Jump to content

ziua celine dion la europa fm

Recommended Posts

Posted
adica pe 27 ianuarie din ora in ora o sa auziti niste aberatii despre Celine pe care oricum le stim si o melodie de pe "my love: the essential collection". Partea buna e ca din ora in ora se fac concursuri cu acest album premiu. Asa ca bafta! :thumbsup2:
Posted

Multumim mult de info, Sabi :hug:

O sa incerc sa ascult, macar asa, ca nu a mai fost de la ANDHC zi celine la Europa FM, sau nu am mai auzit eu.

Anyway, cat despre concurs - nu-mi prea fac sperante sa-i prind :P

Posted
Azi am auzit si eu promo la radio. De-abia astept, Europa FM da aproape zilnic melodii cu Celine, bravo lor! Cat despre concurs, eu am castigat un album de la ei (nu cu Celine), asa ca sunt sanse mari. Bafta celor care isi vor incerca norocul :whee:
Posted
eu am castigat ANDHC la ei :) A mai fost zi Celine Dion cand a lansat "One heart". "Taking chances" l-au ignorat cu brio - n-au dat nici cantecul. Ma intreb daca dau "My love". Nu am auzit, dar nu prea ii ascult.
Posted

Cam ironic - nu au avut zi pentru Taking Chances, dar au avut pentru One Heart. Desi nu consider ca One Heart a fost atat de rau pe cat ziceau unii, Tanking Chances este clar mult mai bun si ar fi meritat cu varf si indesat o zi speciala.

Nu stiam ca ai castigat un album ANDHC de la ei (poate mi-ai zis, dar am uitat :P ).

De incercat oricum o sa incerc :D

Posted
Eu chiar ma asteptam sa fie o zi speciala cand cu "taking chances". m-au dezamagit. macar de dadeau melodia. nu stiu care e poanta... de fapt am o banuiala: nu s-a facut promotie ca lumea la noi la album; ca cei de la radio isi iau bani pentru reclama de la casa de discuri. dar macar cantecul... in schimb smart fm au dat "taking chances" si dau si "my love" si sunt mult mai misto... de fapt sunt cum era europa fm la inceput; ma intreb cand se prostesc si astia :P
Posted
Anisoara, incearca si tu :) poti sa-i asculti online si cred ca e ok. incearca ;)
Posted

heh, misto... cu ocazia asta poate dau si "Taking chances" ca tot e pe "My Love:Essential Collection"

oricum, ma bucur ca totusi nu au uitat radiourile din Romania de Celine si mai fac si ei cate o faza de genul asta.. ^_^

bine naiba ca sunt in sesiune si am timp sa ascult!!! bafta la concursuri pt cine vrea sa participe :D

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
aha... deci eu inteleg din articolul asta ca la europa fm va fi difuzat "there comes a time" ca single. preferam "my love", dar fie. :P macar de l-ar difuza si pe asta...
Posted
Da am auzit si eu stirea la europa fm,s-au gandit si ei sa mai difuseze si melodiile noi.Macar ii bine ca nu au uitat de Celine cu au uitat altii.Ce bine ar fii sa ii prind si eu concursul.Bafta si auditie placuta :clap:
Posted (edited)

dragut :) trebuiau sa scrie ceva frumos despre ea daca tot fac o zi dedicata ei :rolleyes: nu prea iau in seama ce zic ei din moment ce "Celine a luat un singur Oscar" ....

pe de alta parte, asta e amuzant http://www.europafm.ro/showbiz/vedete/celi...omanesc~n24214/ :P

Edited by dark_angel
Posted
din cate m-am prins eu dupa site-ul lor e 021/5993599 . bafta! :)
Posted
Si eu voi incerca de zor la telefon ca sa castig albumul.

Stie careva numarul? ca sa nu trebuiasca sa ciulesc urechile cand spune la radio.

Succese :D .

Dar la ce ora se incepe concursul? :rolleyes:

http://i41.tinypic.com/sc73hi.jpg

http://lb2m.lilypie.com/JnVsp3.png

Posted
Da, acesta este numarul si pentru concursul cu Celine. Bafta tuturor!
Posted
Si eu voi incerca de zor la telefon ca sa castig albumul.

Stie careva numarul? ca sa nu trebuiasca sa ciulesc urechile cand spune la radio.

Succese :D .

Dar la ce ora se incepe concursul? :rolleyes:

e in fiecare ora :)

Posted
Eu am incercat, dar nu am reusit sa prind linia libera
Posted

pakat si dau intreb ff usoare.

Dar mai incearca, poate reusesti pina la sf. :D

Da, intrebarile sunt foarte usoare, insa pentru un fan. De exemplu, cineva nu a stiut numele complet si a spus, simplu, "Celine Dion"... :rolleyes:

Posted

pakat si dau intreb ff usoare.

Dar mai incearca, poate reusesti pina la sf. :D

Da, intrebarile sunt foarte usoare, insa pentru un fan. De exemplu, cineva nu a stiut numele complet si a spus, simplu, "Celine Dion"... :rolleyes:

asta nu e nimic :laugh: la prima intrebare : in ce an s-a nascut Celine Dion? a intrat in direct un tip care a inceput sa balbaie :

" o mie...'

dju' : Da, asa e...

tipu: noua sute...

dju: asa, esti pe drumul cel bun..

tipu: treizeci...aaa..

dju: (rade) aoleu, dar ce varsta are...optezeci si...

tipu: saisezi... scuze...

dju: asa...

tipu: si cinci...

dju: imi pare rau. se pare ca nu esti fan....

:sofunny:

eu n-am resuit sa prind. nici nu m-am omorat cu incercatul fiindca am sentimentul ca era ceva in neregula cu reteaua de la cosmote :confused: mama a incercat mai mult, dar n-a prins . asta e. guess i'll have to buy it... candva in viata asta :P

Posted

eu din pacate n-am avut timp sa sun azi si nici sa ascult ca lumea, pentru ca am avut o zi de RAHAT (scuzati limbajul,dar asa a fost) la lucru, unde s-a disponibilizat in masa azi. Din fericire am ramas inca cu loc de munca, dar nu am avut starea de spirit necesara concursului.

in final numarul e 021/5993599 ? si trebe sunat numa cand zic ei? sau poti suna non-stop ?

please help, poate cu putin noroc reusesc acuma seara si-mi insenizez ziua.

Posted
eu am incercat si am reusit mai spre seara :D un lucru bun pe ziua de ieri :D

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...