Jump to content

Co chcielibyście dalej....

Recommended Posts

Posted

Pewnie każdy z was ma jakieś tam oczekiwana co do tego co Celine zrobi po Vegas. Ja osobiscie chciałbym żeby po Vegas była jakaś trasa koncertowa po Europie i żeby Celinka odwiedziała nasz kraj, co do nagrywania kolejnych albumów to uważam że może sobie dać spkój i teraz i póxniej, nie musi wydawać albumów hurtowo, jeden album na 2, 3 lata myśle że wystarczy :) :) to co napisałem tam wyżej to tylko to co JA bym chciał żeby zrobiła po zakończeniu kontraktu, wiadomo że Celine weźemie sobie przerwe po vegas - sama już to powiedziała

Jestem ciekawy co wy chcielibyście żeby Celine zrobiła po Vegas :)

http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpg

Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008

Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008

Posted
Ja myśle, że po Las Vegas Celine znowu zrobi sobie 2-3 letnią przerwe. Potem fajnie byłoby, gdy osiadła w Europie i przez kolejne 2 lata miala taki europejski A new day ... :wub:
Posted
Ja myśle, że po Las Vegas Celine znowu zrobi sobie 2-3 letnią przerwe. Potem fajnie byłoby,  gdy osiadła w Europie i przez kolejne 2 lata miala taki europejski A new day ... :wub:

wtedy mielibyśmy szanse ją zobaczyć i to moze nawet nie jeden raz :blushing:

Posted
Mysle, że podczas przerwy po Vegas ukaże się także The Collector's Series Volume Two. Chyba będzie odpowiedni czas, na ukazanie się tej płytki. Ciekawe jakie piosenki mogłyby się na niej ukazać...
Posted
Mysle, że podczas przerwy po Vegas ukaże się także The Collector's Series Volume Two. Chyba będzie odpowiedni czas, na ukazanie się tej płytki. Ciekawe jakie piosenki mogłyby się na niej ukazać...

mogłoby się ukazać, ale nie musi, szczerze mówiąc to jak dla mnie wcale nie musi się ukazać, no chyba że będzie tam większość jakiś rare songów :huh:

• 2 weeks later...
Posted
Pewnie każdy z was ma jakieś tam oczekiwana co do tego co Celine zrobi po Vegas. Ja osobiscie chciałbym żeby po Vegas była jakaś trasa koncertowa po Europie i żeby Celinka odwiedziała nasz kraj, co do nagrywania kolejnych albumów to uważam że może sobie dać spkój i teraz i póxniej, nie  musi wydawać albumów hurtowo, jeden album na 2, 3 lata myśle że wystarczy :) :) to co napisałem tam wyżej to tylko to co JA bym chciał żeby zrobiła po zakończeniu kontraktu, wiadomo że Celine weźemie sobie przerwe po vegas - sama już to powiedziała

Jestem ciekawy co wy chcielibyście żeby Celine zrobiła po Vegas :)

zgadzam się calkowicie :)

Posted
Ja myśle, że po Las Vegas Celine znowu zrobi sobie 2-3 letnią przerwe. Potem fajnie byłoby,  gdy osiadła w Europie i przez kolejne 2 lata miala taki europejski A new day ... :wub:

Tez się zgadzam calkowicie. Lakoniczne te moje wypowiedzi, ale co tu duzo gadac. Najlepiej to by bylo, gdyby zrobila jak z ANDHC. Powrót po latach, fajna plyta. koncerty. Czego chcec więcej :bye1: