Jump to content

canta celine despre altceva in afara de dragoste ?

Recommended Posts

Posted

Sunt chiar curioasa daca descoperim macar 15 cantece cu o alta tematica

Eu asa in goana am dat de 2 :

Zora sourit

Les blues de businessman

cred ca mai sunt dar ma indoiesc ca depasesc 10 % din tot ce a cantat

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

OK, vorbim doar de cantece pe care le-a inregistrat, nu live-urile rare, nu?

Sur le meme bateau, Les derniers seront les premiers, On ne change pas, Le fils du superman, Oxygene, Piaf chanterai du rock, Juste une oiseaux blanc, La voix du Bon Dieu si mai sunt cateva de pe primele ei albume. Mai ziceti si voi....

Posted
:huh: mie nu-mi vin in cap decat "the power of the dream" si "c'est n'etait qu'un reve"...si probabil ca mai sunt, in franceza..."terre"...dar in engleza chiar nu-mi vine nici unul in minte ....
Posted
:huh: mie nu-mi vin in cap decat "the power of the dream" si "c'est n'etait qu'un reve"...si probabil ca mai sunt, in franceza..."terre"...dar in engleza chiar nu-mi vine nici unul in minte  ....

Mama invata franceza! Terre este despre facut dragoste daca ma intelegi :lmao:

Posted

terre nu e chiar asa inocent precum crezi :lmao:

as mai zice si Elle

Posted

am mai gasit cateva :

des mots qui sonnent

les cloches du hameau

prayer (din andhc)

si cum zicea si Teo I Wish

Posted

io cu franceza nu prea le am,da cred ca se poate introduce in aceasta categorie si le monde est stone,nu? :confused1: si je ne vous oublie pas? pai e vorba despre noi fanii despre mesajus ei pt fani..ar putea fi si asta

multe sunt pe albumele foarte vechi...

mai imi vin in minte une colombe(nu se poate zice ca e de dragoste ca a fost compus pt papa :) )

nu mai am idee

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

mi-am amintit de feliz navidad :P

ten days...ar putea fi? :confused1:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Chiar ca si le monde est stone :thumbsup2:

Je ne vous oublie pas , nu stiu ce sa zic , eu nu l-as fi pus pt e despre cat de mult tine ea la fanii ei

10 days :confused1: despartirea te duce cu gandul la dragostea care tocmai s-a incheiat

Posted

Hai sa vedem cantecele:

1.Fais que tu voudrai(fa ce vrei)

2.Incognito

3.Ce n`eteit qu`un reve

4.Une colombe

5.Fly

6.Vole

7.Prayer(ANDHC)

8.The prayer

9.Papillon

10.Priere paienne

11.Je chanterai

12.Goodbye`s

13.Aren`t they children

14.Voices that care

15.What can I give?

16.I have to dream

17.At last

18.Aproape tot albumul Miracle

19.Je lui dirai

20.Le loup, le biche...

21.Tu nages

22.Aproape tot albumul Theese are the s t

23.The power of dream

24.Je ne vous oublie pas:)

25.Je t`aime encore

26.A new day has come

27.I`m alive

28.Grand maman

29.Zora sourit

30.etc.

Posted
Hai sa vedem cantecele:

1.Fais que tu voudrai(fa ce vrei)

2.Incognito

3.Ce n`eteit qu`un reve

4.Une colombe

5.Fly

6.Vole

7.Prayer(ANDHC)

8.The prayer

9.Papillon

10.Priere paienne

11.Je chanterai

12.Goodbye`s

13.Aren`t they children

14.Voices that care

15.What can I give?

16.I have to dream

17.At last

18.Aproape tot albumul Miracle

19.Je lui dirai

20.Le loup, le biche...

21.Tu nages

22.Aproape tot albumul Theese are the s t

23.The power of dream

24.Je ne vous oublie pas:)

25.Je t`aime encore

26.A new day has come

27.I`m alive

28.Grand maman

29.Zora sourit

30.etc.

