Jump to content

Trasa koncertowa

Recommended Posts

Posted
ja chce do berlina tylko powiedzcie mi czy to ma jeszcze sens bo bilety sprzedaja juz od prawie miesiac czy zalapie sie wiec jeszcze na jakies porzadne miejsce jezeli chodzi o tiket klasy 2 ? plizzzz help :D
Posted

Bilety na Berlin są w sprzedaży dopiero od 2. listopada więc ciut ponad tydzień a nie miesiąc. ;) Ale fakt, że bilety rozchodzą się jak świerze buleczki, tym bardziej, że Berlin jest najtańszym z niemieckich koncertów a do tego poza Niemcami wybiera się tam wiele osób z sąsiednich krajów, np. z Polski. ;)

Ja też mam bilety na koncert w Berlinie więc może kogoś z Was tam spotkam?

Niestety nie mogę się z nikim z Was umówić na wspólną podróż, bo ja nie będę jechać z Polski.

Agata, jakie masz miejsca? (sektor, rząd, miejsca)

Visit me on Facebook

• 14th & 16th May 2008 - Antwerp Sportpaleis
  • 24th & 25th May 2008 - Paris Bercy
  • 2nd June 2008 - Amsterdam ArenA
  • 12th June 2008 - Berlin Waldbühne
  • 18th June 2008 - Köln Arena
  • 20th June 2008 - Hamburg Colorline Arena
  • 28th June 2008 - Kraków Błonia Park
  • 1st July 2008 - Vienna Stadthalle
  • 15th, 16th, 19th & 20th August 2008 - Montréal Bell Centre
  • 10th, 15th & 16th March 2011 - Las Vegas Caesars Palace Colosseum

J'étais là pour toi, Céline!

Why has Javito been silenced ???

Posted

Ja bilet mam kupiony bezpośrednio z Berlina i z tego co tam mówili mi znajomi co kupowali, to nie mam miejsc tak dokładnie. Ja mam w każdym razie na bilecie napisane Blok C. I podobno w tym bloku [jak i każdym innym] miejsce jest kto pierwszy ten lepszy.

A ty Dionesque jak masz?

Berlin 12 06 2008

Kraków 28 06 2008

I'm everything I am because you loved me

Posted

Hej!

Właśnie przyszły do mnie bilety pocztą z Austrii! Wszystko stało sie namacalne i bardziej realne, choć i tak do mnie to nie dociera :D

Ja na bilecie mam napisane dokładnie, że jest to parter od strony zachodniej, rząd 18, miejsce 56 i 57, więc nie będzie trzeba sie zabijać o lepsze miejsca :laugh:

To chyba dobry znak, bo zbiegło się z dniem premierowym albumu :clap:

pozdrawiam!

Posted

Ja też czekam na bilety bezpośrednio z berlina, chcę sektor B. Czekam i czekam.

Fajnie byłoby się gdzieś spotkać na miejscu nie?

http://i237.photobucket.com/albums/ff31/Takin_chances/jetaimeencoresing.jpg

"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"

Posted

No ja lepszego sektoru nie dostalam, podobno był lepszy [mozliwe ze B] ale nie było już go do kupienia godzine po otwarciu okienka. :(

PS. Mam nadzieje ze jakoś uda nam sie spotkać przed koncertem ^_^

Berlin 12 06 2008

Kraków 28 06 2008

Posted
No ja lepszego sektoru nie dostalam, podobno był lepszy [mozliwe ze B] ale nie było już go do kupienia godzine po otwarciu okienka. :(

PS. Mam nadzieje ze jakoś uda nam sie spotkać przed koncertem ^_^

Mówisz powaznie? :cry:

Bo na eventim.de, sektor B jest jeszcze wolny. Ale przecież C jest najlepszy jaki może być, ciesz się że masz tam miejsce, bo to na wprost sceny jest! :clap:

WE NEED TO MEET EACH OTHER :yes:

"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"

