asiii m Posted November 5, 2007 at 12:56 PM Posted November 5, 2007 at 12:56 PM Articolul din 5 noiembrie din formula as cu Celine este pura bataie de joc. Se vede de la o posta ca e tradus din alta parte...si asta de catre o persoana care nu prea cunoastea din romana, nici engleza presupun.Articolul debuteaza cu "canadiana de 39 de ani" - de parca Celine ar fi o geaca. Sunt citati si criticii in legatura cu Celine, numita : "Marea preoteasa a plictiselii". Asta e chiar groaznic. de parca Celine ar canta la funeralii. Aiurea.Ca sa nu se lege doar de Celine este descris si rene pe masura : "inalt si nu prea cu putina burta, barbita alba si ochi ageri de castigator". Asta seamna cu modul in care Ion Creanga isi descrie popii de la el din sat. "Diva si-a facut in sfarsit aparitia. E o pers plapanda" - dati-va singuir seam cat de plapanda e "micuta" Celine...nu zis ca nu femeie finuta, firava, dulcica...dar plapanda? This sucks "iar la sf sapt "A dion si ansamblul" isi demonstrau talentul la carciuma din sat" - cum poti, nene, sa spui asa ceva? Charlemagne nu e un sat din asta paralel cu orice urma de civilizatie. Reamintesc din "MY story, my dream" ca in casa lui Celine exista o baie, o bicatarie, o sufragerie...si ceva camere...o curte...in ce sat din Romania bunicii strabunicii nostri au baie? Asta-i culmea. O comparatie mizerabila.Ca sa ma tortureze bine, au continuat seria de formulari batjocoritoare: "sprancenele ii sunt atat de groase incat ai putea bara o strada cu ele iar fardul roz inchis al pleoapelor ii urca pana pe frunte". Pun pariu ca se refreau la poza din interiorul book-ului de la "Des mots qui sonnent". Nu am gasit poza pe net, dar daca cineva nu o stie si vrea sa o vada sa imi zica si o sa o scanez undeva. Acolo Celine a noastra are un look French, specific albumului si perioadei, dar nu arata rau. Si faza aia cu genele. Lasa-ne, vere! De cand sunt fan Celine am vazut cele mai smechere sprancene la ea. Si mai sunt si subtirele pe deasupra. Doar uitati-va la coperta albumului LTAL.Am gasit totusi o faza care mi-a placut un pic: "celine dion se potriveste in las vegas ca paris hilton la vatican" - asta da, e buna.Apoi o fac iar lata si spun ca nu i se potriveste cuvantul "diva" unei pers care intarzie 45 de min la un interviu ca sa modeleze plastilina cu ala' micu' :sofunny: Bine, Celine e mama si e mandra de asta, vb peste tot despre RC, si chiar daca ea pune mai putin poate pe ceea ce gandesc unii, asta nu inseamna ca nu e o diva :sofunny: "Inca de la aeroport esti intampinat de portretul ei mare de cativa metri si mergand cu taxiul pe sunset strip dai mereu de picioarele ei lungi pe afise " - ete na! Pai, asta e f misto. Celine are niste copanele superbe :wub: care-i prob lor cu piciorusele ei? "Reia mereu chiar si vechituri de inima albastra precum MHWGO, ca si cum n-ar exista ceva mai imp pe lume" - normal ca asta canta zi de zi in Vegas. E cel mai mare hit al ei! Dobitoci!Cat despre nunta lui Michel: "micuta era extrem de dotata" - of!!! Era o fetita de 5! ani (nu 5 factorial...)Si totusi, ceva mai binisor, asa ca de incheiere, dupa ce au dat cu nasu'-n noroi: """Si pe noul meu disc cant numai ce-mi place!", exclama ea radioasa. A se citi: nu doar melodii stil celine dion. intr-adevar, spre deosebire de discurile ei englezesti (aici mi-a placut ) languroase, "Taking chances are o anumita duritate, iar piesa R&B (WTF????) "that's just the woman in me" suna ca si cum ar fi gafaita (again - wtf??) de