vegas19 Posted May 17, 2005 at 03:30 PM Posted May 17, 2005 at 03:30 PM Pewnie każdy z was ma jakieś tam oczekiwana co do tego co Celine zrobi po Vegas. Ja osobiscie chciałbym żeby po Vegas była jakaś trasa koncertowa po Europie i żeby Celinka odwiedziała nasz kraj, co do nagrywania kolejnych albumów to uważam że może sobie dać spkój i teraz i póxniej, nie musi wydawać albumów hurtowo, jeden album na 2, 3 lata myśle że wystarczy :) to co napisałem tam wyżej to tylko to co JA bym chciał żeby zrobiła po zakończeniu kontraktu, wiadomo że Celine weźemie sobie przerwe po vegas - sama już to powiedziała Jestem ciekawy co wy chcielibyście żeby Celine zrobiła po Vegas Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
Ania4 Posted May 18, 2005 at 07:41 PM Posted May 18, 2005 at 07:41 PM Ja myśle, że po Las Vegas Celine znowu zrobi sobie 2-3 letnią przerwe. Potem fajnie byłoby, gdy osiadła w Europie i przez kolejne 2 lata miala taki europejski A new day ... Quote
vegas19 Posted May 18, 2005 at 07:47 PM Author Posted May 18, 2005 at 07:47 PM Ja myśle, że po Las Vegas Celine znowu zrobi sobie 2-3 letnią przerwe. Potem fajnie byłoby, gdy osiadła w Europie i przez kolejne 2 lata miala taki europejski A new day ... <{POST_SNAPBACK}>wtedy mielibyśmy szanse ją zobaczyć i to moze nawet nie jeden raz Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
Ania4 Posted May 18, 2005 at 08:31 PM Posted May 18, 2005 at 08:31 PM Mysle, że podczas przerwy po Vegas ukaże się także The Collector's Series Volume Two. Chyba będzie odpowiedni czas, na ukazanie się tej płytki. Ciekawe jakie piosenki mogłyby się na niej ukazać... Quote
vegas19 Posted May 19, 2005 at 09:21 AM Author Posted May 19, 2005 at 09:21 AM Mysle, że podczas przerwy po Vegas ukaże się także The Collector's Series Volume Two. Chyba będzie odpowiedni czas, na ukazanie się tej płytki. Ciekawe jakie piosenki mogłyby się na niej ukazać...<{POST_SNAPBACK}>mogłoby się ukazać, ale nie musi, szczerze mówiąc to jak dla mnie wcale nie musi się ukazać, no chyba że będzie tam większość jakiś rare songów Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
lucass Posted June 3, 2005 at 07:08 AM Posted June 3, 2005 at 07:08 AM Pewnie każdy z was ma jakieś tam oczekiwana co do tego co Celine zrobi po Vegas. Ja osobiscie chciałbym żeby po Vegas była jakaś trasa koncertowa po Europie i żeby Celinka odwiedziała nasz kraj, co do nagrywania kolejnych albumów to uważam że może sobie dać spkój i teraz i póxniej, nie musi wydawać albumów hurtowo, jeden album na 2, 3 lata myśle że wystarczy :) to co napisałem tam wyżej to tylko to co JA bym chciał żeby zrobiła po zakończeniu kontraktu, wiadomo że Celine weźemie sobie przerwe po vegas - sama już to powiedziała Jestem ciekawy co wy chcielibyście żeby Celine zrobiła po Vegas <{POST_SNAPBACK}> zgadzam się calkowicie Quote
lucass Posted June 3, 2005 at 07:11 AM Posted June 3, 2005 at 07:11 AM Ja myśle, że po Las Vegas Celine znowu zrobi sobie 2-3 letnią przerwe. Potem fajnie byłoby, gdy osiadła w Europie i przez kolejne 2 lata miala taki europejski A new day ... <{POST_SNAPBACK}> Tez się zgadzam calkowicie. Lakoniczne te moje wypowiedzi, ale co tu duzo gadac. Najlepiej to by bylo, gdyby zrobila jak z ANDHC. Powrót po latach, fajna plyta. koncerty. Czego chcec więcej Quote
Recommended Posts