Jump to content

playback w krakowie

Recommended Posts

Posted
widze ze nie wiecie chyba co o tym myslec
Posted
Wydaje mi się że są na tym świecie ludzie którym się wybitnie nudzi - ściema maksymalna :glare:

"Fly, fly little wing

Fly beyond imagining

The softest cloud, the whitest dove

Upon the wind of heaven's love

Past the planets and the stars

Leave this lonely world of ours

Escape the sorrow and the pain

And fly again"

28.06.2008 - Krakow - Poland

Posted
no ale te dwa wystepy poruwnane.... apozatym na cd a new day live in las vegas jet tez wlasnie ta wersja
post-5889-0-11519200-1681245149_thumb.jpg

Posted

Oczywiście, że to ściema, istna głupota... Ludzie naprawdę potrafią znaleźć dziurę w całym. Ktoś, kto nie lubi kogoś, lub co gorsza zazdrości temu komuś, czy po prostu się nudzi, chce udowodnić jakąś głupotę... jest zdolny do wszystkiego! :angry2: Niestety.

Że też są tacy, którzy zajmują się takimi bzdetami. :blink: Nie widzę w tym żadnego sensu

Dla mnie Celine jest najlepsza, niepowtarzalna, jedyna :in_love: ... Jestem jej prawdziwą idolką na zawsze i nic tego nie zmieni.

Oczywiście, ktoś może powiedzieć, że ślepo patrzę na nią i niczego nie widzę. To nie prawda. Wszyscy jesteśmy w pewien sposób niedoskonali - jesteśmy po prostu ludźmi. Nawet Celine. Bycie prawdziwym fanem, to jak bycie prawdziwym przyjacielem: zdawać sobie sprawę z wad lubianej, kochanej osoby, i pomimo tego nadal ją kochać. Czyli akceptacja, tolerancja...

Wiadomo, Celine zdarza się korzystać z playbacku - no i co z tego?! Jest wspaniałą wokaliską, cudowną osobą, jej głos jest jedyny w swoim rodzaju i nic tego nie zmieni. Przecież nikt nie śpiewa za nią, tylko ona sama :msn-wink: Nawet Celine potrzebuje chwili wytchnienia.

Gdyby tak Celine śpiewała każdą piosenkę w całości na wszystkich koncertach, to by chyba musiałaby mieć struny głosowe ze stali.

I am a passionate fan of the One and Only Celine!!!!

She is my real Idol.

My first and forever LOVE - Celine!

Posted
Oczywiście, że to ściema, istna głupota... Ludzie naprawdę potrafią znaleźć dziurę w całym. Ktoś, kto nie lubi kogoś, lub co gorsza zazdrości temu komuś, czy po prostu się nudzi, chce udowodnić jakąś głupotę... jest zdolny do wszystkiego! :angry2: Niestety.

Że też są tacy, którzy zajmują się takimi bzdetami. :blink: Nie widzę w tym żadnego sensu

Dla mnie Celine jest najlepsza, niepowtarzalna, jedyna :in_love: ... Jestem jej prawdziwą idolką na zawsze i nic tego nie zmieni.

Oczywiście, ktoś może powiedzieć, że ślepo patrzę na nią i niczego nie widzę. To nie prawda. Wszyscy jesteśmy w pewien sposób niedoskonali - jesteśmy po prostu ludźmi. Nawet Celine. Bycie prawdziwym fanem, to jak bycie prawdziwym przyjacielem: zdawać sobie sprawę z wad lubianej, kochanej osoby, i pomimo tego nadal ją kochać. Czyli akceptacja, tolerancja...

Wiadomo, Celine zdarza się korzystać z playbacku - no i co z tego?! Jest wspaniałą wokaliską, cudowną osobą, jej głos jest jedyny w swoim rodzaju i nic tego nie zmieni. Przecież nikt nie śpiewa za nią, tylko ona sama :msn-wink: Nawet Celine potrzebuje chwili wytchnienia.

Gdyby tak Celine śpiewała każdą piosenkę w całości na wszystkich koncertach, to by chyba musiałaby mieć struny głosowe ze stali.

i takie podejscie mi sie podoba :clap: :clap: :clap: :clap: :wub:

Posted

Święte słowa, każdy potrzebuje lekkiej pomocy :) A nawet jeśli z playbacku to najpierw musiała to zaśpiewać żeby to nagrali hehe :D

Niech zaczną się czepiać innych a nie Divy Celine :) :thumbsup2:

"Fly, fly little wing

Fly beyond imagining

And fly again"

Posted

dokładnie tak samo uważam :thumbsup2: :flowers: :rolleyes:

Posted
PS. Na koncert w Krakowie pojechałem ze znajomym, który Celine znał tylko z radia, a po koncercie został jej fanem. I co wy na to?
Posted

Tibestii doskonale wiem o czym mówisz, ja na koncercie w Krakowie byłam z kumpelą która Celine znała z radia i z tego co usłyszała jak ja puszczałam muzykę. Nie była bardzo optymistycznie nastawiona do koncertu, a jak wróciłyśmy do Gdańska to wzięła ode mnie wszystkie płyty jakie mam i stała się wielką fanką :)

Celine jest po prostu niesamowita tylko trzeba najpierw jej posłuchać - a nie jak większość osób od razu skrytykować.

"Fly, fly little wing

Fly beyond imagining

And fly again"

Posted
Moze jeszcze napisza ze We are family bylo zaplanowane i z playbacku ehhhh
A New Day... 10th & 11th November 2006 Taking Chances World Tour, Antwerp 13th & 14th May 2008, Kraków 28th June 2008 Celine 25th & 27th & 31st August 2013 20th, 23rd, 24th, 27th & 28th September 2016 Sans attendre Tour, Paris 1st & 5th December 2013 Encore un soir, Paris 24th, 25th, 28th, 29th June & 2nd, 3rd, 6th, 7th, 9th July 2016 Live 2017 Stockholm 17th June 2017 Lille 1st & 2nd July 2017 Paris 8th & 9th July 2017 Berlin 23rd & 24th July 2017 Live 2018 Taipei 11th & 13th July 2018 Manila 19th July 2018 Bangkok 23rd July 2018 BST Hyde Park London 5 July 2019
  • 3 weeks later...
Posted
Wielu artystów korzysta z wcześniej nagranych w studio wersji koncertowych, żadna to nowosć. Celine będąc przez rok w trasie nie dałaby rady spiewać wszystkiego na żywo, cyborgiem nie jest, a o głos trzeba dbać.
Posted (edited)
NIgdy nie złapali Celine na playbacku czyli nie maja dowodów co idzie za tym nie maja prawa tak o niej mówić. Wiekszosć ludzi tak mówi i inne nie stworzone rzeczy robi bo jej zazdrosci. Ja choć mam tylko 13 lat to przekonałem do Celine połowe szkoły a w sumie dzięki jej magi głosu i piosenek udało mi sie to.

post-21891-1227028603_thumb.jpg

Edited by Bartoromeo95
http://www.celinedionpoland.pl/images/newsy/tcwt.jpg
  • 2 weeks later...
Posted
Celine ma wspaniały głos i wielki talent, ale nie możemy od całego świata wymagać żeby ją kochali. Niech sobie mówią co chcą, najważniejsze że my wiemy że jest wspaniała :D

"Fly, fly little wing

Fly beyond imagining

And fly again"

Posted
zgadzam sie z Ferbuskiem nieważne co inni myslą ważne ze my ja kochamy i doceniamy :P
Posted

Hej :)

ja też uważam, że Celine nie używa playbacka ,nie wierze i już!!

Dla mnie oskarzanie Celine o to ,jest niczym innym jak Jej obrażaniem.

Posted
co 2 dzien wlasciwie daje koncert,kazdy o tym wie ze pare piosenek jest wspomaganych,zadna nawet najdoskonalsza gwiazda co 2 dzien nie pociagnie przez caly rok koncertu 2 godzinnego na zywo,to jest duzy wysilek,pozatym nieraz Rene mowil ze czasemplayback jest to pot aby sobie pomagac
http://www.freewebs.com/celinetime/Graphics/Signatures/Angelonearth-sig.jpg
Posted
My wiemy że Celine musi czasami sobie jakoś pomagać, tak jak już zostało to napisane, nie dałaby rady cały czas śpiewać na żywo mając tak często koncerty. Inni zazdroszczą że ich 'idole' muszą śpiewać z playbacku bo inaczej nie potrafią :)

"Fly, fly little wing

Fly beyond imagining

And fly again"

Posted
Celine i tak jest the best a jak spiewa ti o i tak wszyscy przy niej gasną :P :P :P
  • 4 weeks later...
Posted
Celine i tak jest the best a jak spiewa ti o i tak wszyscy przy niej gasną :P :P :P

świeta prawda :xmas_biggrin:

post-21891-1230633945_thumb.jpg

• 1 month later...
Posted
Rowniez jestem z wami co do pleybecku Celine, gdyz jest tylko czlowiekiem i gdyby nie tak ogromna swiatowa trasa pewnie i pleybecku bylo by mniej, a jezeli go uzywa to tylko ze wzgledu na zdrowie zas co do spiewania to ilosc sprzedanych plyt mowi samam za siebie B)
  • 2 weeks later...
Posted
Wszyscy mają pretensje ze ktos śpiewa z playbacku a lepiej postawili by się na miejscu tej gwiazdy (Celine Dion) i sprobowali śpiewać co drugi dzień gigantyczne koncerty+próby
Posted
Wszyscy mają pretensje ze ktos śpiewa z playbacku a lepiej postawili by się na miejscu tej gwiazdy (Celine Dion) i sprobowali śpiewać co drugi dzień gigantyczne koncerty+próby

racja w 100%

• 2 weeks later...
Posted
jaki playback,ja nic nie słyszałam :P :P :D

Celine-the best singer world!!!!

http://img162.imageshack.us/img162/6391/cdqb3.jpg

12 June-Berlin Germany(Taking Chances World Tour)my first time

28 june-Krakow Poland (Taking Chances World Tour)

my space-my profile

Posted
jaki playback,ja nic nie słyszałam :P :P :D

Ja też nie xD. Celinka jest najlepsza!

• 3 months later...
Posted

Mnie też nie przeszkadza tego rodzaju "playback" - kiedyś to i tak zaśpiewała na żywo. A jasnym jest, że głos trzeba oszczędzać.

Poza tym - czy ktoś widział, żeby była niezsynchonizowana z muzyką? Bo ja nie widziałam :D

Niech się lepiej przyczepią do pseudoartystów, którzy "śpiewają" używając studyjnego playbacku i na dodatek nie nadążają za tekstem :D to dopiero komicznie wygląda :P

http://www.blogzurciu.republika.pl/avtar/podpis.jpg
  • 1 month later...
Posted
Mi sie najbardziej podobał program z Celine, ktory byl nagrywany chyba dla hiszpanskiej TV i tam pokazali filmik zza kulis, gdzie Celine mowi tancerzom ze stracila glos itp, a za chwile jest juz na scenie i wbija sie w najwyzsza nute "all by myself". Publicznosc w studio wstaje klaszcze, a Celine ma taką ... zażenowana mine i proszi zeby przestali klaskac... musialo jej byc naprawde głupio... :/
Posted
Widać ma klase
Posted
nie wiem gdzie widac tu jej klase... chyba w tej zazenowanej minie...