Nu-mi dau seama daca nu stii engleza sau franceza, dar cred ca nu stii nici una nici alta :laughing: Urmatoarele sunt de dragoste: 1.Fais que tu voudrai(fa ce vrei), 12.Goodbye`s, 17.At last, 18.Aproape tot albumul Miracle, 19.Je lui dirai, 21.Tu nages, 25.Je t`aime encore, 27.I`m alive, 28.Grand maman. Iar alte cateva sunt discutabile. Majoritatea de mai sus sunt chiar de dragoste dintre femeie/barbat iar altele despre diverse alte tipuri de dragoste (de copil, familie). Tineti minte: ziceam sa nu fie despre NICI un fel de dragoste :)

Posted

Nu-mi dau seama daca nu stii engleza sau franceza, dar cred ca nu stii nici una nici alta :laughing: Urmatoarele sunt de dragoste: 1.Fais que tu voudrai(fa ce vrei), 12.Goodbye`s, 17.At last, 18.Aproape tot albumul Miracle, 19.Je lui dirai, 21.Tu nages, 25.Je t`aime encore, 27.I`m alive, 28.Grand maman. Iar alte cateva sunt discutabile. Majoritatea de mai sus sunt chiar de dragoste dintre femeie/barbat iar altele despre diverse alte tipuri de dragoste (de copil, familie). Tineti minte: ziceam sa nu fie despre NICI un fel de dragoste :)

Hai sa vedem.

Fais que voudrai e despre o fata care face orice daca e cunoscuta ori nu.Goodbye`s e de iubire NU de dragoste(caci nu e indragostita de mama sa :lmao: ), At last , versiunea lui Celine e pentru fiul ei,verziunea origibala e de dragoste, dar a lui Celine e de iubire, e diferenta!!

Tu nage e un cantec de dragoste, aici am gresit :(

Albumul Miracle e un album de copii, n-are cum sie de dragoste(What a wonderful world, The first time aici e pt.rene Charles,Beautiful boy, Come to me, My precious one etc., deci ti zice ca Celine e indragostita de Rene Charles :lmao: ), Je t`ime encore e un imn adus iubirii intre oameni, si un imn adus femeilor(clip),I`m alive e despre comebackul lui Celine, adica, Doamne!!!Sant aici, traiesc, traiesc ca ieri!!, iar Grand maman e un cantec despre bunica lui Celine.Nu stiu cine stie si cine nu limbi :down:

Posted

Hai sa vedem.

Fais que voudrai e despre o fata care face orice daca e cunoscuta ori nu.Goodbye`s e de iubire NU de dragoste(caci nu e indragostita de mama sa :lmao: ), At last , versiunea lui Celine e pentru fiul ei,verziunea origibala e de dragoste, dar a lui Celine e de iubire, e diferenta!!

Tu nage e un cantec de dragoste, aici am gresit :(

Albumul Miracle e un album de copii, n-are cum sie de dragoste(What a wonderful world, The first time aici e pt.rene Charles,Beautiful boy, Come to me, My precious one etc., deci ti zice ca Celine e indragostita de Rene Charles :lmao: ), Je t`ime encore e un imn adus iubirii intre oameni, si un imn adus femeilor(clip),I`m alive e despre comebackul lui Celine, adica, Doamne!!!Sant aici, traiesc, traiesc ca ieri!!, iar Grand maman e un cantec despre bunica lui Celine.Nu stiu cine stie si cine nu limbi :down:

Ma copilu', tu intelegi ca exista mai multe feluri de dragoste: pentru sot/sotie, prietena/prieten, prieteni in general, pentru copil, pentru mama, tata etc. Noi incercam sa gasim melodiile care nu au de-a face cu absolut nici un fel de dragoste. Si sa stii ca te indragostesti de copil, dar in nu in felul in care te indragostesti de iubit/iubita. Te poti indragosti de un loc, de o melodie etc. :)

Posted

Atunci de ce canta un cantaret, daca nu pentru iubire in general(viata, pace, oameni, prieteni).Spune-mi un artist care nu canta din iubire sau dragoste.

