Jump to content

Desen Celine

Recommended Posts

Posted
E cam naspa sincer... Parca i-a facut rat in loc de nas si nu prea seamana...
Posted (edited)

ochii i-au reusit foarte bine...in rest nu prea seamna...sunt si umbrele de vina, ar fi trebuit sa aibe si niste umbre intre sprancene si nari ca sa-i evidentieze nasul si n-ar mai fi aratat cum a zis Teo....

anyway,stiu din experienta ca buzele lui Celine sunt super greu de facut si eu mereu ii gresesc nasul...i-l fac mai mic :P asta e...tind spre perfectiune :lmao:

oricum parca era mai reusit desenul cu Celine pe care ti l-a facut cadou de ziua ta,Ale...posteaza-l si pe ala :)

mie imi plac super mult desenele lui cu biserici :in_love:

Edited by dark_angel
Posted (edited)
parca e vrajitoare in desenul asta. :mdr: Edited by alextrusca
Posted

am observat ca Celine este extrem de greu de desenat....fiindca fatza ei este foarte expresiva si dak nu reusesti sa ii prinzi acea expresie...nu prea iese desenul...

nush ce sa zic...unele partzi ale desenlor in plac(ochii in primul)....iar altele nu... :flowers:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
Vad ca parerile sunt impartite... :) dar nu-i rau sa auzim cat mai multe pareri.

Desen Celine - Mai

post-255-1161532818_thumb.jpg

Scarrrryyy!

Posted
am observat ca Celine este extrem de greu de desenat....fiindca fatza ei este foarte expresiva si dak nu reusesti sa ii prinzi acea expresie...nu prea iese desenul...

nush ce sa zic...unele partzi ale desenlor in plac(ochii in primul)....iar altele nu... :flowers:

da e foarte greu de desenat pentru ca ea in sine nu e frumoasa ci expresia fetei o face frumoasa...

din punctul meu de vedere Cristian ii prinde trasaturile,cel putin in al doilea desen n-am ce sa crtic decat ca le accentueaza prea tare...that's why it's so scray...luati o poza cu Celine si trasati cu negru trasaturile principale...asta ca sa nu va pun s-o desenati :P si atunci o sa vedeti cum arata ea de fapt....sau mai bine nu faceti asta...dunno... :ermm:

eu ma feresc sa pun prea mult umbra pe portretele cu ea,chiar dak e in poza...la Celine trebuiesc accentuati doar ochii fiindca acolo sta farmecul ei :msn-wink:

Posted

aici sunt de acord cu Sabina. Nu sunt eu experta la desen, dar la un moment dat am incercat. Si din experienta stiu ca nu e usor de loc. In general portretele sunt destul de greu de facut.

Si fara sa fiu rautacioasa as vrea sa zic ca uneori e usor sa critici cand nu esti atata de familiar cu acel lucru.

Posted

nu cred ca Celine este problema aici. fiecare are "ciudateniile" lui, care ridica probleme cand faci un portret.

nu vreau sa critic, dar si eu am incercat, si nu cred ca iti poate iesi un portret bine daca nu ai exersat mult, dar mult inainte. (poate doar in cazul in care esti fff talentat). eu una nu as "publica" ceva care nu mi-a iesit bine.

Posted
nu cred ca Celine este problema aici. fiecare are "ciudateniile" lui, care ridica probleme cand faci un portret.

nu vreau sa critic, dar si eu am incercat, si nu cred ca iti poate iesi un portret bine daca nu ai exersat mult, dar mult inainte. (poate doar in cazul in care esti fff talentat). eu una nu as "publica" ceva care nu mi-a iesit bine.

iti garantez eu ca tipul este super talentat...uita-te la celelalte desene...in plus faptul ca Ale a pus desenul aici nu inseaman ca l-a "publicat"...e bine sa afli o parere si cine stie mai bine cum arata Celine decat fanii?!? adik la cat ne uitam noi la poze cu ea,cred ca stim mai bine ca ea cum arata :giggle:

and trust me Celine e mult mai greu de desenat decat altii...normal ca nu ea e "problema"; tot ce trebuie sa intelegeti e ca ceea ce spuneti voi aici nu e critica constructiva...vorba aia: dak nu ai nimic bun de zis taci din gura... ok e gresit,dar ce e gresit??

scuze...dar pe mine ma enerveaza critca asta gratuita...stiu ca de-asta a postat Ale desenu aici,si ai dreptate dintr-un punct de vedere: e un loc total aiurea sa pui un desen pentru a primi critica constructiva...de fapt in arte am descoperit ca e foarte greu sa gesesti pe cineva care sa-ti ofere asa ceva...gratis...*sighs*

whatever....

Posted

Sabi are dreptate: l-am postat pentru ca voi puteti oferi cea mai "avizata" parere in materie de Celine beauty. Aici intra desigur mai multi factori, viziunea artistului, umbre-lumini etc. - as spune mai multe, dar nu ma pricep si nu vreau sa vorbesc pe langa. Faptul ca am iubit pictor nu ma face critic de arta :)

Ideea e ca nu mi-a spus dupa ce poza a facut-o si (surprinzator!) nici eu nu ma prind. Incep sa cred ca e desenata din imaginatie dupa ce s-a uitat la cateva poze din perioada Incognito... :D

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

Cam asta am vrut sa zic si eu, Tenshi.

