Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Was wszystkich :)

Może pogadamy, jak spędzamy święta? Jestem ciekawa czy spędzacie je w Polsce, może wyjeżdżacie do rodzin poza Polskę, albo po prostu łączycie święta z wypoczynkiem i świętowaniem Nowego Roku gdzieś na krótkim urlopie?

Ja tradycyjnie z rodziną spędzam Wigilię, ale następnego dnia jedziemy do znajomych ok 100 km od mojego miejsca, gdzie mieszkam. O ile nie raz wyjeżdżałam na Święta Wielkiej Nocy, to jeszcze nigdy nie pomyślałam, by Boże Narodzenie spędzić na wyjeździe. Chociaż pewnie tak kiedyś zrobię :)

Na razie jest jak jest, a sylwester też nie będzie daleko od domu, bo w Wawie, a to jest 15 km od mojej miejscowości :D

pozdrawiam Was wszystkich :bye1:

Posted

A ja Wigilie spedzam w domu, później idziemy albo jedziemy razem do kościola.

Następnego dnia jedziemy do rodziny. W domu mojej babci spotyka sie cala rodzina, rodzeństwo mojej mamy, kuzynostwo (niektórych widze tylko raz w roku, własnie w te świeta). A w drugi dzień swiąt tez wyjeżdżamy, ale to już jest taki wyjazd nieplanowany. bo niby co roku w drugi dzień swiąt jesteśmy w domu, a później ktoś zadzwoni, ze mozemy wpaśc i jedziemy:)

• 11 months later...
Posted

Wszystkiego Najlepszego! Zdrowych i Spokojnych Świąt!!!

:bye1:

Posted

Troche sie spózniłem ale nie zaszkodzi życzyc wam Wesołych Swiat na szczęscie nie spózniłem sie życzyc wam świetnego sylwestra gdziekolwiek będzie bo mój pewinie w salonie na kanapie w rytmach Celine :xmas_tongue: :xmaswhistling:.

Marta i Karolina gratuluje wam świetnego tańca :kicking: :xmas_smile: Świetny filmik :xmas_wink:

http://www.celinedionpoland.pl/images/newsy/tcwt.jpg
Posted
Troche sie spózniłem ale nie zaszkodzi życzyc wam Wesołych Swiat na szczęscie nie spózniłem sie życzyc wam świetnego sylwestra gdziekolwiek będzie bo mój pewinie w salonie na kanapie w rytmach Celine :xmas_tongue: :xmaswhistling:.

Marta i Karolina gratuluje wam świetnego tańca :kicking: :xmas_smile: Świetny filmik :xmas_wink:

A dziekujemy bardzo :D:D:D

Posted
A nie ma za co :xmas_smile:

post-21891-1230385248_thumb.jpg

http://www.celinedionpoland.pl/images/newsy/tcwt.jpg