Posted

Nie wiedziała, że mam taki fajny sektor :P

Ale fajnie :clap:

Coraz cudowniej sie robi :kicking:

Berlin 12 06 2008

Kraków 28 06 2008

Posted
Czy możecie powiedzieć, ile płaciliście za bilety?
Posted
Ja 155.10 euro

Berlin 12 06 2008

Kraków 28 06 2008

Posted

@ Agata: ja mam miejsca w 1. rzędzie w sektorze IR A2 (to jest ten sektor po środku na wrost sceny - nie na każym planie go widać ale jak wejdziesz na eventim.de i zajrzysz na plan sali na koncert Celine to zobaczysz który to jest. ;) Mam tam miejsca 15 i 16 (będę z mężem) więc chyba jakoś po śroku rzędu, bo caly 1. rząd ma 30 albo 32 miejsca, nie pamiętam.

To prawda, tylko A1, A2 i A3 Innenraum (czyli te po środku) mają numerowane miejsca, cala reszta jest podzielona tylko na sektory a miejsca są na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. To chyba jedyny taki koncert z tych, których daty i plany sali już znamy - wszystkie inne koncerty mają wszystkie miejsca numerowane.

No ale pewnie dlatego wlaśnie Berlin jest taki tani... ;)

W zalączniku posylam fajną fotkę Waldbübne Berlin. ;)

Tam gdzie jest to puste kolo po środku będą ustawione sektory z krzeslami IR A1, IR A2 i IR A3.

post-2681-1194901246_thumb.jpg

Visit me on Facebook

Posted

Zazdroszczę Ci Dionesque.

Ale dla mnie to że będę na koncercie jest ogromnym sukcesem. Nie spodziewałam się tego, że uda mi sie kiedykolwiek spełnić to marzenie.

Berlin 12 06 2008

Kraków 28 06 2008

Posted

MAM BILET, LUDZIE JAK SIE CIESZĘ!

153,20 EUR NIE WIERZĘ!

Moje marzenie się spełni!! Jakie to cudowne uczucie!

Mam bilet na sektor B !

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

gdzie sie spotykamy? :)

Posted

Czesc,

ja juz tez MAM BILET!!!!!!!!!!!!!!

SEKTOR A

W monachium, bo tam sa najtansze

post-5889-0-11519200-1681245149_thumb.jpg

Posted

@ ryba: Akurat to nie jest prawda, bo pod względem ceny Monachium jest na drugim miejscu, najtańszy jest Berlin.

No ale oczywiście zależy kto skąd jedzie, bo jeśli ktoś ma bliżej do Monachium niż do Berlina to wychodzi taniej, bo tańszy dojazd, hehe...

@ Agata: Dzięki ale naprawdę nie musisz mi zazdrościć, bo Ty też masz miejsca w BARDZO dobrym sektorze!! W ogóle w Waldbuhne prawie wszędzie ma się super widok!

Sektor C jest pośrodku no i wcale nie aż tak daleko od sceny więc jest najlepszy wg. mnie z tych poza "Innenraum"! :D

Poza tym ja też jeszcze niedawno nigdy bym nie pomyślala, że będę na koncercie Cáline!! :D Fanką jestem już prawie 15 lat a dopiero teraz uda mi się spelnić to marzenie! :D :clap: :clap: :clap:

Gratulacje dla wszystkich, którzy mają już bilety - tak jak myślalam Polacy zrobią najazd na Berlin, hihi!! :D :clap: :clap:

Visit me on Facebook

Posted
ok.. gdzie kupiliście bilety..bardzo prosze o kontakt..a,m z tym duże problem....prosze o adres strony ...
Posted
ja niekupilem pszez internet lecz w ticketshopie, jest bespieczniej

Posted
ale radze ci sie pospieszyc bo jak bylem kupic mój bilet to najlepsze miejsca byly juz wykupione. Naszczescie udalo mi sie dostac jedn w pierwszym sektorze.

