Dionesque Posted June 22, 2005 at 08:08 PM Posted June 22, 2005 at 08:08 PM Hejka! Tak jak w tytule - jak mam się dostać, do tych cholernych multimediów?!?!?! Najpierw jestem zalogowana normalnie, potem jak wchodzę w dzial "Multimedia" i klikam na tego linka w środku tematu to wpisuję to dodatowe haslo i nicka ale... nic.... rzec by się chcialo: dupa!!! Mówi mi, że "sorry ale nie ma takiego user'a"... NO I CO JA MAM ZROBIĆ??????RATUNKUUUUUU!!!! Quote Visit me on Facebook 14th & 16th May 2008 - Antwerp Sportpaleis24th & 25th May 2008 - Paris Bercy2nd June 2008 - Amsterdam ArenA12th June 2008 - Berlin Waldbühne18th June 2008 - Köln Arena20th June 2008 - Hamburg Colorline Arena28th June 2008 - Kraków Błonia Park1st July 2008 - Vienna Stadthalle15th, 16th, 19th & 20th August 2008 - Montréal Bell Centre10th, 15th & 16th March 2011 - Las Vegas Caesars Palace ColosseumJ'étais là pour toi, Céline! Why has Javito been silenced ???
Ania4 Posted June 22, 2005 at 08:20 PM Posted June 22, 2005 at 08:20 PM Hmmm A wiec tak. Jak sie zalogujesz i pisze, ze jestes zalogowana jako Dionesque to wszystko powinno dzialac. Widzisz sekcje Multimedia i linki. Aby scignac, musisz odpowiedziec na dany temat i wtedy zobaczysz linki.Mam nadzieje, ze Tobie pomoglam. Jak nie to lap mnie na GG i cos zdzialamy. Quote
vegas19 Posted June 22, 2005 at 08:47 PM Posted June 22, 2005 at 08:47 PM a ja nie znasz albo zapomnaiłas loginu albo hasła to wchodzisz w temat do którego link podany jest zawsze nad danym plikiem do ściągnięcia w każdym temacie Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
vegas19 Posted July 8, 2005 at 03:01 PM Posted July 8, 2005 at 03:01 PM Więc jeszcze raz dla Magdy i wszystkich innych którzy jeszcze nie wiedzą jak się dostac i jak ściągac pliki 1. Musicie wejść do sekcji MULTIMEDIA2.Następnie wybieracie dany temat z danym plikiem, nazwa tematu to nazwa pliku który mozna ściągnąć w danym temacie3.Gdy już jesteście w danym temacie, musicie na niego odpwiedzieć. Dajecie więc ADD REPALY i piszecie tam cos np. Merci, Thank you albo cokolwiek innego Gdy odpoiwiecie już, w pierwszym poście w tym temacie pojawi się aktywny link4.Teraz klikacjie na ten link prawym przyciskiem myszy i dajcie "Zapisz element docelowy jako...", w tym momencie powinno wam się pojawić okienko na wpisanie loginu i hasła Login jest niezmeinny, natomiast hasło zmenia się co jakiś czasHASŁO I LOGIN ZNAJDZIECIE W TYM TEMACIE HASŁO I LOGIN , poza tym zawsze nad każdym plikiem do ściągnięcia jest ten link więc zawsze mozecie sprawdzić hasło 5.Znając już hasło i login wpisujecie i ściągacie TO TYLE MAM NADZIEJE ŻE WAM SIĘ PRZYDA TA MAŁA INSTRUKCJA Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
Ania4 Posted July 8, 2005 at 05:15 PM Posted July 8, 2005 at 05:15 PM Więc jeszcze raz dla Magdy i wszystkich innych którzy jeszcze nie wiedzą jak się dostac i jak ściągac pliki 1. Musicie wejść do sekcji MULTIMEDIA2.Następnie wybieracie dany temat z danym plikiem, nazwa tematu to nazwa pliku który mozna ściągnąć w danym temacie3.Gdy już jesteście w danym temacie, musicie na niego odpwiedzieć. Dajecie więc ADD REPALY i piszecie tam cos np. Merci, Thank you albo cokolwiek innego Gdy odpoiwiecie już, w pierwszym poście w tym temacie pojawi się aktywny link4.Teraz klikacjie na ten link prawym przyciskiem myszy i dajcie "Zapisz element docelowy jako...", w tym momencie powinno wam się pojawić okienko na wpisanie loginu i hasła Login jest niezmeinny, natomiast hasło zmenia się co jakiś czasHASŁO I LOGIN ZNAJDZIECIE W TYM TEMACIE HASŁO I LOGIN , poza tym zawsze nad każdym plikiem do ściągnięcia jest ten link więc zawsze mozecie sprawdzić hasło 5.Znając już hasło i login wpisujecie i ściągacie TO TYLE MAM NADZIEJE ŻE WAM SIĘ PRZYDA TA MAŁA INSTRUKCJA<{POST_SNAPBACK}> Dzięki za streszczenie!!!! Quote
Recommended Posts