Pur si simplu nu este, caci fiecare melodie din univers e din drtagoste sau iubire(exceprtia hip-hop)

Posted
tocmai asta ziceam si noi , sunt putine cantece care nu au nici in clin nici in maneca cu nici un fel de dragoste , dar ... exista
Posted
Atunci de ce canta un cantaret, daca nu pentru iubire in general(viata, pace, oameni, prieteni).Spune-mi un artist care nu canta din iubire sau dragoste.

Pur si simplu nu este, caci fiecare melodie din univers e din drtagoste sau iubire(exceprtia hip-hop)

Sunt perfect de acord cu asta. Dar se mai canta si de alteceva. Nu a spus nimeni ca-i un lucru rau sau ceva de genu asta. E pur si simplu o incercare de a vedea ce teme a abordat Celine. Despre dragoste stim. Vrem sa vedem si ce altceva mai e. Dupa cum vezi am mai gasit cate ceva. Cred ca trebuie sa iau la mana primele ei albume, sa vad ce mai gasesc pe acolo.... :msn-wink:

Posted
les chemins de ma maison poate fi? :ermm:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Ma copilu', tu intelegi ca exista mai multe feluri de dragoste: pentru sot/sotie, prietena/prieten, prieteni in general, pentru copil, pentru mama, tata etc. Noi incercam sa gasim melodiile care nu au de-a face cu absolut nici un fel de dragoste. Si sa stii ca te indragostesti de copil, dar in nu in felul in care te indragostesti de iubit/iubita. Te poti indragosti de un loc, de o melodie etc. :)

dragostea nu poate fi decat pentru iubit/a, iubirea este de mai multe feluri...

...dar felul in care a fost pusa intrebarea induce in eroare...ca fiecare intelege ce vrea :P

Posted

:lmao:

stii cum se spune : incurca-i drace

bine , fie , eu cautam alte teme inafara de dragoste , de iubire si de orice din familia lexicala a acestor 2 cuvinte

acum am fost mai explicita ?

Posted

...dar felul in care a fost pusa intrebarea induce in eroare...ca fiecare intelege ce vrea :P

OK, lectie de limba romana: dragoste/iubire/amor = SINONIME :P

Posted

OK, lectie de limba romana: dragoste/iubire/amor = SINONIME :P

:lol3:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 3 weeks later...
Posted

Pai ce titanicul e numai despre dragoste,parca era si odoza de sramatism acolo care se apropia chiar de tragic cand toti acei oameni nevinovati cautau in momentul scufundarii un loc uscat(scuzati-ma de comparatie ca sobolanii intr-un canal inundat cand cauta cu disperare un petic de uscat sa nu se inece).pe mine m-a impresionat enorm soundul si efectele prin care au dramatizat enorm moartea oamenilor insa m-a amuzat enorm cand am vazut la final ca au mai si scapat ptr ca potrivit istoriei toti au murit de hipotermie in apele reci ale Atlanticului de Nord.In schimb au adus o nota de optimism insa daca nu avea cum sa scape macar unul cum mai avea batrana sa isi aduca aminte totul si sa le povesteasca exploratorilor de parca ar fi avut loc tragedia ieri.

In fine mai e melodia "Treat her like a lady"in care dezvolta ideea de conflict intre generatii( nustiu exact numele cantecului insa replica dintre ghilimele e chiar in refren) etc

Lista poate continua.Celine e mai diversa decat pare si mai complexa decat se crede insa e adevarat ca dragostea la ea e tema predilecta.

ch

http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted
nu am mai ascultat-o de mult,da din cate imi amintesc si La memoire d'Abraham nu e de dragoste :msn-tongue:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
le fils de superman - despre moartea unui fan superman! care se arunca de la etaj, in new york.