Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ziarele deja incep sa scrie.. italiene, nemtesti sau chineze, mai rau e daca ajunge la urechile englezoilor ... dar va ajunge, ca de-aia se numeste mass-media :laugh:

Si uite cum zvonurile sunt confirmate... Desigur, nu trebuie sa fii fan ca sa iti dai seama ca juma' din The Power of love este play-back ...

Dar, mai nou... se aude de o lista din TC tour ... cu cantece pre-inregistrate ...

Ideea este urmatoarea : Femeia chiar stie sa cante si mai nou, chiar poate, dupa spusele celor de pe alt channel :sofunny: :sofunny: :sofunny: :sofunny: ... In "It's a men's world", in "All by myself" .. chiar ajunge sus sus... live ! ... dar(exista mereu un "dar") nu tot "All by myself"-ul este live...

Si stiu si de ce... nu vrea sa isi oboseasca vocea pentru a putea sa isi faca cea prestatie ca lumea... Da, juma' din show e lipsinc dar... nah...

Pareri copii... Asta asteptam :)

Posted

PARERE

atitudinea ta (care reiese din registrul in care-ai scris in topic-ul acesta pana acum, asta ca sa imi justific lucrurile pe care le voi scrie) este cum nu se poate de negativista si merge in constrast deplin cu fraza din semnatura ta. si sa-ti spun si ce m-a facut sa ma enervez chiar asa de tare - exprimarea din titlu :sick: la chestia cu celine=playback ma refer :sick:

in legatura cu lista aia de cantece pre-inregistrate...probabil e vb de IDAN, medley-ul IACBTMN, BYLM & TLYM si RDMH care in turneu suna (sunt editate) exact ca-n Vegas :P

daca tot stii de ce face playback si ti se pare scuzabil, nu inteleg de ce ai tinut cu tot dinadinsul sa ne bagi in ochi 'celine=playback' :msn-tongue: chestia aia nu pot s-o suport, poate o sa vrea Manu sa o stearga, nu de alta, dar e un intr-un titlu de topic care mai apare from time to time si pe tabloul de bord si suntem totusi pe un forum al fanilor

am vazut n-spe mii de topicuri despre playback-urile din turneu, dar foarte putine despre concerte care sa aiba si review-uri, nici macar la sectiunea nostra. cei care am/au fost am/au impartit cateva randuri despre concerte prin topicuri mai vechi, nevermind (recunosc, aici port si eu o parte mare din vina)

pentru ca nu m-am lamurit deloc...de ce e mai rau ca ajunge si la urechile englezilor, ce, aia sunt dumnezeii Terrei?? reformulez, ca sa nu se inteleaga altceva (si se va intelege, desigur :angry2: ), din moment ce stiu si italienii, si aia de care ai mai zis tu, ce-or sa faca englezii de e inca si mai rau ca aud si ei, or sa traga cu tunu'?

sper c-o sa revii la sentimente mai bune si eventual te astept cu ceva laude, nu cu barfe. nu vreu sa fiu rea, (desi o sa crezi ca am fost, desigur), dar imi ajung prejudecatile celor care nu sunt fani ca sa le mai diger si pe cele ale fanilor. cu atat mai putin daca sunt fani. si ca sa-ti spulber orice indoiala, sa stii ca o parte din show chiar e playback, dar nu cantareste prea tare in dispozitia si atmosfera din salile de concerte. parte aia din TPOL care e playback a cantat-o la 3 metri de mine si nu mi-ar fi trecut nicio clipa prin cap sa ascult si sa privesc cu atentie ca sa-mi dau seama daca e sau nu playback. faptul ca se acolo sunt si vocea si figura lui Celine sunt suficiente in astfel de circumstante. mai degraba cei care n-au ce face incep sa scormoneasca orice chestiune din asta si sa scrie countless hours despre ele (vezi sectiunea in franceza). oricum, uite un high point: toate cantecele in franceza sunt liiiive :w00t:

peace, everyone :bye1:

Some people have everything - they have nothing.

May 21st, 2008 - Paris, Bercy & November 22nd, 2013 - Antwerpen, Sportpaleis

Posted
eu am auzit-o live la milano, so kiss my #ss! terminati cu cacaturile din presa! presa nu e egal adevar, du-te la un concert si mai vb dupa!
Posted

serios, deja avem 2.000 de topicuri in care se spune ca Celine si-a pierdut vocea, face playback la speech-uri si asa mai departe. oricum lumea e constienta ca este o cantareata care canta 5 zile pe saptamana si nimanui nu-i ii este usor sa faca ceea ce face ea, tinand cont ca are un repertoriu destul de dificil.

pentru cei care cred ca celine has lost it or something like that, sa vizioneze "making of map to my heart" de pe Ultimate Box.

