Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

Nu stiu cum sa incep dar de fiecare data cand imi aduc aminte, puti ma enervez.De-alungul timpului Celine a inregistrat niste melodii exceptionale, dar nu le-a realizat ca single ori ca parte de album.Iata cateva melodii superbe:

Can`t live with you, can`t live without you

Liste to me

Calling you

Tonight we dance

Plus haut qui moi

La bas

Send me a lover

Love you blind

All because of you

Would I know

Fais que tu voudrai

Delivre-moi

When the wrong loves you

Coulda woulda shoulda

Just walk away

Uneori ma indoi de calitatea a ei de a promova melodii.Sa e acolo Goodbyes, Think twice in USA, Only one road tot acolo, I`m your angel in Franta, Have you ever bben in love.

Sau e acolo albumul One heart care a venit foarte repede si grabit.

Va rog spuneti-mi parerea voastra. :( :(

Posted

sincera sa fiu si pe mine ma deranjeaza faptul ca nu a promovat unele piese...mai ales all because of you pe care o ador si o ascult non stop de cand am dat de ea si de calling you....

iar one heart a fost foarte la "repezeala" facut...nu ma refer ca nu e fain, e chiar unul din preferatele mele, ma refer la faptul ca a promovat doar 2 piese de pe el asa cum a facut si cu 1f&4t de pe care a promovat 3. ce sa mai spun de miracle... :ermm:

inteleg ca e ocupata cu vegas, da nimeni nu o grabeste sa scoata albume...ar trebui sa le promoveze mai mult... :cry:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

nu sunt asa sigura ca Celine alege melodiile pe care urmeaza sa le promoveze...

oricum...da, asa e..si mie mi se pare ca...se grabeste...si ar fi fost multe melodii frumoase de promovat...To love you more...All because of you(si mie imi place Ralu :P )...Reveal.. :in_love: . astea sunt doar cateva

asadar nu stiu...ar trebui mai multa promovare...

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

nu cred ca e numai alegerea lui celine ce melodii sa promoveze...ea alege melodiile pe care le canta..dar cred ca mai degraba casa de discuri alege melodiile ce trebuiesc promovate ca ei platesc realizarea videoclipului si restul...deci nu e vina ei...

si din cate stiu "one heart" a fost scos la repezeala din cauza contractului cu chrysler ... si cred ca mel alese ca single-uri au fost alese de aia de la chrysler...

pe de alta parte cred ca le promoveaza destul...detest artistii care scot pe single jumatate de album, fiindca ma satur de albumul acela...desi nu cred ca mi s-ar intampla asta si in cazul lui celine ^_^

Posted
nu sunt asa sigura ca Celine alege melodiile pe care urmeaza sa le promoveze...

oricum...da, asa e..si mie mi se pare ca...se grabeste...si ar fi fost multe melodii frumoase de promovat...To  love you more...All because of you(si mie imi place Ralu :P )...Reveal.. :in_love: . astea sunt doar cateva

asadar nu stiu...ar trebui mai multa promovare...

in sfarsit cineva aminteste de reveal , doamne ce as fi vrut un clip la aceasta melodie

dar sa stiti ca mie imi plac mai multe de pe one heart

eu cred ca si ea contribuie destul de mult la alegerea lor ; ii place sa-si spuna punctul de vedere

in mod sigur nu ne-am satura daca ar face vido pt fiecare piesa in parte de pe fiecare album :laughing:

as mai fi vrut pentru (astea in afara de cele mentionate de unicorn):

dans un autre monde

ne bouge pas

treat her like a lady (mai mult decat acel live)

Le Blues Du Businessman

Just Walk Away

10 days

si mai sunt multe

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted
just walk away :in_love: ahh....ce melodie....

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

si neaparat le monde est stone! :P pt toate fazele naspa... :whistling1:

sau je chanterai si papillon....vai deja imi si imaginez... :blushing:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Eu sunt de felul meu asa "DC sa regrei ceva care s-a intamplat deja" Dc sa ma enervez eu ca sony a facut greseli? Mai ales dupa ce s-a intors. WTROLYR nu e totusi idealul meu...ANDHC nu e in general idealul in muzica...in ceea ce priveste instrumentalul....cu exeptia ANDHC, GTSW, IS, AT , NB restul sunt doar bune sa le asculti. Un bun single ar fi fost Ten Days.

La OH e alta poveste. Desi LIAWN nu are nici ea instrumentalul la nivelul divei noastre totusi melodia are versuri bune si ar fi avut potential. O alta alegere buna ar fi fost Naked sau Reveal. Nu sunt de acord cu CWS fiindca e prea asemanatoare in ritm cu OH (adik repetitiva).

1f4t nu am ce zice...jos palaria...toate mel sunt extraordinare! Nici nu exista o alegere proasta de pe albumul asta.

Live in LV - eu una as fi preferat AGLTOW decat YAI

In alta ordine de iei... UNICORN... celine nu promoveaza...ea doar canta...cei are se ocupa cu promovarea sunt angajatii SONY. In plus de cand a inceput spectacolul in vegas nu mai are timp nici de interviuri (avem parte doar de "written speeches" care mai de care mai plastice) daramite sa promoveze o melodie.

Pe de alta parte...majoritatea mel lui Celine ar fi fost bune de single...dar trebuie sa va gandititi si ce priza ar avea la public. De ex... Toutes les blues sont ecrit pour toi...sa fim seriosi.... (E mel mea preferata in momentul de fata insa sunt realista) S-ar intamplace s-a intampla cu JTE...adik nimik.

Posted
* Unicorn...ti-am sters postul deoarece acesta nu contine decat un quote. Daca a fost vorba de o eroare a forumului imi cer scuze. In orice caz te rog sa il mai postezi o data. De asemenea ar trebui sa stii ca nu mai este nevoie sa folosesti functia QUOTE cand postezi imediat dupa mesajul in cauza. In acest caz mesajul era foarte mare si incarcarea inutila a threadului face accesarea acestuia mai greoaie
Posted
* Unicorn...ti-am sters postul deoarece acesta nu contine decat un quote. Daca a fost vorba de o eroare a forumului imi cer scuze. In orice caz te rog sa il mai postezi o data. De asemenea ar trebui sa stii ca nu mai este nevoie sa folosesti functia QUOTE cand postezi imediat dupa mesajul in cauza. In acest caz mesajul era foarte mare si incarcarea inutila a threadului face accesarea acestuia mai greoaie

Imi cer scuze, dar din greseala n-am ales bine ce vroiam sa repet.

Scuze.Textul n-a fost important. :P