, numai ca-i gri! Si costa 700.000!!! :cry:

Mda si eu mi-am zis ca nu se merita....mai ales ca mai aveam 2 versiuni :D

Posted
Eu am varianta 2 CD + DVD si editia Long Box. :giggle:

Live In Las Vegas se gasea la un moment dat pe www.dol.ro.Eu de acolo mi l-am luat.

Daca nu au aparut la noi, de unde le ai?

Posted
Editia Deluxe din Franta si Long Box-ul din Belgia.
Posted
Posted
Eu le-am luat de pe amazon.fr :thumbsup2:
Posted
E si asta o idee... dar imi trebuie carte de credit.. si eu nu am, iar parntii mei nu vor sa mi le dea pe ale lor (am incercat mai de mult :P )
Posted
e aiurea... cica imi trebuie 21 de dolari depunere minima ca sa imi fac un card pt shopping pe net, desi am 3 conturi la ei, dintre care unul chiar in dolari!!! asta la BCR... stiti vreo banca ok???

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
Intreaba la BRD si daca esti eleva sau studenta fa-ti Card-ul 10 :D Cred ca merge sa faci shoping de pe net, dar 100% mai bine nu cumperi de pe net

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted
e aiurea... cica imi trebuie 21 de dolari depunere minima ca sa imi fac un card pt shopping pe net, desi am 3 conturi la ei, dintre care unul chiar in dolari!!! asta la BCR... stiti vreo banca ok???

Nu tre sa-ti faci card de ala special pt net. Eu mi-am facut si nu ajuta la nimic :)). Pe Amazon nu-i bun...Merge super cu un card Visa Electron de la BCR in lei, pt care iti trebuie 50,000. Trust me, de ala am si-l folosesc in stanga si-n dreapta pe net :msn-wink:

Posted
Intreaba la BRD si daca esti eleva sau studenta fa-ti Card-ul 10 :D Cred ca merge sa faci shoping de pe net, dar 100% mai bine nu cumperi de pe net

Nu pot sa ma abtin...Ma' copile, de unde sa cumperi chestii de astea?!!! Shopping-ul pe net rocks!!!! :clap: Fac chestia asta de ceva vreme si merge super bine!

De la BRD sa nu faci greseala. Cand am cautat eu la toate bancile sa-mi fac un card care sa mearga pe net, ei mi-au zis ca nu incurajeaza chestia asta....in traducere libera sistemul lor de securitate e varza...si ca nici nu garanteaza ca merge. Take my advice....ca una care-am umblat o luna pe la toate bancile sa-mi fac un card care sa mearga oriunde pe net. Ala de la BCR de care am zis mai sus este super!

Oricum, daca luati de pe Boutique-ul de pe site-ul oficial...tre sa aveti rabdare. Pentru international ei trimit prin regular mail....adica ground mail, nu par avion. Adica ia cam 8 saptamani sa ajunga in Romania :glare: Dar ajunge! :clap:

Posted
Multumesc pentru sfat, Teo, o sa merg saptamana viitoare la BCR sa imi fac cardu' :) dar dupa aceea sa nu ma certi daca golesc boutique-ul :D

Posted
Teodora, pentru tine o merge dar daca se sparg bazele de date de la magazinele online (si se sparg nu cum spun altii ca nu se poate) atunci o sa ramai fara bani :P Nici unii nu incurajeaza plata pe Internet si e mai bine asa :thumbsup2:

No smoking!!!

Posted
Teodora, pentru tine o merge dar daca se sparg bazele de date de la magazinele online (si se sparg nu cum spun altii ca nu se poate) atunci o sa ramai fara bani  :P Nici unii nu incurajeaza plata pe Internet si e mai bine asa  :thumbsup2:

Bineinteles ca se pot sparge. Important e sa cumperi de pe site-uri cu traditie super verificate, cum ar fi Amazon, Ebay, site-urile oficiale ale artistilor etc. Si ca masura de prevedere imi pun pe card doar cati bani stiu ca am nevoie pentru ce vreau sa cumpar. Esti cam speriat de noile posibilitati ale tehnologiei observ.....O lume intreaga cumpara pe net. In plus, magazinele online cum sunt cele de mai sus iti trimit o confirmare inainte....tu poti sa le zici da, eu am facut, sau nu. Wake up man...deschide mintea!

Posted
Teodora, ce tot ma jignesti atata :evil: :evil: :evil: ? Ia mai lasa-ma in pace ... Crezi ca sunt prost ? Decat sa ma duc sa cumpar de pe magazine online mai bine ma duc la magazin si cumpar.

No smoking!!!

Posted (edited)

Scuze, scuze, dar si eu cumpar de pe net...Teodora nu e singura.Si vreau sa iti spun ca e cel mai bine asa.Calitatea e maxima, esti instiintat cand vei primi produsul, ti se trimite confirmarea platii si securitatea e maxima, pt ca un cont pe un magazin online nu inseamna descoperire totala...poti cumpara online si fara credit card, sa stii...In plus, daca vrei ceva ce nu gasesti aici, nu poti sa te duci pana la magazinu' din strainatate si sa cumperi.Si sunt cateva site-uri super dotate, daca si-ar pierde din credibilitate, si-ar pierde si clientii, nu?

Eu prefer sa iau de pe net, decat sa dau fata in fata cu vanzatorul care habar nu are ce ii cer atunci cand vreau "Live a Paris" si-mi zice ca nu a auzit de el, chiar daca il are pe raft.Shopping-ul de pe net iti ofera mult mai multe posibilitati si lsatisface nevoile clientului pe o gama foarte variata de domenii de activitate, nu numai produse audio si video.