Janis Joplin. E cantata de o femeie puternica, matura, care a reusit in cele din urma sa creasca la inaltimea propiei sale voci." (again - WTF? in cele din urma? s-a maturizat, dar intotdeauna a fost la inaltime!!!)Si ca sa fie totul complet, au bazaitceva si de engleza lui Celine, pe care au numit-o fermecator de imperfecta. I-auzi, vere! Da' ala' care a tradus articolul asta se pricepe mai bine? Judecati singuri!Sa nu mai zic ca pozele sunt de o noutate ce n-a vazut pamantul Quote Some people have everything - they have nothing.May 21st, 2008 - Paris, Bercy & November 22nd, 2013 - Antwerpen, Sportpaleis
songbird Posted November 5, 2007 at 04:42 PM Posted November 5, 2007 at 04:42 PM Recunosc ca nu l-am citit cand i-am anuntat aparitia. Oricum nu ma asteptam la mare lucru, dar e bine ca mai apare ceva din cand in cand. Mai bine prost documentat cum le sta "bine" romanilor si cu poze antice decat... deloc. Don't you think so? Quote Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva! http://celinedion.evonet.ro/coppermine/
DjCeline Posted November 5, 2007 at 07:42 PM Posted November 5, 2007 at 07:42 PM (edited) :sofunny: s-a ales praful si de formula as. dar whatever...nu inteleg. arunca cu rahat in ea (si scuzati-mi exprimarea nu f plastica) iar la final ii lauda albumul? c'est la vie Edited November 5, 2007 at 07:43 PM by DjCeline Quote http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg
Albert Posted November 5, 2007 at 08:31 PM Posted November 5, 2007 at 08:31 PM ce tampiti Quote http://www.dulapiorul.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/thedivasya8-copia.jpgEyes On Me
raluca Posted November 5, 2007 at 09:26 PM Posted November 5, 2007 at 09:26 PM traim in romania si asta ne ocupa tot timpul... Quote J'aimerais tant savoir Souffler comme le vent Sur ton doux visage Faire partir le noir, disparaître le temps Casser les nuages Parler même tout bas Juste pout toi et moi De petits riens Mais là-bas Au loin, tu nages... http://static.eventful.com/store/stickers/flash/assets/split/300x45_mid-black.gifhttp://static.eventful.com/store/stickers/flash/assets/split/300x30_bottom-black.gifView all Bucharest events at Eventful
gabriela precup Posted November 6, 2007 at 03:59 PM Posted November 6, 2007 at 03:59 PM aha..deci de articolu asta ii vorba in formula as..atunci bye!eu nu mi-as mai fi obosit ochii cu rahatu ala! Quote
asiii m Posted November 6, 2007 at 06:46 PM Author Posted November 6, 2007 at 06:46 PM Recunosc ca nu l-am citit cand i-am anuntat aparitia. Oricum nu ma asteptam la mare lucru, dar e bine ca mai apare ceva din cand in cand. Mai bine prost documentat cum le sta "bine" romanilor si cu poze antice decat... deloc. Don't you think so? No, honey, I don't think so. Am uitat sa mentionez ca mintile luminate care au scris articolul isi dau parere si despre viata intima a lui Celine (viata sexuala, mai bine zis)... si nu cred ca e treaba lor... adica vreau sa zic, din moment ce Celine nu vb despre asta, ce puii mei au ei cu chestia asta. Si sa stii ca in legatura cu asta (m-am ferit sa comentez in primul post care e kilometric) astia o iau la misto cu o ironie de tot rahatu'... la asemenea articol nici eu nu pot sa ma mai exprim decent Cat despre poze, alb-negru, sunt divine! Desi antice...cea mai noua e de la dezvelirea stelutei de pe Hall of Fame Quote Some people have everything - they have nothing.May 21st, 2008 - Paris, Bercy & November 22nd, 2013 - Antwerpen, Sportpaleis
Recommended Posts