Jump to content

Cand lucrurile devin complicate

Recommended Posts

Posted

Azi , o zi ca oricare alta as putea zice ; dar este o zi dupa 3 foarte ciudate , fiecare in stilul ei. Si cu bune si cu rele.

Incep topicul asta din 2 motive :laughing:

- m-am saturat de What's on your mind right now? romanian version si de Loc de dat cu capu'

- ascultal All by myself al celor de la Il Divo

Nu prea stiu cum sa conturez ceea ce as vrea sa zic aici dar se intampla adesea sa traim evenimente care ne pun pe ganduri. De ce suntem noi aici , pe acest pamant , ce misiune avem care o fi destinul nostru?

Sau si mai frumos : ce lasam noi in urma noastra , cum le influentzam viatza celor din jur sau cum ar zice Celine make a difference cand, cum si unde?

Eu cel putzin am gasit cateva personalitatzi despre care spun cu mana pe inima ca sunt omul potrivit la locul potrivit , ceea ce insemna ca si-au gasit vocatzia

Dar oare toti oamenii sunt pregatiti sa ne auda , sa ne intzeleaga ?Nu prea asta e singura concluzie la care am putut ajunge

Multi sunt indiferentzi si pur si simplu se complac , altii incearca sa nu bage de seama iar altii ,si nu sunt putzini deloc, refuza sa faca modificarea necesara

Adica am prezentat 2 tipuri de probleme unele personale , cum sa facem sa ne ajutam pe noi insine si cea de a 2a cum putem sa-i ajutam pe cei de langa noi.

Care ar fi metodele pe care le-ati alege pentru gasirea solutiilor.Asta bineintzeles sperand ca pe noi toti ne preocupa gasirea solutiilor nu ignorarea problemei

Ca in viatza nu e cum zice omul care a spus cele mai multe tampenii si a ajuns celebru , Murphy , la el ma refeream : ce ai azi de facut nu lasa pe maine ci pe poimaine ca poate nu mai trebuie facut

PS Cu sperantza ca m-am facut cat de cat intzeleasa si ca ce am scris eu aici nu seamana cu poezia Ralucului "Absurd" lansez provocarea catre toti cei preocupatzi nu numai de grijile fizicului

Ca tot am ajuns la poezii sa stii Ralucu ca primul cititor al cartii tale , u know what i mean , trebuie sa fii chiar tu ; Dupa care toti ceilalti vor tinde sa ti-o deschida.Dar fara ca tu sa incerci sa vezi ce e in ea nu vei putea sa treci la the next level.

Uf ma simt un pic mai bine , intr-un fel mi-am varsat ce aveam pe suflet :laughing: (What's on MY mind right now?) si am dat si cu capul de peretzii cuvintelor (Loc de dat cu capul) :msn-tongue:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted
ralu...sa fi sigura ca o sa postez ceva cat de curand aici...dar momentan nu am inspiratie :)

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
Ca tot am ajuns la poezii sa stii Ralucu ca primul cititor al cartii tale , u know what i mean , trebuie sa fii chiar tu ; Dupa care toti ceilalti vor tinde sa ti-o deschida.Dar fara ca tu sa incerci sa vezi ce e in ea nu vei putea sa treci la the next level.

In primul rand vreau sa-ti spun ca ma simt flatata ca ai retinut faza aia din poezia mea! :D Stii tu cum am scris-o ca ti-am zis si tie :laughing: dar pentru cei care nu au habar despre ce naiba vorbim noi aici :lmao: lasati-ma sa va dau o mana de ajutor! :thumbsup2: este vorba de o poezie ce am scris-o eu intr-o noapte, in timp ce incercam sa scriu un cantec in engleza, dar nu mi-a iesit :( , am scris o poezie in romana...scriam un vers mai adormeam 5 minute :laughing: si tot asa...si a iesit o poezie care lu Raluchi i-a placut foarte mult si ma bucur de asta :D ei si acolo in poezie era o strofa care suna cam asa:

" Mă simt precum o carte nedeschisă…

Nici timpul nu-mi mai răsfoieşte

Paginile ce-au-ngălbenit de-atata aşteptat…

Mă-ntreb mereu cu ce rost să fi fost scrisă

Dacă nici măcar un cititor nu ţi-a fost dat?"

si sa stii Raluchi ca sunt de acord cu ce ai spus! mai intai trebuie sa te cunosti tu pe tine si dupa aceea sa te cunoasca altii...poate ca mesajul poeziei mele e cam intortocheat :D sincera sa fiu nici eu nu prea stiu de unde scot unele chestii :lmao: pur si simplu scriu ce simt ca trebuie sa scriu:D vorba ta eram in transa cum tot dormeam si ma sculam si mai scriam cate ceva...

in legatura cu evenimentele care ne pun pe ganduri, eu am patit de curand unul sa zic asa si tu Raluchi cred ca stii cel mai bine de pe aici...insa ma bucur ca am reusit sa trec peste si uitandu-ma inapoi as putea spune ca nu a fost nu stiu eu ce, eram ca un copil mic care plangea dupa bomboana altuia :shy: dar mi se mai intampla si mie sa fiu mai egoista si sa vreau ceva numai pentru mine si mi se pare ceva normal...pentru ca tot timpu incerc sa nu fiu egoista, mai ales cu persoanele care nu merita acest lucru, referindu-ma aici la prietenii si familia mea, fata de care majoritatea suntem, chiar daca nu vrem, la un moment dat egoisti...