Ale, sa nu golesti de tot Boutique-ul, ca vreau si eu sa-mi iau niste kestiutze...Poate il golim impreuna, ne impartim pe arii separate si acoperim cat mai mult posibil. :rolleyes:

Edited by alextrusca
Posted
poti cumpara online si fara credit card, sa stii...In plus, daca vrei ceva ce nu gasesti aici, nu poti sa te duci pana la magazinu' din strainatate si sa cumperi.

Stiu ca se poate cumpara si fara carte de credit...Se plateste in ramburs...Eu pot sa ma duc in strainatate sa imi cumpar ce vreau...Asta e norocul meu B)

P.S: Eu ii spuneam Teodorei sa mai inceteze cu atacurile asupra mea si vad ca a incetat. Asa e mai bine :D O dam in :offtopic: si mai bine vorbim despre Shakira...De abia astept sa o vad pe Celine Dion sa se miste ca Shakira :lmao:

No smoking!!!

Posted
Teodora, ce tot ma jignesti atata  :evil:  :evil:  :evil: ? Ia mai lasa-ma in pace ... Crezi ca sunt prost ? Decat sa ma duc sa cumpar de pe magazine online mai bine ma duc la magazin si cumpar.

Mai nu te-am atacat ce ai?! Dar sustii ceva total aiurea, fara nici o baza. Adica sutele de milioane de oameni care cumpara online si nu au probleme sunt prosti, iar tu esti super destept ca ti-e frica sa-ti folosesti cardul online. Si multi dintre noi nu-si permit sa calatoreasca in strainate sa-si cumpere chestiile astea. Online, am dat mai putin pe versiunea long box a ONCP cu 3 cduri + dvd decat am dat pe versiunea simpla cu 2 cd-uri luata din magazin in Romania.

Posted

Da, si eu la fel.Eu mi-am luat editia Deluxe cu aprox 800.000, si in Romania editia simpla e 900.000.

Dar cand o sa le vedem pe alea de la Andre miscandu-se ca Shakira?

Ce inseamna comentariul asta?

<<si mai bine vorbim despre Shakira...De abia astept sa o vad pe Celine Dion sa se miste ca Shakira>>

Posted
Nu pot sa ma abtin...Ma' copile, de unde sa cumperi chestii de astea?

Wake up man...deschide mintea!

Aici ma faci prost pe fata :evil: Vorbeste si tu politicos...

Cum am mai spus eu nu trebuie sa imi cumpar online ce imi trebuie :thumbsup2: si in al doilea rand va rog sa nu mai folositi prescurtari ca nu toata lumea stie ce inseamna ONCP sau alte prescurtari pe care le faceti

No smoking!!!

Posted

Ai site-ul oficial, te poti documenta, daca te intereseaza cu adevarat.

ONCP=On Ne Change Pas, site de referinta www.celinedion.com si acest site chiar!

Nu cred ca te jigneste nimeni,numai ca esti incapatanat si te crezi victima tuturor, cumva suferi de paranoia?Scuze de o intrebare asa indiscreta.

Posted
si in al doilea rand va rog sa nu mai folositi prescurtari ca nu toata lumea stie ce inseamna ONCP sau alte prescurtari pe care le faceti

am putea face un topic cu un "ghid" al prescurtarilor. pls nu va certati pe aici, ca nu asta e scopul :D

Posted (edited)
te crezi victima tuturor

Da, sunt victima fetelor :lmao: ca doar fete sunt pe aici :lmao:

Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted
Asta e...dar mai bine ar fi sa nu ne mai certam atata.
Posted

UAU ce s-a aprins discutia! stiu ca e foarte cald afara, dar nu trebuie sa ne molipsim

eu propun sa facem "ghid" pt comandatul online :D eu nu am recurs la aceasta posibilitate pana acum, dar mai am timp :P

Posted
Vodafone a fost precoce si ascultator si l-a facut.Desfatati-va! :whistling:
Posted

nu cred ca plata pe net era problema, mai ales ca in contextul asta, sa fim seriosi.. e cam singura metoda pentru multe chestii. Cat despre prescurtari... exista deja un ghid.. si oricuma sta e numele albumului, nu e greu de ghicit... mai politicos era sa intrebe ce inseamna si gata, nu sa ne zica sa nu mai folosim.

Si vad ca iti face tare multa placere sa te pui rau cu toata lumea. Ma refer la fraza pe care a citat-o Alex.

Revenind la topic... multumesc Teo pentru informatiile si sfaturile despre card, cred ca imi fac si eu unul al toamna :D .

Posted
nu cred ca plata pe net era problema, mai ales ca in contextul asta, sa fim seriosi.. e cam singura metoda pentru multe chestii. Cat despre prescurtari... exista deja un ghid.. si oricuma sta e numele albumului, nu e greu de ghicit... mai politicos era sa intrebe ce inseamna si gata, nu sa ne zica sa nu mai folosim.

Si vad ca iti face tare multa placere sa te pui rau cu toata lumea. Ma refer la fraza pe care a citat-o Alex.

Revenind la topic... multumesc Teo pentru informatiile si sfaturile despre card, cred ca imi fac si eu unul al toamna :D .

Cu mare placere! Eu am intrebat pe la toate bancile si inainte de BCR imi facusem unul la Raiffesein, care nu a functionat, desi ei ma asigurasera ca merge. La BCR am si Visa Electron in lei si cel special pt cumparaturi online...daca imi dadea prin cap sa incerc intai cu Electron ar fi fost tare bine....pt ca celalalt nu functioneaza...

Posted
celindi, ca parca ma intereseaza parerea ta si ce crezi tu despre mine :lmao:

No smoking!!!

Posted
  • 3 weeks later...
Posted
Ale, Ale, ONCP pe caseta exista, are 24 de piese si nu se gaseste in Romania. :down: