Jump to content

What's on your mind right now?

Recommended Posts

Posted

multa bafta fetelor!

eu mai nou petrec ore intregi la sala de lectura...ca cik as invata :msn-tongue: nush....vom vedea rezultatele mai tarziu putin...

intre timp pot sa zic doar ca mi-e dor...de cine sau ce pastrez pentru mine....

pupici...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Sabi tocmai vizitez pagina ta pe devianart si pot sa spun ca desenele tale se apropie de perfectiune.Le ador! imi poti spune ce creioane(acuarele,creioane colorate) folosesti ca vreau sa-mi mai slefuiesc talentul si sa mai desenez .inca o data felicitari!

sper ca sunteti ok cu totii si va bucurati din plin de putinele zile de vacanta ramase...wish you a nice day!

Posted

cam bate vantu in sectiunea noastra...

Am avut o zi foarte plicticoasa....nu am nici un chef de desenat citadela din Besancon(franta) desi trebuie pt revista scolii ..nu am nici un chef..in plus nu e suficient un desen pe kre l-am facut ieri :evil: .ieri am mai facut un desen..practic e o incercare nereusita de a o desena pe Kate Winslet.....il aveti mai jos..scuze k imaginea nu e asa buna dar unfortunately n-am scanner si am pozat cu webcamu :mellow: ...pozele de la NY fashion week mi-au mai imbunatatit ziua :in_love:

post-5502-1171038490_thumb.jpg

Posted

mercik mult,Gabi! ^_^

am descoperit ca sunt foarte bune produsele de la drewart... parca asa se chama... nu stiu sigur si nu am cum sa verific acu,ca-s la liceu... de la firma asta sunt tot felul de creioane si pasteluri ... folosesc acuarele pelikan... profu' mi-a zis ca acuarelele frantzuzesti sunt foarte bune (ale mele sunt germane :P)... creioanele bune pt desene artistice sunt de la 2b la 8b si carbunele de tei e cel mai bun ^_^ cam atat cred... keep drawing, ca o sa iasa bine cu timpul! :thumbsup2:

ca sa faci poze cat de cat ca lumea la desene incearca sa le faci la lumina naturala (adik pe timpul zilei ;P) si sa tii aparatul perpendicular pe desen ca sa eviti sa iasa deformat :) eu nu prea suport chestia asta (sa fac poze la desene), dar o sa trebuiasca fiindca am inceput sa fac desene prea mari ca sa fie scanate :P

multa bafta la olimpiade, Ralu! ma bucur ca ai trecut mai departe la geogra! :clap:

p.s.: ADOR pozele de la NY fashion week! :wub: :wub: :wub: mi-au facut ziua super!!! :kicking:

Posted
ca ce voit dans mes yeux, ca ce voit dans mon rire...je t'aime et je n't'aime plus...
Posted

Am o propunere

Hai sa reinviem forumul asta, ca era chiar mishto

Ce pisici :msn-tongue:

Hai deci va astept cu comentarii

Aveti grija ca maine noapte sunt Oscarurile. Asta e un motiv f bun pt a crea un super topic

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

da, Ralu....daca iti permiti sa le si vezi :cry: de ce pisici trebuia sa fie duminica????

tineti-mi pumnii sambata viitoare in 3...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

tinem pumnii de luni pana duminica nu numai sambata :msn-wink:

Lasa mey ca inregistram. Iti dai seama ca o sa fie zeci de inregistrari.

Si vei vedea si tu. Ca doar nu e culmea fotbalului sa inscrii si in reluare sa ratezi, nu?

Posted
de-abia astept Oscarurile :D :D
Posted
vivre quand tout lache, quand tout casse, quand tout clash...
Posted
sunt happy! de cate ori vad o poza cu Celine de la Oscar prind aripi...nici nu mai pot sa-l detest pe frati-miu pentru ca e un idiot si iar n-am net acasa... noaptea de duminica spre luni a fost cea mai frumoasa de anu asta :D
Posted

sambata am judeteana la filosofie si mooooooooooooooooor!!!! :cry: nu stiu mai nimic....sunt obosita, nush ce e cu mine, mai mult pierd vremea decat invat....

in alta ordine de idei, la multi fetelor! :flowers: si happy spring!!!

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

So ce-ai facut la olimpiada Ralu? Iti urez sa treci mai departe ! si eu am avut azi olimpiada la latina...si a fost penal de greu :giggle: ..a trebuit sa invat intr-o zi cat alti intr-un semestru..da nevermind importanta e experienta

So good luck Lulu! :flowers:

Posted (edited)

am fost a doua :) no nationala, da e ok. la anu locu 1 e al meu no matter what :P asa a fost sa fie....sa pice unu pe care m-am bazat ca NU il va da....viata...

sper ca sunteti bine, people! big hug pt toti :hug:

Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Felicitari, Ralu! You are still the best!

~~~ eu nu prea mai ajung pe forum in ultima vreme, din lipsa de timp; adica, va citesc, dar ma opresc arareori sa postez impresii etc.; dar sper sa ma mai linistesc si sa sa revin cu forte noi si cuvinte proaspete! ~~~

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

Lex, ma bucur mult ca esti fericita!

eu maine am olimpiada la geogra...nu am invatat mai nimic, sunt trista si...never mind...voi sa fiti bine....sper (?) totusi sa nu fiu ultima...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Posted
ce bine k am de la 9 astazi... B)
Posted

Hello !!!

Finally, gasesc si eu cateva minutele sa mai scriu pe aici. Citesc destul de des dar nu prea mai am timp sa mai si raspund... I really need a holiday.... :baby:

Posted
dixit baba catre mosu'
Posted
saptamanile mele is f incarcate...n-oi fi eu la faculta, dar... :msn-tongue: anyways, sper sa fiu putin mai libera sapt viitoare, desi...nu stiu...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
La Multi Ani! :in_love: :wub: :blushing1:
Posted
this house just ain't no home :whistling: :whistling:
Posted

Hello!!!! au trecut ceva zile bune de cand n-am dat pe forum huh?..Zilele aste au fost pline de evenimente frumoase:am fost prima pe judet la olimpiada de franceza... dar nu m-am calificat pe nationala because cei d la minister sunt asa idioti incat il trimit pe cel kre are nota mai mare si nu tin cont d faptu dak e de la bilingv sau nu,subiectele sunt diferite donc al meu a fost f greu.2... puis au venit 7 studenti francezi din Besancon (schimb d experienta),si a venti o tipa p nume Candice din Metz (Lorraine)..super-dragutza de altfel(si rockerita!!!) cu kre o sa facem ore tot semestru,am plimbat-o prin bn..etc etc. 3.Abia astept sa merg la Bucuresti ..o sa fie o excursie km de 3 zile(28,29,30) dak se da si lunea inainte de 1 mai libera,then as vrea sa cazez o frantuzoiaca (urmeaza sa vina alt grup),ca apoi sa merg si eu in Franta..ok cam atat de mine.Sper ca voi sunteti bine!

HAKUNA MATATA

Posted

ma simt tabula rasa astazi...nu stiu de ce...

BTW, Hristos a inviat & Happy Easter!!!! :blushing1: :innocent:

Posted

Felicitari, Gaby! you rock!

e 1 noaptea si eu beau cafea...vreau sa scriu...sa transcend...sa ma pierd cu sufletul in aroma cafelei, muzica hipnotica si probabil sa ajung sa respir rasaritul...

Adevarat a Inviat!

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
je ne connais pas tous les secrets de ton coeur...
Posted
Alex, tu n-ai nationala? ce faci pe aici?

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...