de curand am citit o chestie, nu mai retin unde,care mie mi-a placut, chiar daca stiam asta...dar parca mi-am reamintit acest lucru...in care zicea ca nu e bine sa ai doar un prieten foarte bun ci cativa prieteni foarte buni...si acum eu iar incep poate stresez unele persoane prin chestia asta :laughing: dar, eu cred acest lucru si pot sa spun ca este adevarat si sunt sigura ca si voi sunteti, intr-un fel sau altul, de acord cu acest lucru. numa Raluchi, Ralu si Manu stiu cat le-am stresat cu "problemele" mele din ultimu timp :laughing: :innocent: dar nu stiu daca voi ati simtit vreodata that you're at the right place in the right time...cum sa va explic? faptul ca am cunoscut in ultimele 6 luni atatea persoane cu care ma inteleg extraordinar...nici nu as fi putut sa-mi imaginez ca mi s-ar putea intampla asa ceva! cel putin nu mie, caci eu sunt asa mai interiorizata si imi trebuie mult timp pentru a cunoaste pe cineva si dupa ce imi castiga increderea sa incep sa-i povestesc anumite lucruri din viata mea...poate unii inteleg ce tot zic eu aici poate pt unii vorbesc aiurea...scuzati sunt mai melancolica acum ca ascult si colinde si astept cu nerabdare Craciunu si m-am trezit de o ora :laughing:

ca sa nu mai lungesc postu asta, inchei prin a le multumi fetelor(se stiu ele care si sper ca ceilalti membrii sa nu se simta discriminati, imi cer scuze nu vreau sa se inteleaga asta, dar pur si simplu le sunt foarte recunoscatoare fetelor pentru simplu fapt ca au stat si m-au ascultat si m-au si inteles)! :group:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Vreau sa va zic ca lucrurile devin complicate numai din cauza noastra, pentru ca uneori gandim prea mult...uneori e bine sa ne gandim mult nu ma intelegeti gresit, dar alteori...eu sunt genul de om care isi pune o mie de probleme care vrea sa-si explice totul...sau cel putin asa eram acum un an...m-am schimbat mult intre timp si am inceput sa nu-mi mai pun atat de multe probleme ca inainte, mai ales din cele care nu au legatura cu mine...pot sa spun ca mi-e mai bine acum...cel putin in momentul asta nu mi se pare nimic prea complicat :msn-tongue:

totusi e ceva ciudat la mine...dak ma intrebi acum ce vrea iti zic nimic, dar dak ma intrebi dak vreau sa desenez sau sa zbor sa o vad pe Celine zic ca vreau...e o stare de multumire, care vine din faptul ca mi-am petrecut ultima saptamana desnand, adica facand ce-mi place cel mai mult...e o stare grozava... :) e dora ceva ce simteam nevoia sa scriu aici... :bye1:

Posted

e super cand poti sa faci ce vrei tu...stiu sentimentu..din pacate nu putem sa facem toti asta...vai as mai scrie da ma simt mult prea rau...

e adevarat ca de cele mai multe ori noi complicam lucrurile...o pot spune asta din proprie experienta...cred ca sunt una din persoanele alea carora le place sa isi complica viata...poate ar trebui sa nu ma mai implic ata de mult in atat de multe lucruri...ar fi greu sa ma dezobisnuiesc de acet lucru...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
e adevarat ca de cele mai multe ori noi complicam lucrurile...o pot spune asta din proprie experienta...cred ca sunt una din persoanele alea carora le place sa isi complica viata...poate ar trebui sa nu ma mai implic ata de mult in atat de multe lucruri...ar fi greu sa ma dezobisnuiesc de acet lucru...

e greu sa te dezobisnuiesti de asta ,dar nu imposibil...si eu sunt o persoana care isi compica viata singura,insa ma tratez, ca sa zic asa :msn-tongue:

Posted (edited)
Vreau sa va zic ca lucrurile devin complicate numai din cauza noastra, pentru ca uneori gandim prea mult...uneori e bine sa ne gandim mult nu ma intelegeti gresit, dar alteori...eu sunt genul de om care isi pune o mie de probleme care vrea sa-si explice totul...sau cel putin asa eram acum un an...m-am schimbat mult intre timp si am inceput sa nu-mi mai pun atat de multe probleme ca inainte, mai ales din cele care nu au  legatura cu mine...pot sa spun ca mi-e mai bine acum...cel putin in momentul asta nu mi se pare nimic prea complicat :msn-tongue:

totusi e ceva ciudat la mine...dak ma intrebi acum ce vrea iti zic nimic, dar dak ma intrebi dak vreau sa desenez sau sa zbor sa o vad pe Celine zic ca vreau...e o stare de multumire, care vine din faptul ca mi-am petrecut ultima saptamana desnand, adica facand ce-mi place cel mai mult...e o stare grozava... :) e dora ceva ce simteam nevoia sa scriu aici...  :bye1:

Ciudat ca spui asta , e normal sa ne punem probleme sa analizam si sa incercam sa actionam pentru a avea rezultatul optim.

