Jump to content

Sommet de la francophonie

Recommended Posts

Posted (edited)
Dupa cum probabil stiti, in Bucuresti se tine cea mai mare a intalnire anuala a Francofoniei. Sunt o multime de evenimente culturale legate de aceasta intalnire. Vreti sa mergem la unele dintre ele? Eu sigur ma duc la piesa de teatru "Burghezul gentilom" (Moliere), marti la TNB. Voiam si la "Cantareata cheala", dar nu stiu inca sigur.... e tot in franceza si, desi n-am probleme in a intelege franceza la TV, teatrul e foarte diferit... Sunt si proiectii de filme in aer liber, expozitii, etc. Iata link-ul spre site-ul evenimentului: http://www.bfranco.ro/ Cred ca ar fi dragut...pana la urma avem mai multe cuvinte din franceza decat din latina, deci merita sarbatorita Francofonia! Edited by Teodora
Posted

Long live francofonia!! avem liber in zilele astea la scoala,doar ca o sa recuperam in vreo trei sambete...asa ca am un motiv sa le detest (aceste zile ale francofniei) pentru ca dupa cinci zile de scoala inca una e mult mai groaznica decat dak ar fi fost la locul ei...dar deh...

so...tre sa vorbesc cu mama,dar sper sa pot sa vin la piesa de teatru fiindca am mai vazut o data o piesa de teatru in franceza si mi-a placut...macar suna melodios limba,dak nu inteleg...dar cred ca o sa inteleg :msn-tongue:

Posted
Long live francofonia!! avem liber in zilele astea la scoala,doar ca o sa recuperam in vreo trei sambete...asa ca am un motiv sa le detest (aceste zile ale francofniei) pentru ca dupa cinci zile de scoala inca una e  mult mai groaznica decat dak ar fi fost la locul ei...dar deh...

so...tre sa vorbesc cu mama,dar sper sa pot sa vin la piesa de teatru fiindca am mai vazut o data o piesa de teatru in franceza si mi-a placut...macar suna melodios limba,dak nu inteleg...dar cred ca o sa inteleg  :msn-tongue:

Nu, "Burghezul gentilom", la care ma duc, este in romana, nu franceza...

Posted (edited)

Si eu, si eu! :) As vrea sa merg la piesa de teatru, sper doar sa nu intervina ceva intre timp. Mi-ar placea mult sa merg si la una in franceza. Nu am probleme cu franceza, dar nu am mai fost nicodata la o piesa in franceza si chiar sunt curioasa.

Merci , Teodora, pt informatie. :)

Edited by Browneyes
Posted
Din cauza Francofoniei nu mai au voi suporterii stelistii sa se duca in Piata Universitatii marti cand va bate pe Lyon :evil: :cry: :down:

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted

Eu as merge la asta :msn-wink:

CARMEN de Bizet

Marţi 26 septembrie, ora 18:30

Opera Naţională Bucureşti

Cel mai jucat spectacol de operă din toate timpurile, „Carmen“ de Georges Bizet, reprezintă elogiul dragostei şi al libertăţii. Opera Naţională Bucureşti propune un spectacol plin de culoare, atât prin costume şi decor, cât şi prin calitatea interpretării vocale şi muzicale. Un spectacol provocator şi o ocazie de a încerca sentimentul de libertate, pe care atât Bizet cât şi eroina lui îl propun.

O fi in fr ??? nu cred

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

"Carmen"? Cu Celine in rolul principal, nu??? :D jokin'

M-as fi dus, dar nu am timp deloc :( am fost acum 2 ani la Patricia Kaas si a fost superrrr

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
Tare mi-ar place si mie sa merg. Din pacate ins anu cunosc piesele asa ca nu as sti ce sa aleg. Asa ca daca se ajunge la o intelegere ma anuntati si pe mine, ca mi se pare o idee super.
Posted

Ar fi misto si Carmen...din pacate nu pot sa fiu in doua locuri in acelasi timp :lmao: Asa ca prefer comedia lui Moliere.

Sunt si concerte in aer liber....dar cu artisti de care n-am auzit ever.....si nici nu vom auzi de acum incolo....dar dupa concerte sunt proiectate filme. Sa speram ca nu o sa ploua :thumbsup2:

Posted
si eu as vrea sa vad Carmen :D dar merg oriunde alegeti,insa ar trebui sa ne hotaram repede ca tre sa luam biletele :P ca nu cred ca se mai gasesc in ziua cu spectacolul...