Nu trebuie sa ne facem critici de arta aici, insa intotdeauna e bine sa pui si parti rele si parti bune ;). Nu o fi el perfect, dar se vede ca omul a muncit mult, si are talent.

Posted

dar nu am zis ca nu e talentat, ci doar poate nu a studiat destul persoana pe care a desenat-o (in cazul de fata Celine). am vazut celelate desene si mi-au placut foarte mult. daca vrei critica constructiva: ochii mi se par foarte expresivi insa umbra pe care o au spre interiorul fetei lasa impresia ca Celine are un nas deformat. lasa spatiu pt un nas care nu apare (vorbesc de partea superioara). daca ar fi aparut ceva umbre poate golul din mijlocul fetei lui Celine nu ar fi fost atat de deranjant. de asemenea, proportionat cu restul fetei, fruntea mi se pare un pic cam mare.

mai am o rugaminte, daca nu vreti sa auziti pareri nu mai deschideti astfel de topicuri. cred ca exista in istorie o groaza de critici care nu au creat nimic in viata lor si totusi au ramas "consacrati". in plus, doar daca vreo persoana de aici nu studiaza arta, niciunul/a dintre noi nu ar avea drept la replica.

Posted
dar nu am zis ca nu e talentat, ci doar poate nu a studiat destul persoana pe care a desenat-o (in cazul de fata Celine). am vazut celelate desene si mi-au placut foarte mult. daca vrei critica constructiva: ochii mi se par foarte expresivi insa umbra pe care o au spre interiorul fetei lasa impresia ca Celine are un nas deformat. lasa spatiu pt un nas care nu apare (vorbesc de partea superioara). daca ar fi aparut ceva umbre poate golul din mijlocul fetei lui Celine nu ar fi fost atat de deranjant.  de asemenea, proportionat cu restul fetei, fruntea mi se pare un pic cam mare.

mai am o rugaminte, daca nu vreti sa auziti pareri nu mai deschideti astfel de topicuri. cred ca exista in istorie o groaza de critici care nu au creat nimic in viata lor si totusi au ramas "consacrati". in plus, doar daca vreo persoana de aici nu studiaza arta, niciunul/a dintre noi nu ar avea drept la replica.

of doamni! :D

in primul rand ca umbrele din primul desen nu-mi dau impresia de un nas deformat...deja am zis ca trebuia sa-i fi facut niste umbre de-a lungul nasului si nu numai la nari si ca umbrele trebuiau sa fie nitel mai vagi...

fruntea e bine iti garantez eu...aia e fruntea lui Celine! are o frunte inalta: vorba lu' farti-miu are frunte de doctor! :D trust me...eu mereu ii fac fruntea mai mica (de altfel se trege de la nas pe care il fac prea mic :P) si mereu imi zice tata sa corectez si ma bosumflu...ca asa sunt eu :P anyway...fruntea e bine...du-te si masoar-o pe o poza cu Celine! ;) e ceva mai mare decat nasul si fie vorba intre noi Celine are catai nasul :giggle: and fruntea se masoara de la baza sprancenelor...maybe you know but i was making sure ;)

Ale vrea sa auda pareri! dar eu sunt satula pana peste cap de faze de genu "am facut si eu un desen si nu e greu trebuie doar exercitiu...bla bla" nu este asa...tipul asta n-a facut studiu de caz pe Celine Dion,poate ca trebuia sa tii cont de asta de la inceput...nu vreau sa te superi pe mine pentru ce-ti zic pentru ca,asa cum tu bine ai zis dak nu vrei sa fii criticat/contrazis atunci nu mai posta ;) asa cum tu zici ca ai atat drept sa critici,permite-mi sa te contrazic dak mi se pare ca n-ai dreptate...poate ca sunt un pic mai dura,dar asta este...nu pot fi altfel...

btw,normal ca sunt critici care nu fac nimic si-s consacrati(oameni de-astia sunt epste tot),de-aia am alergie la critici...big time s**t idiots!! anyway...dak exista oamenii astia ar trebui sa ai model cum sa NU faci...tot ce am cerut e critica constructiva...pentru ca dak puneai de la inceput ce ti se pare gresit atunci ne scuteai pe amandoua de discutia asta inutila...

Posted
dar nu am zis ca nu e talentat, ci doar poate nu a studiat destul persoana pe care a desenat-o (in cazul de fata Celine). am vazut celelate desene si mi-au placut foarte mult. daca vrei critica constructiva: ochii mi se par foarte expresivi insa umbra pe care o au spre interiorul fetei lasa impresia ca Celine are un nas deformat. lasa spatiu pt un nas care nu apare (vorbesc de partea superioara). daca ar fi aparut ceva umbre poate golul din mijlocul fetei lui Celine nu ar fi fost atat de deranjant.  de asemenea, proportionat cu restul fetei, fruntea mi se pare un pic cam mare.

asta te include pe tine?

Nu vreau sa incep nici un fel de discutie( de fapt e inceputa deja), insa ut te-ai apucat sa ne ataci pe noi. Nu eu si Sabi am postat asta. Tot ce am cerut a fost un pic mai multa consideratie pentru autor. Eu nu studiez arta, ci tipul de desen anime/manga 9si ma mandresc cu asta), insa asta implica un studiu al anatomiei, si de ce nu, se incepe de la a a"copia" poze. Pe de alta parte Sebina chiar studiaza arta.

Atat am avut de spus.