Agata Posted September 7, 2007 at 06:02 PM Posted September 7, 2007 at 06:02 PM Zastanawiam się czy piszecie może czasem jakieś wiersze. Ja mam taki jeden odnośnie Celinki, a może bardziej o moim stosunku do jej muzyki [talentu] i tego jak ja to odbieram. Troche się wstydzę, ale mam nadzieje, że nie bedziecie zbyt surowi w swojej ocenie. ~~~~~~ Byłą pusta i grzesznaPełna bólu i cierpieniaZawistna, chciwa, mściwaSkalana ludzkością I Bóg zapłakał nad Jej losemNad zagubieniem i ciemnością Poprzez góry, lasy, rzeki, polapuszcze, pustynie, oceanySpłynęła łza WszechmocnegoWzbierając we wszystko dobroWszystko piękno i nieskalanieBy narodzić się jako Aniołpośród nas Niegodnych I rozpostarł skrzydła A szelest piór dotarł do zgoszkniałych serc UmarłamBo dane mi było usłyszeć ~~~~~ to na tyle czekam na wasze opinię i wasze prace ^_^ Quote Berlin 12 06 2008Kraków 28 06 2008I'm everything I am because you loved me
Recommended Posts