Jump to content

Peoaspat INTEGRATI

Recommended Posts

Posted

Si iata ca de cateva ore suntem si noi in UE.

Asa am ajuns din nou sa fim martotii unor lucruri importante din istoria tzarii noastre (unii dintre noi, mai copti asa, am avut parte si de Revolutia din 89)

Azi-noapte a fost prilej de mare bucurie, dolidaritate si sperantza, dar totusi sa privim profund si in perspectiva.

Ce ne va oferi aceasta Uniune ?

Vom face fatza integrarii ?

Cine va fi suficient de puternic si inteligent sa stie cum sa ne apere interesele in fatza celorlalti ?

UE se poate numi sponsor, creditor, doritor de progres global sau pur si simplu interesul propriu guverneaza totul ?

Lansez aceste intrebari mai mult din curiozitate, ca de putut face ceva la nivel inalt ... pauza. Totusi daca stam sa judecam Romania suntem noi, cei multi, deci si de noi depinde cum va merge treaba :xmas_happy:

So, dati drumul la pareri si integrare usoara :xmas_laugh:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

Prea multe avantaje nu o sa avem imediat....Trebuie sa mai treaca niste ani, sa ne mai creasca si noua nivelul. Eu ma bucur dintr-un singur motiv: putem calatori mult mai usor in Europa si asta pica numai bine, avand in vedere ca turneul lui Celine is just around the corner (daca dam crezare zvonurilor) :kicking: . Iar eu am de gand sa plec in turneu prin Europa dupa ea, sa combin concertele cu vizitarea oraselor. Asa, orice oras o sa mi se para superb, pentru ca o sa fie ea acolo :giggle:

Revenind la subiect, nu o sa se schimbe nimic prea vizibil. O sa primim ceva bani de la UE sa ne dezvoltam, dar pentru omul obisnuit, aceeasi bani, aceeasi distractie... Peste vreo 10 ani o sa simtim si noi, poate, ca suntem parte din ceea ce inseamna UE.