Jump to content

Recommended Posts

Posted
Według strony CelineManiacs.com w najbliższą niedziele, w weekendowym wydaniu programu Good Miorning America zobaczymy Celine. Cały program trwa 1 godzinę, więc zobaczymy chociaż 5 min wywiadu.... może nawet jakąś piosenkę. O ile się orientuję, w poprzednich latach Celine zaśpiewała tam kilka razy... ale to było dawno. Wiec liczę na jakiś porządny wywiad. Oczywiście video z tego programu będzie dostępne na CelineDionForum.
Posted (edited)
Dzienkuje ! ( Sorry I don't have the correct dashboard, I'm French but I'm learning Polish at school because my grand parents & my dad are Polish ! :bye1: ) Edited by PrincessCéline

http://img210.imageshack.us/img210/5920/redheadsminipe0.gif

Join us

9-10 février - Québec

12-14-15 février - Montréal

Posted
Dzienkuje ! ( Sorry I don't have the correct dashboard, I'm French but I'm learning Polish at school because my grand parents & my dad are Polish !  :bye1: )

really??? great, we welcome you here in polish section :) :bye1:

a co do progamu to podchodze teraz do wszystkiego scepytcznie, po tym today show gdzie pokazali 30 sekund o Celine.... w tym ma być coś więcej!!!!!!!

http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpg

Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008

Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008

Posted (edited)
Dzienkuje ! ( Sorry I don't have the correct dashboard, I'm French but I'm learning Polish at school because my grand parents & my dad are Polish !  :bye1: )

Witamy!!! i miłego postowania (Welcome and enjoy posting here)

A jeżeli chodzi o ten program to ja dopiero sobie teraz uświadomiłam, że to będzie dzień tego specjalnego koncertu .... no i Dzień Matki..... Może jakieś zdjeica z RC ... Zapowiada się super... Ale zobaczymy.

Właśnie przeczytałam w sekcji angielskiej, że bedzie to premiera jakiegoś kokursu związanego z macierzyństwem.

Edited by Ania4
Posted (edited)

W sekcji ENGLISH możecie zobaczyć kilka screencapów z programu.

Céline on Good Morning America, ABC - May, 8th

Video będzie na pewno dostępne wkrotce

Celine wyglądała naprawde fajnie wtej zielonej sukience.

Nie wiem o co chodzi w programie.... może ktoś wie co to za kobieta?

Edited by Ania4
Posted
:mdr: wiecie co zauważyłem ze Celine zawsze udziała wywiadu na tej samej kanapie u siebie w garderobie

http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpg

Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008

Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008

Posted
:mdr: wiecie co zauważyłem ze Celine zawsze udziała wywiadu na tej samej kanapie u siebie w garderobie

Może to jej ulubiona :laughing: i na innej nie usiądzie