Jump to content

What's on your mind right now?

Recommended Posts

Posted

*sighs*

here comes the rain like a new emotion... :ermm:

Posted

Oh boy! Am un nou job, pe care mi-l iubesc deja. Nu va spun (inca), sunt in perioada de proba o luna si daca va spun o sa va bucurati toti pentru tine si daca va bucurati si nu raman, o sa fiti tristi si dezamagiti de mine :)

Ideea e ca fac la noul job cele doua lucruri care imi plac cel mai mult pe lumea asta: ... si ...

Asa ca... o sa va tin la curent in masura in care timpul mi-o permite, e mult si frumos de lucru si oh God, sper sa raman!

Va pup!!!

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

ma bucur pentru tine Ale! Sunt sigura ca ramai! :msn-wink:

azi a fost o zi ok...desi nu stiu unde a disparut :ermm: nici fericita nu pot sa scap de sentimentul ca zilele trec aiurea...pentru ca fericirea mea nu poate sa schimbe asa ceva :rolleyes:

Alex, fara ploaie!! a fost senin si frumos azi si sper sa fie asa cel putin si vineri :)

Posted (edited)

eu zic asa, ca statul sa faca niste azile frumoase si sa bage in ele totii mosii si babele care n-au altceva mai bun de facut decat sa se plimbe cu mijloacele de transport!

si sa mai faca niste cladiri frumoase (uitasem adjectivul asta foarte important!) in care sa bage totii tiganii imputiti care se cred foarte nu stiu cum de isi permit sa faca morala la altii! :pinch:

unde e Hitler cand au nevoie de el?! :whistling:

Edited by dark_angel
Posted
ma doare capu ingrozitor!!!...is cam iritata si ii irit si pe ceilalti...is fff obosita, m-as culca, dar stiu ca m-as trezi in niste toane si mai proaste...asa ca...o las balta...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Sunt la serviciu si sufar de dor, am lasat acasa un ingeras frumos-frumos ... si diseara o sa-i duc ciocolata :)

Posted
Sunt la serviciu si sufar de dor, am lasat acasa un ingeras frumos-frumos ... si diseara o sa-i duc ciocolata :)

you're sooo lucky for having an angel waiting for you...enjoy the chocolate :flowers:

oo..multa bafta la serv :D

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Hehe... the chocolate was not meant for me - I'm fat enough already :P

Eventually I bought him an apple "strudel"... and yes, I fel lucky like I do in every second I'm with him...

Posted
tocmai mi-am amintit ce oameni de treaba sunt studentii de la facultatea de arte :sick: probabil viitorii mei colegi de facultate,sper...stiu ca suna ciudat ca sper asta,dar nu vad o alta facultate pe care sa vreau cu adevarat s-o urmez si nu renunt la arte,chiar dak nu intru de la prima incercare...eh...am avut o zi neagra si acum am o mare durere de cap...si ganduri in armonie cu aceasta durere....
Posted
dunno why but life sux si m-a durut si pe mine capul ingrozitor azi.... :glare:
Posted
Hehe... the chocolate was not meant for me - I'm fat enough already :P

Eventually I bought him an apple "strudel"... and yes, I fel lucky like I do in every second I'm with him...

if u're fat than i'm an elephant :mellow:

ma simt peaceful, cu toate ca pe maine nu am facut nimic la mate...nu ma simt vinovata(ma voi simti maine sure enough)...am in mine un dor de Celine, cu toate ca o ascult, e un dor fizic..de parca am fi stat candva sub stele depanand amintiri...mi-e dor de acele momente, chiar daca nu au existat....

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

If you're an elephant, I am a mammoth!

Down with prejudice: partea I> aseara am vazut "Fight Club", un film care mi s-a parut ani de zile inutil, credeam ca e vorba de batai la fel de inutile - bila alba pentru film la faza asta, nimic nu a fost inutil :)

ci mai degraba bine gandit si captivant!

> cred ca ati vazut *sau macar ati auzit de* filmul "Anna si Regele" cu Jodie Foster si Cho Yun Fat. E povestea Annei Leonowens, guvernanta britanica la curtea regelui Siamului *Thailanda de azi. Ei bine, filmul sugereaza ca Anna si Regele s-ar iubi, well, but they don't, adica nu se intampla intre ei nimic mai mult decat un dans. Pe de alta parte, Anna Leonowens spune mult mai multe despre aceasta iubire interzisa - abia astept sa citesc cartea! :D

[scriu toate astea pentru ca am un pic de timp liber la serviciu] :D :)

Posted
mi-am scris la prega la engleza. :D
Posted
azi vreo 5 ore m-am tot uitat la lost si dupa la grafield 2...care mi s-a parut cam boring :ermm:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

beau cafea...si peste o ora si cva am prega...la franceza. :glare:

si ascult Celine...tot in franceza, of course. :wub:

Posted
homework de dimineata :D pt ca maine sa pot pleca la lac :wub:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Doar un lucru va mai spun:

http://img.photobucket.com/albums/v297/fata_cu_soarele/readingisstylishiibybellz2xp5.jpg

Am gasit si eu chestia asta pe un forum si mi-a placut super-mult :)

Posted (edited)
...it's one of those times when i ask myself: why? Edited by raluca

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Doar un lucru va mai spun:

http://img.photobucket.com/albums/v297/fata_cu_soarele/readingisstylishiibybellz2xp5.jpg

Am gasit si eu chestia asta pe un forum si mi-a placut super-mult :)

misto! si ca tot veni vorba de citit,ieri cand ma plimbam cu Alexiel ne-a oprit o tipa de la o televiziune (nu intrebati care ca nuj :P) si ne-a intrebat dak preferam netul sau cartea si am ales cartea :) i-a cam picat fata! :msn-tongue:

azi sunt happy! some things are meant to be!! :D

:hug: Ralu!

Posted

Eu aleg si netul, si cartea - sunt frumoase & utile in egala masura. Stiu ca multi vor spune, "da, dar netul nu miroase precum cartea". Well... exista si-un miros specific al salilor de net, plastic incins + fum de tigara + cafea ~ unora le place. Intotdeauna am considerat un surf pe net ca o plimbare prin 1000 de biblioteci, deodata :)

Enough with the bulls*it :P voiam sa va spun doar ca am avut o zi frumoasa de toamna, cu dragoste, portocale, caldurica si tot tacamul... maine, just another day of work dar nu ma plang, ca-mi place :D

Ps. Ascultati albumul lui Corinne Bailey Rae!

Posted
pe zi ce trece imi dau seama how stupid i can be... :rolleyes:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

do you believe in second chances?

...i have/want to...

Posted

azi am incheiat un capitol din viata mea de care am tinut strans cu dintii pt ca speram un pic un pic un pic...ca voi reusi sa gasesc un raspuns...si l-am gasit!(sau cel putin asa vreau sa cred)...iar odata cu raspusul a venit si sfarsitul capitolului...ma simt mai impacata cu mine...

a big hug for all! :group:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

" Nu exista nu pot, exista nu vreau" - asta imi spunea mama cand eram mica. Si sper din tot sufletul sa fie adevarat. Eu una voi incerca sa fac sa se adevereasca.

Pupici la toti si haideti sa nu lasam forumul asta "pending" (ca sa nu zic sa moara :P )

Posted
ah..ce as avea chef sa scriu si sa filosofez...dar mai am 2 pag din 12 de caiet studentesc de invatat la bio...maine am lucrare...mor :pinch: :wacko:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
mi-e somn si buna dispozitie mi s-a dus. de ce? pai pentru ca m-am schimbat prea mult si acuma fuge toata lumea de mine. nice isn't it? sux.... soooo badly... ma doare capu si vreau vacantza...si.... vreau sa sterg orice urma a existentzei mele pe pamant. nici nu ar fi greu. dak ar disparea calcul..ar disparea tot... so....burn it up...

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
mi-e somn si buna dispozitie mi s-a dus. de ce? pai pentru ca m-am schimbat prea mult si acuma fuge toata lumea de mine. nice isn't it? sux.... soooo badly...  ma doare capu si vreau vacantza...si.... vreau sa sterg orice urma a existentzei mele pe pamant. nici nu ar fi greu. dak ar disparea calcul..ar disparea tot... so....burn it up...

don't worry girl, m-as muta in craiova numa ca sa te bat la cap ca esti o sweetheart :whistling: :innocent: si e tentant, avand in vedere ca ma dau in vant dupa parcuri si cel din craiova e un vis...

Vic, I promise I'll be back with them soon :flowers:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...