Posted

olele, calmati-va copii. da, probabil ca mai exista topicuri de-astea peste tot dar in sectiunea romana nu a aparut deci cred ca e ok sa fie si unul aici desi titlul o sa-l modific putin fiindca, asa cum s-a sesizat pe aici, e putin cam scortzos.

din punctul meu de vedere (va rog sa nu-mi sariti in cap), acest turneu trebuia sa aiba loc ceva mai tarziu, Celine sa aiba timp sa se odihneasca dupa Vegas, sa isi incarce bateriile. am avut impresia ca acest turneu a fost sa fie facut... dar oricum m-am bucurat de concerte si mi-a placut la nebunie sa o vad pe Celine pe scena, playback sau nu.

in ceea ce priveste ce scrie presa...presa poate sa scrie ce vrea, pot sa scrie si americanii si englezii si...turcii. ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca si pe acele pre-inregistrari ea a cantat...cu vocea ei...deci tzeava are...ca si-o protejeaza asta e decizia ei :D si e de laudat.

da, Alex are dreptate. cine crede ca Celine nu mai e in top shape sa se uite la TCH Recording Sessions de pe Ultimate Box... ^_^

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

firstly, multumesc, Manu, pt schimbarea titlului :) :flowers:

eu in orice caz nu am cum sa-ti sar in cap pt ca stiu ca a fost mica dif intre 15 dec si 14 feb, so... de fapt chiar ai dreptate, poate da ca era mai tarziu aveam si noi timp sa strangem si mai multi banutzi sa mergem inca si la alte concerte. si btw, inca un ex in sustinerea parerii cum ca Celine chiar nu si-a pierdut vocea: cantecul ala pe care-l canta cu Ben Moody (pian) in filmul cu TCH sessions. suna atat de hipnotizant :w00t:

Posted (edited)

PARERE LA PARERE

So.. pentru ASIII M -

1 - daca tu te-ai enervat tare la vederea titlului meu, incearca sa iti imaginezi senzatia mea citind niste articole din presa straina : <<CELINE NU MAI POATE !>> (urmeaza fraza pe care o visez si noaptea)- <<Cantareata de talie mondiala se face din ce in ce mai mult de rusine cu ceea ce "canta" >>

2 - suntem pe forumul fanilor, dar daca tot suntem fani, acceptam si bunele si relele idolului nostru

3 - eu nu "am tinut cu tot dinadinsul sa" va bag in ochi ceva, ci doar am incercat sa descriu cat mai bine ceea ce am inteles din ceea ce am citit. Imi recunosc greseala, ca fan, nu trebuia sa ma exprim asa, dar sunt si am fost foarte intrigat de ceea ce am vazut scris pe channel-urile de langa noi si prin cele ziare "de specialitate"

4 - de ce e mai rau ? pentru ca oamenii aia (alde Queen Elisabeth si tot neamu' ei) nu fac din tantar armasar, ci din buburuza ei fac doberman ! Si nah ... numai prin scandaluri nu ne mai trebuia sa o vedem ...

5 - sentimente bune am tot timpul, doar sunt fan Celine Dion, ce forumu' meu ... Dar, topicul nu l-am lansat pentru barfa, ci pentru pareri ... ca de-aia se numeste "reply" si "quote" ... Daca impresia asta ti-a lasat-o, imi pare rau sa te/va anunt ca nu am facut-o cu acest scop :).

6 - nu imi spulberai nicio indoiala, pot recunoaste un live si un pre-rec indiferent de postura . ( spectator in fototliu sau spectator in "Bercy")

7 - "faptul ca se acolo sunt si vocea si figura lui Celine sunt suficiente in astfel de circumstante" ---> vorba pesimistului si chiar a realistului : "Ia-ti mama un poster si un cd - It last longer" :shrug:

8 - "high points" am evidentiat si eu, si mai evidentiez : "My love" - live oriunde, oricand, "Alone" - idem si o groaza de etc-uri.

9 - Videoclipul cu "Celine sings opera too" o innebuneste si pe mama :P (mama = Ceausescu)

10 - CHIAR CA PEACE EVERYONE ! :)

pentru DARK ANGEL :

Stiu ca e grozava senzatia de " 40 years old and still 100 % live" dar totusi... sa fim realisti ...

