Jump to content

Czego oczekujecie po nowym albuumie?

Recommended Posts

Posted
Jak dla mnie najwięcej, sentymentalnych tonacji molowych, osobistych, głębokich tekstó, pięknych melodii i powrotu do sposobu śpiewania z "It's All Comming Back To Me Now". Jak najwięcej takich właśnie nagrań.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Właśnie słucham nowego albumu. To moje pierwsze odtworzenie jestem na razie przy "Thank You". Zupełnie nowa Celine. Na razie nie potrafię opisać co czuję. Zobaczę po kolejnych przesłuchaniach. Pamiętam jak słuchając Taking Chances po każdej piosence leżałem na ziemi z zachwytu. Tu na razie cały czas siedzę w fotelu. No cóż chyba się starzeje.

Ps1 ...Wkurza mnie że za dwa utwory więcej trzeba zapłacić prawie 2x więcej. CD 40zł CD deluxe 70zł

Ps2 ...Celine przyzwyczaiła nas że albumy angielskie mają dużo utworów. A tu raptem 13. Chyba zaczekam do grudnia i kupie wersje japońską :-) (16 utworów)

Ps3 ...Mimo wszystko bardzo się cieszę, że doczekałem się nowego materiału. Na szczęście Celine nagrywa jeszcze po francusku. Ostatnio mam wrażenie, że kariera francuskojęzyczna jest nawet lepiej prowadzona niż anglojęzyczna. Mam na myśli, że do singli są teledyski.

...... o i już "At Seventeen" leci. Bardzo ładna choć smutna.

Edited by tibestii
  • 1 month later...
Posted
I trafiła w Twoje gusta? Bo w moje nie bardzo, wolałbym więcej produkcji Wlatera Afanasieffa.Celine według mnie zatrzymała się na "A New Day Has Come".
Posted
Myślę, że mam za wysokie wymagania właśnie przez genialność wymienionej piosenki. Gdyby jej nie było...... ale nie byloby tu być może i mnie. Ale coś z płytą jest ze brzmi zupełnie inaczej niż prześwietna "Let's Talk About Love", zbyt dużo r'n'b.......