Jump to content

Albumul "Live in Las Vegas"

Recommended Posts

Posted

Just wondering... voi aveti "Live in Las Vegas" original?

Eu nu l-am vazut nicaieri, asa ca am banuit ca nici nu l-au importat.

Stiti ceva de asta?

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
eu una nu l-am vazut pe la noi. adevarul este ca nici nu am mai trecut de mult timp pe la un raion cu muzica :D asta si pt ca se gaseste mai usor pe net. bineinteles ca nu absolut orice, oricum, destule :D
Posted
Se gaseste la noi! Eu l-am vazut la vreo 2, 3 luni dupa ce a fost lansat intr-un magazin de muzica in Constanta (eram p-acolo cu treaba) si pe urma si in Bucuresti. Eu il am original, dar il primisem cadou inainte sa apara la noi. In orice caz, raspunsul la intrebarea ta este DA. A fost si la noi! Poate il mai gasesti, dar trebuie sa cauti mereu...
Posted

Se gasea la Diverta Online cu 1.100.000 mai de mult varianta cu CD + DVD.

Mi l-am luat, dar acum vad ca au scos tot ce aveau cu ea.

Dar trebuie sa se gaseasca la magazinele mari de muzica de pe acolo...

Posted

Nu, deocamdata nimic si stiu sigur pentru ca in ultima vreme am tot umblat prin Magazinele Diverta dupa felicitari cu Celine. Abia ieri am gasit-o pe ultima, cea cu poza de pe coperta albumului, la Unirii.

O sa ma mai uit la magazinele noastre online... 1.100.000 e un pret tare bun pentru asa o frumusete de album :D thanks for the info, Alex!

Posted (edited)

Cu placere, dar 110 RON era in 2005, acum sincer chiar nu stiu la cat a ajuns.

Singurul lucru mai naspa e ca DVD-ul are copyright si eu nu am reusit sa fac copii dupa el.

BTW, am citit pe un site o statistica unde scria ca albumul a vandut cam 1 mil si ceva de exemplare.Ceea ce mi se pare decent...Nu stiu de ce unii zic ca a fost un flop.A vandut destul pentru un album live.Cam asa stiu ca au vandut si A L'Olympia si Au Coeur Du Stade.

Edited by alextrusca
Posted
Eu n-am gasit albumul desi il caut de ceva vreme dar pe net cu siguranta o sa dau de el..leu sunt f sad ca la Diverta din Bistrita n-am gasit nici o felicitare cu Celine :cry: ....o sa merg si demain knd ies de la school sa mai intreb...

post-5502-1158501895_thumb.jpg

post-5502-1158501896_thumb.jpg

Posted

Sper sa gasesti :)

Multumesc pentru prima poza din postul tau, e sublima! :)

btw, cine vrea sa vada noile costume, stiti unde le gasiti :)

Posted

Cat ai dat pe el, Anisoara?!... Ca sa iti dai seama daca e original sau nu, uita-te dupa timbru.

Eu m-as multumi si cu unul piratat momentan, fac colectie de asa ceva lol, dar desigur vreau originalul pana la sfarsitul anului.

Posted
pe CD am dat 8 dolari (la noi Cd sunt mai ieftine decit la voi).dar sunt de calitate buna, sunt multumita.Dar acele pirat sunt de4 dolari.

Nu stiu daca e original, eu am dat mult mai mult pe el...in jur de $30...cu taxe cu tot.

ma rog, are si dvd-ul bonus, dar ala nu e mai mult de $10.

Posted
Eu n-am gasit albumul desi il caut de ceva vreme dar pe net cu siguranta o sa dau de el..leu sunt f sad ca la Diverta din Bistrita n-am gasit nici o felicitare cu Celine :cry: ....o sa merg si demain knd ies de la school sa mai intreb...

sweetie inceraca pe la alte magazine ;) nici la mine in Zalau nu se gasesc la Diverta, dar am gasit 2 modele la un magazin de imprimat tricouri si tot felu de chestii din astea :D

poate gasesti si u ceva pe la un magazin asemanator ;)

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Poate daca o sa fim si noi in UE, vor merge mai bine importurile de chestii cu Celine * poate o sa avem si singles, cine stie? :)

Posted

ma indoiesc.

cine le-ar cumpara in afara de noi?

adica maxim 10 SCF?

Posted
hai mai, eu cred cu tarie ca suntem mult mai multi. poate nu toti au acces la Internet sau suficient timp liber, dar ideea e ca Celine s-ar vinde in Romania - nu suntem exclusiv un popor de manelisti!