La TPOL nu este evident, este ... praf in ochi !!! Varianta aia o foloseste de la olympia incoa' cica ... Eu nu-s de acord cu asta, de la TATST zic eu ...

Manu, multzam ptr. cea editare :)

Peace ! Avem nevoie de ea :)

P.S. ---- > Signature-ul meu nu are absolut nicio legatura cu Celine ( doar poza, bineinteles ). Ceea ce scrie nu are... E o imbinare de doua nume de melodii de-ale lui Celine si, pentru a "gramatica" corect in franceza, am schimbat "Pour que" cu "Parce-que" ... Ce te iei si tu acuma de oameni indragostiti .... :P

firstly, multumesc, Manu, pt schimbarea titlului :) :flowers:

eu in orice caz nu am cum sa-ti sar in cap pt ca stiu ca a fost mica dif intre 15 dec si 14 feb, so... de fapt chiar ai dreptate, poate da ca era mai tarziu aveam si noi timp sa strangem si mai multi banutzi sa mergem inca si la alte concerte. si btw, inca un ex in sustinerea parerii cum ca Celine chiar nu si-a pierdut vocea: cantecul ala pe care-l canta cu Ben Moody (pian) in filmul cu TCH sessions. suna atat de hipnotizant :w00t:

Edited by immensite_pour_d_elles
Posted
PARERE LA PARERE

pentru DARK ANGEL :

Stiu ca e grozava senzatia de " 40 years old and still 100 % live" dar totusi... sa fim realisti ...

adica nu crezi ca la milano a fost 100% live? chiar a fost, pt ca din cate am obs eu Celine e live de fiecare data cand e RC in sala, si-n plus s-a incurcat la versuri o groaza :P (la cele ce in mod obisnuit era playback), de ex la BYLM, RDMH si pe restu' sa si le reaminteasca Sabina, ca eu nu mai stiu :rolleyes: ce noroc pe italieni. mi-a parut bine de ei, mai ales ca au avut cele mai scumpe bilete :msn-tongue:

Posted

sorry, dar nu stiam nimic de uitat lyrics :D :P

eu ma refeream la senzatia generala de 40 yo & 100 % live :) ceea ce o am si eu, dar ...

PARERE LA PARERE

pentru DARK ANGEL :

adica nu crezi ca la milano a fost 100% live? chiar a fost, pt ca din cate am obs eu Celine e live de fiecare data cand e RC in sala, si-n plus s-a incurcat la versuri o groaza :P (la cele ce in mod obisnuit era playback), de ex la BYLM, RDMH si pe restu' sa si le reaminteasca Sabina, ca eu nu mai stiu :rolleyes: ce noroc pe italieni. mi-a parut bine de ei, mai ales ca au avut cele mai scumpe bilete :msn-tongue:

• 2 weeks later...
Posted
Ma dragilor eu as zice sa mai trageti aer in piept si sa va opriti k faceti prea mare tam-tam cu rahaturi de astea.Nu va mai stresati atat,Celine stie ce face,doar de aia are succesu asta.Dintre noi,care am vazut o live,stim mai bine decat restu k vocea ei suna la fel de bine si cand canta live si cand face playback,so uneori nici nu ti dai seama k e playback,cazu meu:P.So,relax,take it easy now...
Posted

Pe mine ma doare fix in cot de ce zice presa. Mai ales cand stim cu totii ca nu e nici pe departe adevarat. Daca nu mai putea, pai nu mai canta decat 10% live si alea ar fi sunat oribil (s-au vazut cazuri la alti cantareti). Deci - poate! Ca unroi face mai mult playback decta ar vrea fanii - e alegerea ei. Nu stim ce se intampla in spatele scenei. Daca Sabina spune ca a fost 100% live la Milano, eu o cred. Si eu am impresia ca la unele concerte se poate sa nu se fi simtit prea bine, sau poate e de vina faptul ca avut 3 concerte foarte apropiate ( 1-3-5 iulie). Oricare ar fi motivul, oricum canta foarte putin playback si cand canta live - canta la fel de bine ca oricand. Am fost la concert si am vazut. La fel mai multe fete pe acest forum. Si inainte sa fac o acuzatie gresita, vreau sa te intreb daca tu ai fost la concert.

Un ultim sfat: nu mai asculta chiar tot ce zice lumea. Chiar si unii fani...

Eu una nu pricep ce atata tam-tam.