E f important sa te descoperi , sa stii ce vrei si sa depui toate eforturile necesare pentru a ajunge la "destinatie".Nu mi se pare ca a fi in bataia vantului e o stare care te duce catre fericire.Intr-adevar e nevoie din cand in cand sa te si detashezi un pic , ca sa nu o iei razna, dar ...

Printre altele ma bucur ca iti e bine acum , dar bucuria asta pe care o ai e datorata unei multzumiri pe care ai capatat-o depashind nishte momente dificile (mutatul , scoala , etc)

Eu nu pot zice ca imi complic viatza , chiar daca sunt o perfectzionista , dar ceea ce mi se intampla mie acum e ca mi-o complica altii. Dar intr-un fel asta imi e crucea , pe care tre sa o port.E cam exagerata expresia mea dar cateodata la concluzia asta ajung

Insa eu incercam prin tematica asta pe care am deschis-o sa aflu "leacu" nu o modalitate de a ignora :D

Ce sa mai zic ... nu mai zic nimic

Poate mai tarziu

Edited by raluchi
Posted (edited)
Azi , o zi ca oricare alta as putea zice ; dar este o zi dupa 3 foarte ciudate , fiecare in stilul ei. Si cu bune si cu rele.

Raluchi asa sunt toate zilele :)

De ce suntem noi aici , pe acest pamant , ce misiune avem care o fi destinul nostru?

Cred ca asemenea intrebari ne-am pus fiecare...si pana la urma reusim sa descoperim raspunsul chiar daca la inceput nu ne dam seama..after all cel mai greu e sa pui intrebari nu sa dai raspunsuri...

Adica am prezentat 2 tipuri de probleme unele personale , cum sa facem sa ne ajutam pe noi insine si cea de a 2a cum putem sa-i ajutam pe cei de langa noi

Stii cum e aici? Chiar daca o recunoastem sau nu intotdeauna facem ceea ce facem pentru a ne aduca pe noi pe o treapta mai sus in ierarhie sa zic asa...Oare cati, asta chiar is curioasa pt ca sunt sigura ca sunt foarte putini, fac ceva numai de dragul de ai ajuta pe ceilalti fara sa astepte ceva inapoi?Nu stiu daca pun bine problema acum...dar ganditi-va ca multi sunt cei care te ajuta atata timp cat ii ajuti tu pe ei...adica sa zic direct, profita, si pot sa spun ca am patit de o mie de ori acest lucru...mie imi place sa ajut chiar daca stiu ca nu o sa primesc ceva inapoi..da stiu ca suna naiv si poate chiar sunt (aici imi amintesc de Celine cateodata)...sa va dau un exemplu concret? ei hai mai bine nu...dar chiar mi-ar placea sa stiu cati de aici i-au ajutat pe altii fara sa se gandeasca la faptul ca cei pe care i-au ajutat o sa-i ajute pe ei sa "prospere"...pt ca sunt sigura ca toti am facut asta macar o data in viata...sper ca am reusit cat de cat sa ma fac intzeleasa

Vreau sa va zic ca lucrurile devin complicate numai din cauza noastra, pentru ca uneori gandim prea mult...uneori e bine sa ne gandim mult nu ma intelegeti gresit, dar alteori...eu sunt genul de om care isi pune o mie de probleme care vrea sa-si explice totul...sau cel putin asa eram acum un an...m-am schimbat mult intre timp si am inceput sa nu-mi mai pun atat de multe probleme ca inainte, mai ales din cele care nu au  legatura cu mine...pot sa spun ca mi-e mai bine acum...cel putin in momentul asta nu mi se pare nimic prea complicat :msn-tongue:

totusi e ceva ciudat la mine...dak ma intrebi acum ce vrea iti zic nimic, dar dak ma intrebi dak vreau sa desenez sau sa zbor sa o vad pe Celine zic ca vreau...e o stare de multumire, care vine din faptul ca mi-am petrecut ultima saptamana desnand, adica facand ce-mi place cel mai mult...e o stare grozava... :) e dora ceva ce simteam nevoia sa scriu aici...  :bye1:

Insa eu incercam prin tematica asta pe care am deschis-o sa aflu "leacu" nu o modalitate de a ignora :D

Ce sa mai zic ... nu mai zic nimic

Poate mai tarziu

nu stiu de fapt nu cred ca am gasit un "leac" la ceea ce ai zis tu in primu post da poate daca ne-ai da ceva mai concret am reusi sa-l gasim impreuna :bye1:

P.S: da la chestia asta te rog sa uiti varsta mea :laughing: :innocent:

Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Raluchi eu n-am zis ca nu e bine sa ne gandim si sa ne punem probleme, ci doar ca uneori ne punem prea multe problema si gandim prea mult in sensul ca facem din tantar armasar.Eu nu pot sa stau fara sa ma gandesc la ceva si sa-mi explic tot ce e in jurul meu, dar uneori ma gandesc prea mult...si nu mai vad lucrurile clar...sunt o persoana care poate mereu sa dea contraargumente si sa-si sustina foarte bine punctul de vedere tocmai pentru ca ma gandesc la foarte multe lucruri si-mi pun multe probleme...insa nu m-am mai gandit de mult la ceva de genul dak exista Dumnezeu, cum s-a creat lumea, in fine d c suntem aici...gasisem niste raspunsuri la intrebarile astea, destul de multumitoare pentru un copil, dar acum nu-mi mai pasa...decat de ultim chestie, dar eu am aflat d c exist, adik mi-am gasit un drum in viata pe care vreau sa-l urmez...practic am d c trai...si mai stiu si pe altii care si-au gasit drumul...de exemplu o prietena de a mea s-a nascut ca sa fie o buna sotie si mama, asta e tot ce vrea...eu am visuri mai indraznete si nu cred ca m-am nascut ca sa fiu sotie,sau cel putin nu una buna(iti zic asta ca sa nu-mi zici ca e menirea tuturor femeilor).O alta prietena a mea a zis ca sunt nascuta ca sa fiu fericita...asta pentru ca am puterea sa rad oricand, chiar si cand trec prin momente grele...si apropos de momentele grele prin care am trecut...e doar unul de fapt si n-am trecut inca cu totul de el, dar sunt pe drumul cel bun...as zice eu ceva, dar prefer sa tac acum....si sa stii ca oricat m-as plange eu de scoala nu e ceva greu pentru mine....e doar o pierdere de timp....iar mutarea ar fi fost celmai de dorit lucru pentru mine fiindca ador schmbarile, dar m-am mutat unde nu trebuie... :msn-tongue: ata ete! :)

referitor la a ajuta pe altii nu stiu ce sa zic...ii detest pe cei care ajuta pentru rasplata, dar stiu pe cineva care te ajuta ca sa-ti scoata ochii cu asta pe urma...si ce-i mai rau?!eu as zice ca ajut fara sa vreau o rasplata de la cel pe care il ajut....asta pentru ca pe langa sentimentul de multumire pe care il capat fiindca ajut, care face mai mult ca orice rasplata sunt convinsa ca ma va ajuta soarta sau Dumnezeu mai tarziu cand voi avea nevoie...

...cam atat deocamdata :laughing: ...

Posted

nu am apucat sa citesc toate posturile de aici...rusinica mie...dar am sa recuperez, promit. oricum..ideea e ca...azi am discutat la filosofie despre absurdul vietii. si pentru prima oara de cand ma stiu am fost atenta la o ora de filosofie...alea 15 minute in care proful s-a referit strict la subiect... :laughing: ca apoi a deviat la alte subiecte asta e alta poveste :lmao: . oricum...viata devine intr-adevar complicata de foarte multe ori...insa in momentele alea e bine sa te gandesti ca ai un scop...un obiectiv in viatza...pe care trebuie sa-l atingi. si de multe ori cand esti very down si suparat numai la asta nu te gandesti...stiu. si nu poti vedea viatza in roz cand totul ti se pare negru. insa trebuie sa existe o raza de lumina de care sa te agati.

eu personal nu vreau sa am o viatza absurda si sa traiesc de azi pe maine...come what may. vreau sa cred k Dumnezeu mi-a dat un scop...si mi-a deschis ochii sa-mi urmez talentele si ceea ce-mi place. motiv pentru care voi da la medicina. stiu ca e greu..stiu ce va urma..dar imi place...si vreau sa fac asta orice ar fi...si voi incerca sa fac totul prin fortele proprii... :D

am filosofat cam mult....acum ma reintorc la biologie :laughing: :lmao:

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

da Manu ai dreptate cand zici ca atunci cand suntem down nu ne gandim la idealul nostru in viatza(care nu e femeia cu mustatza vb celor de la cassa locco :laughing: )...si mai ales daca mai si ascultam muzica "adecvata" care sa ne amplifice starea de depresie(cum fac eu de obicei :msn-tongue:...si rau fac dar ce sa fac? asa sunt eu...mai mult melancolica decat vesela...is mereu pe ganduri..te speri daca stai cu mine :mellow: :laughing: )

e bine cand ne gandim atunci cand suntem down la idealul nostru..da, asa ne gandim ca exista un motiv sa mergem mai departe si nu ajungem in starea aia in care sa credem ca nu mai merita sa traim si sa ne gandim la sinucidere...ca si povestioara aia ce mi-a trimis-o Lady...la urma urmei problemele noastre nu sunt asa de grave precum a unuia care a asistat la o crima sau care traieste intr-o familie care numai familie nu se poate numi(cu tata alcoolic, mama care se drogheaza si alte chestii foarte nashpa de genu asta). de multe ori ne plangem de mila...dar eu cred ca in momentele alea ar trebui sa ne gandim la ceea ce am spus acum...sunt oameni cu probleme mult mai grave decat noi...si daca ei reusesc sa treaca peste atunci cu siguranta vom reusi sa trecem si noi peste ale noastre :) eu cel putin ma gandesc la asta si stiu ca voi reusi sa trec peste asta...si daca nu pot singura am prieteni si familia care sunt mereu alaturi de mine :)

