Conrad Posted April 26, 2008 at 06:17 PM Posted April 26, 2008 at 06:17 PM Przede wszystkim brawa za odwagę, nie każdy może poszczycić się zaśpiewaniem piosenek Celine Dion. Moim zdaniem wokal jest bardzo dobry, oczywiście wymaga ćwiczeń (emisji głosu) gdyż czasami jest nierówno we frazie (troszkę się wiesza:) I troszkę więcej emocji mogłoby być, więcej powera Bardzo ładnie zaśpiewana Nature boy, bardzo mi się podoba Gratuluje odwagi i życzę wielu sukcesów. Quote http://img391.imageshack.us/img391/1632/6wxby9huuuuuuuuuuar7mh9.jpg Polskie Forum Celine Dion http://www.celinedion.yoyo.pl/baner2.jpg
Attendais Posted May 14, 2008 at 09:34 AM Posted May 14, 2008 at 09:34 AM Celine swoim głosem zmieżdżyłaby Górniak... a co dopiero kogoś kto jeszcze uczy się spiewać. Quote http://i237.photobucket.com/albums/ff31/Takin_chances/jetaimeencoresing.jpg "The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"
Adrienn Posted May 16, 2008 at 07:14 AM Posted May 16, 2008 at 07:14 AM Witam wszystkich. A ja uważam, że jest fajne. Mnie sie bardzo podoba. Wiadomo, że trzeba trochę głos jeszcze podszkolić, ale słychać (jestem nauczycielem śpiewu), że łatwo przyswaja dźwięki i szybko się uczy. Tylko, że przeglądając całe to forum, to jakoś tak dziwnie odbieram niektórych. Ludzie... Rozumiem, że jesteście fanami Celine (ja również), ale nie musi to oznaczać, że musicie już kogoś "zgaszać" tylko dlatego, że śpiewa utwory Celine. To już pachnie fanatyzmem... To taka uwaga do kolegi, który napisał ironicznie, że "Celine zmiażdzyłaby głosem Edytę Górniak, a co dopiero kogoś, kto uczy się śpiewać. Uważam, że to trochę nie na miejscu biorąc pod uwagę Edytę, jak i Davida. Każdy się uczy śpiewać... nawet sama Celine... (fakt, ze ona jest na wysokim stadium, ale każdy ma wielkie szanse)... Dajcie wiec tą szansę jemu... Ja wierzę w niego... Kolega ma świetną barwę głosu... Popracuje jeszcze nad wokalem i zobaczycie... Będzie dobrze... ten temat jest poświęcony jego osobie, wiec miejcie wyrozumiałość. Napisałem do niego maila z gratulacjami i oczekiwaniem na kolejne utwory. Czekam na odpowiedź. :-) Uważam, że wielka kariera przed nim. Quote
radeg Posted May 16, 2008 at 09:11 PM Author Posted May 16, 2008 at 09:11 PM Witam wszystkich. A ja uważam, że jest fajne. Mnie sie bardzo podoba. Wiadomo, że trzeba trochę głos jeszcze podszkolić, ale słychać (jestem nauczycielem śpiewu), że łatwo przyswaja dźwięki i szybko się uczy. Tylko, że przeglądając całe to forum, to jakoś tak dziwnie odbieram niektórych. Ludzie... Rozumiem, że jesteście fanami Celine (ja również), ale nie musi to oznaczać, że musicie już kogoś "zgaszać" tylko dlatego, że śpiewa utwory Celine. To już pachnie fanatyzmem... To taka uwaga do kolegi, który napisał ironicznie, że "Celine zmiażdzyłaby głosem Edytę Górniak, a co dopiero kogoś, kto uczy się śpiewać. Uważam, że to trochę nie na miejscu biorąc pod uwagę Edytę, jak i Davida. Każdy się uczy śpiewać... nawet sama Celine... (fakt, ze ona jest na wysokim stadium, ale każdy ma wielkie szanse)... Dajcie wiec tą szansę jemu... Ja wierzę w niego... Kolega ma świetną barwę głosu... Popracuje jeszcze nad wokalem i zobaczycie... Będzie dobrze... ten temat jest poświęcony jego osobie, wiec miejcie wyrozumiałość. Napisałem do niego maila z gratulacjami i oczekiwaniem na kolejne utwory. Czekam na odpowiedź. :-) Uważam, że wielka kariera przed nim. Absolutnie się z tym zgadzam. Nic dodać nic ująć. Należy leczyć swój fanatyzm, aby móc zauważyć również talenty innych i pasjonować się cudownymi głosami ludzi obdarzonych słuchem i odwagą prezentowania cudownych możliwości. Quote http://www.degis.neostrada.pl/autogr.gif
Alice Posted June 7, 2008 at 05:57 PM Posted June 7, 2008 at 05:57 PM ja zycze chlopakowi powodzenia ale od siebie dam mala rade: nie spiewaj po francusku. naprawde nie warto wkladac wysilku w spiewanie w jezyku, ktorego fonetyki nie ma sie opanowanej do perfekcji. ciezki polski akcent w francuskich piosenkach niszczy efekt Quote
Adrienn Posted June 8, 2008 at 09:26 AM Posted June 8, 2008 at 09:26 AM Hmmm... A ja uważam, ze jego francuski jest bardzo dobry. Wszak w tych utworach były pewne błędy, o których mi powiedział i sam sobie zdaje sprawę z tego, jednak rzekł, że nie ma sensu "poprawiać, bo gdyby musiał to robić, to zawsze znalazłby się kolejny i potem kolejny i znów następny, że nigdy tego by nie skończył, a przecież nie na tym rzecz polega". Spotkałem się z nim. Fajny i miły chłopak. Od początku zaczęliśmy rozmawiać po francusku. Chciałem sprawdzić, czy śpiewa po francusku tak ze słuchu, czy też zna język.. No i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, ze zna... Więc było fajnie. Niesamowitym faktem jest to, że każdą chwilę poświęca na śpiewanie. Podczas naszej rozmowy wtrącał fragmenty różnych utworów... Tak powinno być, gdyż pokazuje to, że jest się wokalistą, a nie zwykłym robotnikiem muzycznym, jakich wielu w Polsce. Naprawdę polecam poznanie go osobiście. Myślę, że warto. Quote
Recommended Posts