mika8 Posted August 1, 2008 at 08:52 AM Posted August 1, 2008 at 08:52 AM Witam! Mam serdeczną prośbę. Czy ktoś mi może napisać, wytłumaczyć łopatologicznie, krok po kroku, jak ściągać z multimediów? Nie mam zielonego pojęcia, gdzie wpisywać hasło itp, nie wiem, jak ściągać nic kompletnie! Haker ze mnie żaden Chciałam coś wykombinować, by ściągnąć mp3 piosenek z koncertu z Krakowa, ale oprócz wyśledzenia hasła, nic nie potrafiłam zdziałać. Nie mam pojęcia jak i co robić, by coś ściągnąć.Za wszelką pomoc będę wdzięczna, bo po prawie roku bycia na forum, to trochę obciach nie potrafić tego robić z góry dzięki i pozdrawiam mika Quote
olenka Posted August 5, 2008 at 09:28 PM Posted August 5, 2008 at 09:28 PM piszesz w danym temacie post np:merci albo co tam chcesz i pojawiaja ci sie linki do sciagniecia,wpisujesz haslo i juz.Czary mary i działa. Quote Celine-the best singer world!!!!http://img162.imageshack.us/img162/6391/cdqb3.jpg 12 June-Berlin Germany(Taking Chances World Tour)my first time28 june-Krakow Poland (Taking Chances World Tour) my space-my profile
mika8 Posted October 12, 2008 at 07:34 PM Author Posted October 12, 2008 at 07:34 PM hmmm, naciskam w danym temacie "add reply" piszę "thanks" i nic... żaden link mi się nie pokazuje.... Pewnie coś źle robię, albo multimedia mnie nie lubią Quote
Ania4 Posted October 13, 2008 at 06:24 PM Posted October 13, 2008 at 06:24 PM hmmm, naciskam w danym temacie "add reply" piszę "thanks" i nic... żaden link mi się nie pokazuje.... Pewnie coś źle robię, albo multimedia mnie nie lubią Powinno się pokazać ... w pierwszym poście... Quote
Recommended Posts