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

da Manu ai dreptate cand zici ca atunci cand suntem down nu ne gandim la idealul nostru in viatza(care nu e femeia cu mustatza vb celor de la cassa locco :laughing: )...si mai ales daca mai si ascultam muzica "adecvata" care sa ne amplifice starea de depresie(cum fac eu de obicei :msn-tongue:...si rau fac dar ce sa fac? asa sunt eu...mai mult melancolica decat vesela...is mereu pe ganduri..te speri daca stai cu mine :mellow: :laughing: )

e bine cand ne gandim atunci cand suntem down la idealul nostru..da, asa ne gandim ca exista un motiv sa mergem mai departe si nu ajungem in starea aia in care sa credem ca nu mai merita sa traim si sa ne gandim la sinucidere...ca si povestioara aia ce mi-a trimis-o Lady...la urma urmei problemele noastre nu sunt asa de grave precum a unuia care a asistat la o crima sau care traieste intr-o familie care numai familie nu se poate numi(cu tata alcoolic, mama care se drogheaza si alte chestii foarte nashpa de genu asta). de multe ori ne plangem de mila...dar eu cred ca in momentele alea ar trebui sa ne gandim la ceea ce am spus acum...sunt oameni cu probleme mult mai grave decat noi...si daca ei reusesc sa treaca peste atunci cu siguranta vom reusi sa trecem si noi peste ale noastre :) eu cel putin ma gandesc la asta si stiu ca voi reusi sa trec peste asta...si daca nu pot singura am prieteni si familia care sunt mereu alaturi de mine :)

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)
eu am prieteni care au probleme grave si mereu mi-am zis ca Dumnezeu m-a binecuvantat sa intalnesc oameni cu probleme....stiu ca suna ciudat, dar banuiesc ca va dati seama cat de mult poti realiza vazand oameni cu probleme adevarte, nu ca cele de care ne plangem noi zi de zi(scoala sau ne-a parasit iubitu sau eu mai stiu ce chestie pe care eu una trec f usor, dar ma plang mult :P )trec usor de astfel de momente tocmai pentru ca stiu ca sunt lucruri mult mai rele decat prin ce trec eu....de obicei ceea ce ma face puternica este tocmai faptul ca am un scop in viata insa ,vorba lui manu, numai la asta nu te gandesti in momentele grele...de exemplu am gasit o mel care m-ar putea face sa zambesc oricand, care parca a fost scrisa pt mine in momentele de deznadejde, dar pe care nici nu-mi trece prin cap s-o ascult in acele momente.... Edited by dark_angel
Posted

:D care e melodia? :laughing:

stii..stau acum sa ma gandesc...tot plangandu-ne atat de mila si zicand "mama ce dezastru pe capul nostru" atunci cand luam o nota mica..sau cand ne pun profii sa recuperam sambetele sa-si ia ei banii...sau cand se mai gaseste un purtator de izmene sa ne paraseasca eu cred k ne complicam singure viata. e normal sa suferi putin...dar trebuie sa stii sa mergi mai departe...sa treci peste... :D viata nu se opreste acolo ^_^

de exemplu am o colega care are un prieten super atent si se poarta super cu ea. o trateaza ca pe o regina...iar ea stiti ce face? se plange ca el nu o iubeste...ca nu-i arata asta..doar pt k nu ii raspunde la mesaje sua la beepuri. o aud cu replici de genul:"nu-mi mai dadu beep de o ora"...de park a trecut un secol. si mai mult...se supara pe el si-l face sa se simta de tot...*BEEEP* :blushing: ma intelegeti? si nu-si complica viata stand mereu suparata? eu zic ca da... B)

Posted
de exemplu am o colega care are un prieten super atent si se poarta super cu ea. o trateaza ca pe o regina...iar ea stiti ce face? se plange ca el nu o iubeste...ca nu-i arata asta..doar pt k nu ii raspunde la mesaje sua la beepuri. o aud cu replici de genul:"nu-mi mai dadu beep de o ora"...de park a trecut un secol. si mai mult...se supara pe el si-l face sa se simta de tot...*BEEEP* :blushing:  ma intelegeti? si nu-si complica viata stand mereu suparata? eu zic ca da... B)

pai daca nu e multumita mi-l poate trimite mie:whistling: :innocent: :lmao: glumeam...tipa aia cred ca e cam oarba...sa-i deschida careva ochii va rog! o chestie care pe mine ma enerveaza mult:sa ai un tip super langa tine care sa te iubeasca si tu sa-ti batzi joc de el! asta detest cel mai mult la noi, fetele! ei...unele ca nu facem toate asa...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

colega mea de banca are un ibit super atent si la inceputul relatiei se purta exact ca tipa de care povesteste manu, dar a avut el sa-i deschida ochii si s-o faca sa se poarte cum trebuie...si e foarte fericita...si ma bucur pentru ea :kicking:

dak vreti exemple de oameni care-si complica viata va zic de o prietena care sa invinuieste pentru tot, inclusiv pentru supararile nefondate ale altora si zice ca distruge viata tuturor din jurul ei...(ma intreb pe a mea d c n-o distruge? :huh:) si e trista foarte des din cauza asta, ca altfel e o tipa super vesela si de treaba si nu poti sa nu razi in preajma ei(am fost cu ea sa vad gothika si am ras ca la o comedie :laughing: )chiar nuj d c isi complica viata aiurea.....ca eu cel putin nu pot sa fiu vesela cu adevarat stiind-o pe ea trista..... :down:

