Jump to content

Lungimea semnaturii

Recommended Posts

Posted

Am observat ca in ultima vreme unii membrii au uitat ca exista o limita pentru marimea semnaturii.

Acuma nu aveti decat sa ma ainjurati insa aceste semnaturi uriase nu fac decat sa ingreunze cititul thredului. Ca sa nu mai zic de viteza de incarcare penrru persoanele cu dial up.

Deci va rog frumos cei vizati sa va modificati semnaturile.

Ca sa vedeti ca nu bat campii am luat un citat din regulile forumului (presupun ca toata lumea de aici intelege engleza):

The dimensions in pixels of your entire signature (including the text) should fit in a 600x420 box, which is plenty of space.

Eu am observat urmatoarele persoane (nu e exclus sa mai fie si altii):

-DJCeline - 828x309

-Claus (Blue_angel) - 454x600

-Raluca - 393x363 numai imaginea plus textul. Imaginea ta este oricum pixelata la marimea asta.

Posted (edited)

ok Andreea. ma duc sa o schimb mi-am dat seama ca e prea mare :)

recitind o data postul tau :huh: ...care raluca? :laughing: ok..intrebare tampita..cred ca vb de mine :confused1: dar...din cate vad a mea nu depasea dimensiunile...cei drept mi-am schimbat-o de at...stai sa ma duc sa mi-o verific sa nu fie nici o confuzie :flowers:

Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
imi pare rau insa nu mi-am dat seama ca semnatura mea e atat de mare...si in plus am vazut semnaturi mai mari la altii de pe forum...in fine...eu nu am de gand sa fac ca acei "altii"...asa imi pare rau :flowers:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

recitind o data postul tau :huh: ...care raluca? :laughing: ok..intrebare tampita..cred ca vb de mine :confused1: dar...din cate vad a mea nu depasea dimensiunile...cei drept mi-am schimbat-o de at...stai sa ma duc sa mi-o verific sa nu fie nici o confuzie :flowers:

Poza in sine nu e mare insa dimensiunile din reguli se refera la totalitatea semnaturii (incluzand text).

Acum e mult mai bine.

Multumesc mult amandurora :clap:

Posted

Poza in sine nu e mare insa dimensiunile din reguli se refera la totalitatea semnaturii (incluzand text).

Acum e mult mai bine.

Multumesc mult amandurora :clap:

avec plaisir! :D

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas