Jump to content

Recommended Posts

Posted
Celine nu are aceashi scena peste tot...? k nu ma prind....? :jawdrop: :horse: :confused1: :unsure:
Posted (edited)
pai in primul rand nu are peste tot scena rotunda (vezi Paris, Viena, Milano, Frankfurt...), cateodata mai are si scena normala, ca la teatru, let's say (vezi Nice, Sanghai...). totusi, nu prea imi e mie clar la ce se refera intrebarea ta. btw, atunci cand are scena rotunda, am observat ca muzicienii sunt aranjati la fel mereu. cel putin mie asa mi-a zis Sabina, ca la Viena si la Milano au stat la fel ca la Paris. Mmm, si la Frankfurt mi se pare ca au stat la fel. acum am trecut barajul, nu? :innocent: Edited by asiii m

Some people have everything - they have nothing.

May 21st, 2008 - Paris, Bercy & November 22nd, 2013 - Antwerpen, Sportpaleis

Posted
desigur ca poate ai dreptate, dar la Milano a avut scena patrata.... jur pe roshu, am fost acolo, si am vazut cel de la Nice si m`am prins ca nu este aceashi scena..... si ma gandesc cum pana mea de este posibil asha ceva......? nu te gandi k n`am mai vazut dar nu credeam k are aceashi scena perste tot :o
Posted
scena, intr-adevar, e diferita de la tara la tara.... se pare ca depinde de spatiul in care se da concertul.... citeam undeva ca scena de la geneva a necesitat vreo 3 zile pt a fi instalata. a fost o scena similara celei din paris (asa mi se pare).
Posted

deobicei Celine nu foloseste in turnee aceeasi scena...

in "Let's talk about love tour " eu unu am vazut 2 scene " Chicago si NEW Orleans parca... , in "Falling into you tour" avea scena de teatru in Memphis si alta scena in Montreal :-??(sau Toronto...)nu mai sti exact.. whatever...

so... cred ca depinde de locatie ... trecui baraju' ? :D

Posted
Deci, intr-adevar, am gresit eu, scuze...cand am zis 'scena rotunda' ma refeream la scena pe rotund, recunosc, e vina mea. sorry daca am indus lumea in eroare :msn-tongue:

Some people have everything - they have nothing.

May 21st, 2008 - Paris, Bercy & November 22nd, 2013 - Antwerpen, Sportpaleis