Posted

wow ce de scrie lumea in topicu meu

sper ca maine sa reushsc si eu sa postez, zileel astea nu am mai avut inspiratzie

Posted
dak vreti exemple de oameni care-si complica viata va zic de o prietena care sa invinuieste pentru tot, inclusiv pentru supararile nefondate ale altora si zice ca distruge viata tuturor din jurul ei...(ma intreb pe a mea d c n-o distruge? :huh:) si e trista foarte des din cauza asta, ca altfel e o tipa super vesela si de treaba si nu poti sa nu razi in preajma ei(am fost cu ea sa vad gothika si am ras ca la o comedie  :laughing: )chiar nuj d c isi complica viata aiurea.....ca eu cel putin nu pot sa fiu vesela cu adevarat stiind-o pe ea trista..... :down:

hmm...stiu cam cum se simte colega ta...faceam si io din astea si cateodata ma fac :shy: insa la mine e putin diferit...eu nu am impresia ca distrug viata altora...doar ca ii dezamagesc pe unii :( i know it's not good but sometimes i really feel that...si nu-mi place asta si atunci fac si eu ca si colega sunt trista...

da mai stii? daca Raluchi a resusit cu Manu poate va reusi si cu mine... :innocent:

wow ce de scrie lumea in topicu meu

sper ca maine sa reushsc si eu sa postez, zileel astea nu am mai avut inspiratzie

tu sa-ti vezi de proiectu tau, auzi? :hitler:

:lmao: :lmao: :lmao: :mdr: :lmao: ala e hitler! :lmao: :lmao:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)

:lmao:

sa traiti am intzeles , cu toate ca nu prea am chef de tampenia mea de proiect

dar stai asa sa zic si eu 2 vorbe

eu destul de rar simt ca ii dezamagesc pe alti, poate pt ca si am prostu obicei sa-i pun pe ceilalti pe primu plan

in schimb ma dezamagesc pe mine

ceea ce e si mai grav

adica iti da o stare si mai proasta

un lucru e sigur

e imposibil sa-i multumeshti pe toti tot timpu

de accea s-a introdus in dex cuvantul compromis :msn-tongue:

a nu se intzelege ca va sfatuiesc ca mereu sa faceti compromisuri

oricum dupa parerea mea cea mai importanta e intentzia

tre sa vrei in primul rand pe urma vin si rezultatele

da asta cred ca v-am mai zis

va pupic

ps continuatzi sa scrieti ca-mi place :msn-wink:

Edited by raluchi
Posted

:laughing: :laughing:

la mine e putin din sambele..de multe ori simt ca-i dezamagesc pe altii fiindca nu vreau sa ma dezamagesc pe mine si imi pare rau...alteori ma dezamagesc pe mine in incercarea de a nu-i dezamagi pe ceilalti. deci e cam intortocheata treaba. dar ...vorba lui raluchi...exista compromisurile...

acum trebuie sa ma duc sa invatz la istorie....BOORRIINNGGG..

asta poate fi numit compromis :lmao: :lmao: eu invatz ca sa nu ii dezamagesc pe ai mei...si sa nu ma dezamagesc pe mine :blushing:

Posted
eu destul de rar simt ca ii dezamagesc pe alti, poate pt ca si am prostu obicei sa-i pun pe ceilalti pe primu plan

in schimb ma dezamagesc pe mine

ceea ce e si mai grav

adica iti da o stare si mai proasta

oh yeah that's so true! :ermm: din alea pot sa va dau exemple...de cate ori nu m-am dezamagit pe mine insami...si de multe ori...stiti poate ca suna atat... de nu stiu cum sa zic...ciudat sau poate chiar absurd...dar nu vi se mai intampla sa-ti propui ceva, sa obtii, dar totusi sa te simti dezamagit de tine?

era o vb a mamei lui Celine:"what you get too easily, you don't get much advantage from"...ei eu as putea zice ca daca obtii ceva but dirty intr-un fel te si dezamagesti pe tine...poate sunteti de acord sau poate nu...dar eu asta cred...

ma bucur Raluchi ca tu rar i-ai dezamagit pe ceilalti :) poate progresezi si in domeniul de a nu te mai dezamagi pe tine :thumbsup2:

eu...ei va trebui sa mai lucrez la capitolu asta...sau sa nu-mi mai propun chestii care par atat de imposibile si greu de obtinut...dar sincera sa fiu, nu vreau asta! pt ca stiu ca oricat de greu ar parea pot sa o fac! si daca nu reusesc din prima o sa incerc pana cand o sa reusesc!