Posted
ticketshopie? ciekawe czy w opolu jest cos takiego chyba raczej nie :(
Posted
MOżna kupić w ticketshopie? A możesz mi poradzić jak to zrobić... mój pierwszy raz....prosze o kontakt
Posted
Hej.czy ktoś z was kupował bilet na aukcji eventim? jeśli tak to prosze o kontakt bo mam pytanie dlaczego nie mog,e się zarejestrować ..nie przyjmuje mojego kodu pocztowego.....
Posted
moge kupić na berlin A2 za 300coś Euro.. opłaca się?
Posted

@ danger

po pierwsze niewiem czy stac cie na to aby kupic sobie bilety ponad 300€. Faktycznie takie drogie bilety sa spszedawane na pierwsze miejsca w pierwszych sektorach (calkiem z pszodu).

No a po drugie jest to troche niepewne kupowac bilety na aukcji. Hyba ze spotkasz sie z osoba ktura spszedaje i wtedy placisz idostajesz bilet do reki. Ja mój bilet kupowalem w ticketshopie w Niemczech wiec niemoge ci dokladnie powiedziec jak to w polsce jest ale mysle ze mozesz zamuwic bilet z niemieckiej strony http://www.eventim.de/cgi-bin/tickets-konzertkarten.html wtedy zaplacisz znacznie mniej i jest tez bezpieczniej

Posted
mój ticket był kupiony dokładnie w Berlinie :) w sektorze B. I tak, jest on bardzo dobry :P

Posted

Akurat te aukcje eventim'u (fansale) są bezpieczne - bezpieczniejsze niż eBay! :) Tyle, że drogie no ale nie ma się co dziwić skoro chodzi o pierwsze rzędy...

Na fansale można się zarejestrować tylko z niemieckim adresem - inaczej się nie da.

Pozdrawiam!

Visit me on Facebook

Posted

Barbasiu ale ja właśnie licytuje z polskim adresem....

i jeszce sie powtórzę...nie moge się zarejestrowac na eventim i wybrać miejsca ( hamburg) takiego jak mi pasi... czy ktoś może pomóc?to czysto teoretyczna pomoc...baaaaaardzo proszę..cos jest nie tak...i nie wiem co...

Posted

Czyli chcesz kupić bilety na koncert w Hamburgu, tak??

Szkoda, że nie w Kolonii, bo tam też będę, hehe.... ;) Do Hamburga sie nie wybieram... Oczywiście jakby mnie ktoś zaprosil to chętnie, hehe, ale że bilety kosztują ile kosztują to jednak musialam się na coś zdecydować. ;)

Co do rejestracji na eventim to napisz dokladnie w czym jest problem to może będę mogla Ci jakoś pomóc? Bo narazie nie wiem w czym rzecz?...

Eventim chyba ma anglojęzyczną wersję strony, nie wiem...

W każdym razie najpierw klikasz "neu anmelden" (po prawej stronie), wypelniasz wszystkie dane (pola z gwiazdką są obowiązkowe). Tych wszystkich newsletterów chyba nie musisz zamawiać - mi się wydaje, że ja nie zamówilam żadnego, bo mnie to nie potrzebne - jak chcę iść na czyjś koncert to sobie znajdę a przynajmniej mi nie zawalają skrzynki pocztowej.

Następnie klikasz na "abschicken" i wtedy chyba wysylają Ci e-mail potwierdzający, w którym musisz kliknąć na link by potwierdzić rejestrację. (ale co do tego nie jestem pewna, bo już dość dawno się rejestrowalam...)

Potem możesz się logować używając Twojego adresu e-mail i hasla, które sama sobie wybralaś.

Visit me on Facebook

Posted
juz sobie troszke poradziłam...nie chciało mnie puścic bez zamówienia jakieś broszury....wściekam sie troche bo tyle osób ma juz jakies bilety a ja mnie i boje sie że może byc za późno....no i szukam towarzystwa...