Teodora Posted December 22, 2006 at 02:22 PM Posted December 22, 2006 at 02:22 PM Pentru ca tot stateam degeaba, Raluca (aka raluchi) mi-a zis sa pun in discutie subiectul asta, pentru ca o intereseaza pe ea....adica ar vrea sa se apuce de yoga. So.... ce parere aveti despre yoga? Avem practicanti p-aci? Cand practicam arte martiale, din cand in cand, in loc de incalzirea traditionala, ne incalzeam prin tehnici de respiratie din yoga. Era mult mai rapida si mai eficienta metoda asta, in combinatie cu cateva dintre miscarile traditionale de incalzire a corpului inainte de antrenament. Pe de alta parte, Celine a spus ca si ea s-a apucat de yoga dupa ce l-a nascut pe ala micu' si ca a ajutat-o foarte mult sa-si recapete forma si acum, in Vegas, sa se mentina in forma. Stiu doar ca, pentru a fi eficienta, yoga trebuie practicata cu multa seriozitate, nu doar cand ai chef.... Eh, eu atat am avut de spus. Randul vostru... Quote
Recommended Posts