mai am si prostul obicei de a ma implica in prea multe lucruri de odata...ei aici chiar ca r trebui sa ma opresc! :laughing: :pinch: acum serios vorbind...de fiecare data fac asa...uite si aici apare dezamagirea...fatza de tine sau fatza de altii...stiu ca nu e bine sa te implici in prea multe chestii deodata dar eu reusesc de fiecare data chestia asta si mai ales de craciun...acum is in 2 coruri..si as vrea sa mai particip la unu...lol..cum ma impart eu nu stiu :D dar vad ce se pate face...pana una alta mai am o tona de chestii de facut :msn-tongue:

gata ca deja e postu prea lung si am cam deviat de la subiect

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

nu-i rau sa nu renunti,dar vezi sa nu perseverezi in ceva ce chiar nu se poate implini...mie mi s-a intamplat si nu-i deloc bine cand ajungi sa-ti dai seama ca ceea ce ai incercat sa obtii nu vei avea nicicand....asta pentru ca in cazul meu a depins si de altcineva (:furious: urasc sa depind de altii)

nu stiu cat de des dezamagesc eu pe altii...mi s-a intamplat vara asta sa fac niste faze nasoale cuiva...dar nu cred ca e vb de dezamagire aici ca nu cred ca se astepta la cine stie ce de la mine...sunt altii care ma dezamagesc pe mine in schimb...asta pentru ca eu vad ce e mai bun in oameni...in prima faza :P si sunt un pic prea naiva, chiar si acum dupa ce am fost atat de rau dezamagita....dar cred ca oricine are ceva bun in el...numai ca unii se ambitioaneaza sa-mi dovedeasca contrariul :angry2: cat despre sentimentul ca ma dezamagesc pe mine apare destul de des...sunt destul de critica cu mine insumi...insa nu ma domina sentimentul asta stiu ca pot ajunge la rezultate multumitaoare, chiar daca sufar mai multe esecuri....

acum va las ca tre sa invat la fizica :(

• 2 weeks later...
Posted
eu ma simt dezamagita de mine atunci cand incerc sa invatz la biologie si nu pot..cum e cazul zilei de azi :xmas_tongue: . ooff...si as fi dezamagita nu numai eu ci si ai mei..si profa dak as intra cu nota mica.. :down: :cry:

Posted

par foarte interesante posturile voastre ff lungi dar mi-e lene sa citesc acuma.

Tot ce pot sa fac e sa continui titlul:

"cand lucrurile devin complicate" fug de realitate....sau incerc....cateodata as vrea sa ma trezesc si totul sa se fi sfarsit deja. Uneori asteptam cu nerabdare ca un moment bun sa vina sau ca un moment rau sa treaca si uitam de noi, uitam de timpul pana la acel moment. Privind la viitor uitam prezentul.

Posted
par foarte interesante posturile voastre ff lungi dar mi-e lene sa citesc acuma.

Tot ce pot sa fac e sa continui titlul:

"cand lucrurile devin complicate" fug de realitate....sau incerc....cateodata as vrea sa ma trezesc si totul sa se fi sfarsit deja. Uneori asteptam cu nerabdare ca un moment bun sa vina sau ca un moment rau sa treaca si uitam de noi, uitam de timpul pana la acel moment. Privind la viitor uitam prezentul.

aici ma regasesc si eu..si eu fug de realitate de multe ori..dar nu o putem nega...ceea ce ai zis tu mi-a amintit de ceva ce o sa postez daca nu va suparati.

>PARADOXUL VREMURILOR NOASTRE

>

>OCTAVIAN PALER

>

>Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem

cladiri mai mari,

>dar suflete mai mici; autostrazi mai largi,dar minti

mai inguste.

>Cheltuim mai mult, dar avem mai putin; cumparam mai

mult, dar ne bucuram

>mai putin. Avem case mai mari, dar familii mai mici,

Avem mai multe

>accesorii, dar mai putin timp; avem mai multe

functii, dar mai putina

>minte, mai multe cunostinte, dar mai putina judecata;

mai multi experti

>si totusi mai multe probleme, mai multa medicina, dar

mai putina

>sanatate.

>

>Bem prea mult, fumam prea mult, cheltuim prea

nesabuit, radem prea

>putin, conducem prea repede, ne enervam prea tare, ne

culcam prea

>tarziu, ne sculam prea obositi, citim prea putin, ne

uitam prea mult la

>televizor si ne rugam prea rar.

>

>Ne-am multiplicat averile, dar ne-am redus valorile.

Vorbim prea mult,

>iubim prea rar si uram prea des. Am invatat cum sa ne

castigam

>existenta, dar nu cum sa ne facem o viata.

>

>Am adaugat ani vietii si nu viata anilor. Am ajuns

pana la luna si

>inapoi dar avem probleme cand trebuie sa traversam

strada sa facem

>cunostinta cu un vecin. Am cucerit spatiul cosmic,

dar nu si pe cel

>interior. Am facut lucruri mai mari, dar nu mai bune.

Am curatat aerul,

>dar am poluat solul. Am cucerit atomul, dar nu si

prejudecatile noastre.

>

>Scriem mai mult, dar invatam mai putin.

>

>Planuim mai multe, dar realizam mai putine. Am

invatat sa ne grabim, dar

>nu si sa asteptam. Am construit mai multe

calculatoare: sa detina mai

>multe informatii, sa produca mai multe copii ca

niciodata, dar comunicam

>din ce in ce mai putin.

>

>Acestea sunt vremurile fast-food-urilor si digestiei

incete; oamenilor

>mari si caracterelor meschine; profiturilor rapide si

relatiilor

>superficiale.

>

>Acestea sunt vremurile in care avem doua venituri,

dar mai multe

>divorturi, case mai frumoase, dar camine destramate.

