Jump to content

Multimedia

Recommended Posts

Posted

Hejka! :)

Tak jak w tytule - jak mam się dostać, do tych cholernych multimediów?!?!?! :(

Najpierw jestem zalogowana normalnie, potem jak wchodzę w dzial "Multimedia" i klikam na tego linka w środku tematu to wpisuję to dodatowe haslo i nicka ale... nic.... rzec by się chcialo: dupa!!! :( Mówi mi, że "sorry ale nie ma takiego user'a"...

NO I CO JA MAM ZROBIĆ??????

RATUNKUUUUUU!!!!

Visit me on Facebook

• 14th & 16th May 2008 - Antwerp Sportpaleis
  • 24th & 25th May 2008 - Paris Bercy
  • 2nd June 2008 - Amsterdam ArenA
  • 12th June 2008 - Berlin Waldbühne
  • 18th June 2008 - Köln Arena
  • 20th June 2008 - Hamburg Colorline Arena
  • 28th June 2008 - Kraków Błonia Park
  • 1st July 2008 - Vienna Stadthalle
  • 15th, 16th, 19th & 20th August 2008 - Montréal Bell Centre
  • 10th, 15th & 16th March 2011 - Las Vegas Caesars Palace Colosseum

J'étais là pour toi, Céline!

Why has Javito been silenced ???

Posted

Hmmm A wiec tak. Jak sie zalogujesz i pisze, ze jestes zalogowana jako Dionesque to wszystko powinno dzialac. Widzisz sekcje Multimedia i linki. Aby scignac, musisz odpowiedziec na dany temat i wtedy zobaczysz linki.

Mam nadzieje, ze Tobie pomoglam. Jak nie to lap mnie na GG i cos zdzialamy.

Posted
a ja nie znasz albo zapomnaiłas loginu albo hasła to wchodzisz w temat do którego link podany jest zawsze nad danym plikiem do ściągnięcia w każdym temacie :) :D

http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpg

Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008

Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008

• 3 weeks later...
Posted

Więc jeszcze raz dla Magdy i wszystkich innych którzy jeszcze nie wiedzą jak się dostac i jak ściągac pliki

1. Musicie wejść do sekcji MULTIMEDIA

2.Następnie wybieracie dany temat z danym plikiem, nazwa tematu to nazwa pliku który mozna ściągnąć w danym temacie

3.Gdy już jesteście w danym temacie, musicie na niego odpwiedzieć. Dajecie więc ADD REPALY i piszecie tam cos np. Merci, Thank you albo cokolwiek innego ;) Gdy odpoiwiecie już, w pierwszym poście w tym temacie pojawi się aktywny link

4.Teraz klikacjie na ten link prawym przyciskiem myszy i dajcie "Zapisz element docelowy jako...", w tym momencie powinno wam się pojawić okienko na wpisanie loginu i hasła

Login jest niezmeinny, natomiast hasło zmenia się co jakiś czas

HASŁO I LOGIN ZNAJDZIECIE W TYM TEMACIE HASŁO I LOGIN , poza tym zawsze nad każdym plikiem do ściągnięcia jest ten link więc zawsze mozecie sprawdzić hasło

5.Znając już hasło i login wpisujecie i ściągacie ;)

TO TYLE :) MAM NADZIEJE ŻE WAM SIĘ PRZYDA TA MAŁA INSTRUKCJA

http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpg

Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008

Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008

Posted
Więc jeszcze raz dla Magdy i wszystkich innych którzy jeszcze nie wiedzą jak się dostac i jak ściągac pliki

1. Musicie wejść do sekcji MULTIMEDIA

2.Następnie wybieracie dany temat z danym plikiem, nazwa tematu to nazwa pliku który mozna ściągnąć w danym temacie

3.Gdy już jesteście w danym temacie, musicie na niego odpwiedzieć. Dajecie więc ADD REPALY i piszecie tam cos np. Merci, Thank you albo cokolwiek innego ;) Gdy odpoiwiecie już, w pierwszym poście w tym temacie pojawi się aktywny link

4.Teraz klikacjie na ten link prawym przyciskiem myszy i dajcie "Zapisz element docelowy jako...", w tym momencie powinno wam się pojawić okienko na wpisanie loginu i hasła

Login jest niezmeinny, natomiast hasło zmenia się co jakiś czas

HASŁO I LOGIN ZNAJDZIECIE W TYM TEMACIE HASŁO I LOGIN , poza tym zawsze nad każdym plikiem do ściągnięcia jest ten link więc zawsze mozecie sprawdzić hasło

5.Znając już hasło i login wpisujecie i ściągacie ;)

TO TYLE :) MAM NADZIEJE ŻE WAM SIĘ PRZYDA TA MAŁA INSTRUKCJA

Dzięki za streszczenie!!!! :flowers: