Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu prea imi place sa va spun asta, insa asta cred ca inseamna sa fi fan adevarat sa acceptzi si fazele rele. Am primit la redactie (lucrez in media) o shtire nu prea frumoasa despre Celine, sa-mi spunetzi ce credetzi despre asta!

Stirea este preluata de o agentzie nationala, de la una internationala!

AGENTIA DE PRESA - STANDARD MEDIA

marti, 05 iulie 2005 - Divertisment

Subiect: Celine Dion a fost huiduita de canadieni

Sursa: Associated Press

Celine Dion nu mai este cu siguranţă preferata canadienilor, având în vedere faptul că a fost huiduită de fanii care s-au adunat la concertul Live 8 din Barrie/Canada.

Solista nu a putut participa la mega-concert, dar interpretarea sa a fost transmisă în direct prin satelit din Las Vegas/Nevada/SUA de la Caesar's Palace.

Totuşi spectatorii canadieni au putut să asiste la recitaluri susţinute de Neil Young sau Simple Plan.

Se pare că unul dintre prezentatorii spectacolului canadian, Dan Aykroyd, a fost nevoit să se roage de public pentru a nu o mai huidui pe Celine Dion.

El a urcat pe scenă şi a spus: "Nu, nu, nu. Fiţi mândri de Celine Dion. Ea este aici cu noi pentru a da o mână de ajutor şi pentru a ne face să ne simţim bine".

:down: :ermm: :shocking: :huh: :huh: :glare: :confused1: :evil: :angry2: :(

Posted (edited)

acest lucru se poate explica in 2 cuvinte : gelozie si prostie

Va rog eu mult hai sa schimbam subiectul si sa trecem peste ; nu de alta dar s-a tot dezbatut o data asta, in alt topic

Edited by raluchi
http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted
n-am vrut sa fac revolutzie sau sa influentzez, eu n-am shtiut de asta pina acum! asha k am ramas putzin shokt
Posted

despre acelasi concert s-a spus la stiri la tv ca a fost plin de injuraturi...printre primii la asa ceva fiind Madonna care tare a mai fost aplaudata

cred ca puteti sa trageti singuri concluziile in vederea publicului.

Posted

in primul rand din moment ce publicul acela a huiduit-o inseamna ca nu era forma din FANI... ;) nu? parerea mea

anyway mie imi place de dan aykroyd..bravo lui :D

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
Cu siguranta acolo nu erau fani. De obicei, la Live 8 se cinta cu preponderenta rock. Iar mi se pare ca Neil Young sau Simple Plan interpeteaza anume acest stil. Nu?
Posted

depinde ce inatelegeti prin fani.

Eu una nu sunt de parere ca numai fanii sa asculte Celine.

Adik ma refer la populatia care asculta tot ce iese pe piata. Eu una ma bucur sincer cand aud pe cineva ca ii place o mel Celine....sau cateva mel.

Posted

mie imi spui...eu ma bucur cand asculta sormea celine si nu manele :msn-tongue:

am mai citit acel articol, dar in engleza...doar pentru ca celine a fost huiduita de un public(care nici macar nu reprezenta canada intreaga), nu inseamna ca ea nu mai este apreciata acolo!

mai tineti minte ce valva s-a facut cand si-a lansat unison....daca au reusit sa treaca peste asta si sa o aprecieze in continuare, nu vad de ce nu ar face-o si acum...oricum, nu-mi amintesc sa fi vazut un articol recent in care celine sa fie laudata...tot timpul gasesc ceva ca sa o critice....cum nu iesi in evidenta prin alte chestii cum fac alte vedete, trebuie sa-i gaseasca si ei un defect...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...