>

>Acestea sunt vremurile in care avem excursii rapide,

scutece de unica

>folosinta, moralitate de doi bani, aventuri de-o

noapte, corpuri

>supraponderale si pastile care iti induc orice stare

de la bucurie la

>liniste si la moarte. Sunt niste vremuri in care sunt

prea multe

>vitrine, dar nimic in interior. Vremuri in care

tehnologia iti poate

>aduce aceasta scrisoare si in care poti decide fie sa

impartasesti acest

>punct de vedere, fie sa stergi acest mesaj.

>

>Aminteste-ti sa-ti petreci timp cu persoanele iubite,

pentru ca nu vor

>fi langa tine o eternitate.

>

>Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te

venereaza, pentru ca

>acel copil va creste curand si va pleca de langa

tine.

>

>Aminteste-ti sa-l imbratisezi cu dragoste pe cel de

langa tine pentru ca

>aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu

inima si nu te

>costa nimic.

>

>Aminteste-ti sa spui "TE IUBESC" persoanelor pe care

le indragesti, dar

>mai ales sa o spui din inima. O sarutare si o

imbratisare vor alina

>durerea atunci cand sunt sincere.

>

>Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mana si sa

pretuiesti acel moment

>pentru ca intr-o zi acea persoana nu va mai fi langa

tine.

>

>Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti

timp sa

>impartasesti gandurile pretioase pe care le ai.

>

>Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati.

:xmas_smile:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)

langa tine pentru ca

inima si nu te

>costa nimic.

>

le indragesti, dar

imbratisare vor alina

>

pretuiesti acel moment

tine.

>

timp sa

>

:in_love:

Deci precum zicea nea Paler veniti mai dragilor sa va imbratzishez , hmm cred ca imi e cam greu din cauza distantzei dar macar pot sa va zic

Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati

Edited by raluchi
Posted (edited)

langa tine pentru ca

inima si nu te

>costa nimic.

>

le indragesti, dar

imbratisare vor alina

>

pretuiesti acel moment

tine.

>

timp sa

>

:in_love:

Deci precum zicea nea Paler veniti mai dragilor sa va imbratzishez , hmm cred ca imi e cam greu din cauza distantzei dar macar pot sa va zic

Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati

:group: have a warm hug from us too! :xmas_happy: happy to be here for you! :xmas_happy:

remember that "We’ll always be/Forever near" :xmas_biggrin:

Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)

in momentul de fatza simt ca voi dezamagi mai multe persoane maine :down: sper sa nu se adevereasca...pana acum, in ultimele 2 saptamani, am reusit sa satisfac mai toate persoanele care mi-au cerut ajutoru..si sper ca acum sa nu dezamagesc pe nimeni...

i feel so empty... :down: :cry:

Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

sentimentul de a dezamagi pe cineva cred ca cel mai goraznic sentiment pe care il poate avea un om. Mai ales cand cel dezamagit este un aropiat.

De ex eu cand iau la mate un 8 nu vreau sa ma stresez si nu zic nimik...dar dk simt ca l-am dezamagit pe tati pot sa si plang.

Cand am incurcat comisiile la examenul de conducere cand am dat sala...eram asa de bucuorasa ca am luat sala incat nu mi-a pasat asa de mult ca dau traseul doar peste 1 luna...insa cand am vazut cat de suparat era tata...si dezamagit...statuse toata ziua dupa mine....incercase sa ma ajute cu cat putuse...si eu o dadusem in bara....m-am dus acasa si el la servici...cred ca am plans o ora...pana cand m-a sunat si mi-a zis sa ma linishtesc ca nu e sfarsitul lumii.

La fel cu prietenii...dk cineva pe strada imi zice ceva urat nu bag in seama....insa dk un prieten ma critica sau si mai rau ma jigneste...parca primesc o sageata in inima. Mi s-a intamplat sa plang la gandul ca imi pot pierde nishte prieteni apropiati,

Stiu ca suna copilaros insa pentru mine familia si prietenii sunt cei mai importanti. Si as vrea ca toti sa stie asta si unii asa presupusi prieteni sa nu-si mai bata joc de mine. Din cauza unor persoane care nu merita incredere am avut momente (putine slava domnului) in care ma indoiam si de prietena mea cea mai buna (pe care o stiu de cand aveam 1 an)

Posted

ma bucur ca azi am reusit sa nu ma dezamagesc pe mine si pe cei din jurul meu :xmas_biggrin: vorbesc de teza la mate, la care eu am crezut ca nu o sa stiu mai nimic :blushing: dar nu a fost asa de greu si puteam sa iau si zece de ma prindeam la o inecuatie :whistling1: :xmas_laugh: in fine..si 9 e foarte bun pentru mine :xmas_biggrin: oricum nu stiu de 10 la mate...

sa stii Andreea ca inteleg ce zici si mi se intampla si mie chestia asta...insa de fiecare data incerc sa nu-i dezamagesc pe cei la care tin chiar daca trebuie sa fac compromisuri fatza de alte persoane pe care nu le simt atat de apropiate si nu m-as simti atat de vinovata daca nu as reusi sa fac ceva ce ei mi-au cerut de exemplu...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...