Jump to content

CÉLINE DION LIVE 2017 (Dania, Szwecja, Anglia, Holandia, Francja, Szwajcaria, Niemcy)

Recommended Posts

Posted
Hej ;) zbliża się trasa koncertowa w tym roku. Do jakich miast się wybieracie?. Czy może wszystkie chcecie "zaliczyć" :)? Jaka jest Wasza reakcja na temat tej trasy?
Posted

Ceny jak ceny, jak ostatni raz Celina była w Polsce, to za miejsce stojące w sektorze przy barierce/scenie trzeba było zapłacić 750 PLN, a to były krakowskie Błonia czyli teren otwarty, taka np. akustyka to był tam raczej problematyczny temat, bo nie był to żaden amfiteatr, a i tak bilety do tego sektora zeszły pierwsze, w mniej niż godzinę :)

Tak więc raczej nie ma się co krzywić na bilety w cenie 200+ EUR w sektorach niedaleko sceny, z miejscem siedzącym, klimatyzowanej sali z odpowiednim nagłośnieniem/akustyką.

Ale zgoda, mało kogo będzie stać, aby "zaliczyć wszystkie", jednak na jeden z nich, połączony z wypadem turystycznym, chyba da się coś tam jakoś wyskrobać :)

Co do samej trasy, to jest OK, jedyny feler to brak Polski, ale jak pomyślę o Błoniach, to może i lepiej? W sumie taki Berlin jest przecież o rzut beretem...

Posted

Fakt faktem w zeszłym roku bilety były tańsze :).

Szkoda, że nie ma Polski na tej trasie :/ ale może jakimś cudem dodadzą? W zeszłym roku dodali jeszcze kilka koncertów w Paryżu.

Może uda mi się wybrać na jeden koncert. Myślę, że najprędzej to będzie Berlin bo jest najbliżej :).

Posted
Hej. Jestem tu nowa😊w tym roku spelnie swoje największe marzenie i będę po raz pierwszy na koncercie Celine w Berlinie! Już się nie mogę doczekać. Kupiłam bilety na viagogo. Jakie macie doświadczenia z nimi? Bo trochę dziwne że oni już mają bilety a sprzedaż niby rusza w lutym. Jak to jest bo się nie znam...bilet mam kupiony na sekcje floor ale bez żadnego sektora itp. W sumie to jest jakby rezerwacja bo bilet dopiero maja przesłać później
Posted

Hej. Jestem tu nowaw tym roku spelnie swoje największe marzenie i będę po raz pierwszy na koncercie Celine w Berlinie! Już się nie mogę doczekać. Kupiłam bilety na viagogo. Jakie macie doświadczenia z nimi? Bo trochę dziwne że oni już mają bilety a sprzedaż niby rusza w lutym. Jak to jest bo się nie znam...bilet mam kupiony na sekcje floor ale bez żadnego sektora itp. W sumie to jest jakby rezerwacja bo bilet dopiero maja przesłać później

Hej :). Witamy, witamy :). Gratulacje! To jest wspaniałe przeżycie być na koncercie Celine. W zeszłym roku moje marzenie się spełniło i nigdy tego nie zapomnę! :). Powiem, szczerze, że nie mam doświadczenia z viagogo. Jedyne co mnie tam zawsze odstrasza to to, że są przeważnie zawyżone ceny biletów :/.

A tak z innej beczki, ktoś na forum dał link'a do udziału wydarzenia aby Celine przyjechała do Polski. Umieszczę go tutaj https://www.facebook.com/events/337625446637068/?active_tab=about . Jeśli ktoś będzie chciał pomóc itp to może wziąć udział, nie zmuszam :P.

• 2 months later...
Posted
Cześć, wybieram sie na koncert Celine w Berlinie 24 lipca :-) z Wrocławia, bilet zakupiłam na eventim.de, może ktoś z Was też jedzie?? to fajnie byłoby się zgadać :)
  • 2 months later...