Posted
nu se vinde acum, n-o sa se vanda in 2007.
Posted
nu se vinde acum, n-o sa se vanda in 2007.

nu are ce sa se vanda :lmao:

albumul "ANDHC" a fost promovat ca lumea si s-a vandut destul de bine la noi; pe atunci chair urmaream topurile romanesti...totul e sa fie promovata cum trebuie...ceea ce pare a fi un vis :rolleyes:

Posted
ne refeream la single-uri, nu la albume.in braila, cel putin, nu se cumpara.despre alte orase nu stiu.si single-uri nu am vazut pe nicaieri, dovada ca Celine nu e promovata in Romania.despre vanzarile ei in romania nu stiu, dar tinand cont ca se aduc albume cu ea, probabil ca exista pe acolo pe undeva.
Posted

ideea era ca daca ar fi promovata ca lumea s-ar vinde si single-uri si ce veri tu...momentan eu nu prea vad albume cu ea asa ca ce sa cumpar?? la diverta de exemplu nu e nici un cd cu ea...ce sa mai zic de dvd-uri!

cat imi pare rau ca s-a desfiintat sony music megastore!!! :(

in plus cei care cumpara albume nu sunt tinerii,ei iau meloddiile de pe net si cei mai in varsta ar cumpara Celine asa cum cumpara si alti artisti gen Cesaria Evora ...oricum nu suntem o tara in care vreun artist sa aibe cine stie ce vanzari de aceea nu se aduc single-uri,asta nu e problema numai la Celine; eu nu am vazut single-uri nici la altii,care ai zice ca se vand mai bine aici...

Posted

La noi e o situatie paranormala: NU exista single-uri, deloc!!!

Anyway... sunt curiosa daca vor aduce dvd-ul AND ~ credeti ca ar trebui sa facem un soi de petitie la Media Services (reprezentantii Sony Music la noi in tara)? Nu stiu ce sa zic, dar poate ar da rezultate.

Eu zic sa incercam, ca nu vreau sa raman fara DVD.

Posted
Depinde de formatul DVD-ului.Daca va fi dublu sau ceva de genul asta, nu-l vor aduce, pentru ca nu se va cumpara.Cum nu se cumpara nici acum.
Posted

Pai... avem ce cumpara???

Hai mai Alex, sa nu fim asa de pesimisti, sunt sigura ca daca facem o petitie si un pic de valva pe net vom reusi sa schimbam ceva. Cred ca am ramas singura tara civilizata unde nu se aduc single-uri si DVD-uri!

Posted

Nu ai ce cumpara, pentru ca Celine nu se vinde in Romania chiar daca nu vrei sa o recunosti.Este vorba de mentalitate.In strainatate, iti permiti un single de $5, pt ca nu ai chef sa-ti cumperi tot albumul.La noi nu merge asa.Ca sa nu mai spun ca strategia market-ului romanesc nu se bazeaza pe muzica straina, ci romaneasca.Nu are cine sa cumpere Celine Dion sau Cesaria Evora sau nu stiu ce alte **haturi.

Asta e balcanismul nostru.Doar nu o sa aduca single-uri franceze cand muzica franceza nu este nici macar difuzata pe aici sau single-uri care, impreuna cu taxele de transport, fac cat un album mare si frumos.Problema e ca Celine nu are vanzari in Romania, de-aia nu avem ce cumpara.Oricum, in Bucuresti sa gasesc mult mai multe CD-uri cu ea decat in Braila...si totusi, suntem doar cateva persoane care i-ar cumpara muzica si tot ce mai scoate ea in original.Pentru ca toate sunt scumpe si cu fundu' in sus.

Posted
Nu ai ce cumpara, pentru ca Celine nu se vinde in Romania chiar daca nu vrei sa o recunosti.Este vorba de mentalitate.In strainatate, iti permiti un single de $5, pt ca nu ai chef sa-ti cumperi tot albumul.La noi nu merge asa.Ca sa nu mai spun ca strategia market-ului romanesc nu se bazeaza pe muzica straina, ci romaneasca.Nu are cine sa cumpere Celine Dion sau Cesaria Evora sau nu stiu ce alte **haturi.

Asta e balcanismul nostru.Doar nu o sa aduca single-uri franceze cand muzica franceza nu este nici macar difuzata pe aici sau single-uri care, impreuna cu taxele de transport, fac cat un album mare si frumos.Problema e ca Celine nu are vanzari in Romania, de-aia nu avem ce cumpara.Oricum, in Bucuresti sa gasesc mult mai multe CD-uri cu ea decat in Braila...si totusi, suntem doar cateva persoane care i-ar cumpara muzica si tot ce mai scoate ea in original.Pentru ca toate sunt scumpe si cu fundu' in sus.

asta e normal cand Romania e plina de oameni ca tine carora le e bine in rahat...adik de ce sa se lupte pentru ceva mai bun si sa schimbe ceva...e mai comod sa nu faci nimic si sa ramai in rahat!!! :pinch: (si nu vb aici numai de faza cu muzica!)

Posted

Asa este, dar nici nu ai ce face daca romanului ii place sa asculte manele.

Pe mine ma scot din sarite casetele pe care scrie "distribuitie doar in Romania si Moldova".Sa mor io, am senzatia k sunt facut la noi, aici.Le cumperi cu timbru, dar se aud ingrozitor.Whatever....

Posted
pai hai sa protestam, ca daca nu incercam sa schimbam ceva in bine nimeni n-o va face in locul nostru!