Jump to content

Incredibil dar adevarat.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu stiu daca trebuia sa fac un topic pentru asta , dar m-am enervat foarte mult zilele astea la mare din cauza unui lucru. Acum doua seri, cum ma plimbam eu pe faleza , am auzit mel. din Titanic cantata de un MANELIST, bineinteles textul era altul iar melodia schimbata pe ici pe colo... Stiam ca 90% din manele sunt copiate de la turci, greci, etc...dar mi s-a parut de-a dreptul jigniior sa ia o melodie de-a lui Celine.

Momentan nu imi merge netul, dar o sa incerc sa fac rost de mel. cu pricina sa auziti si voi.

Edited by Browneyes
Posted
am auzit si eu tampenia aia de melodie si daca nu ma insel o are sormea pe undeva prin playlist-ul ei....e mare tampenie... :sick:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Momentan nu imi merge netul, dar o sa incerc sa fac rost de mel. cu pricina sa auziti si voi.

Cred ca mai bine nu auzim.

Tampenie totala. Trebuie sa le facem rost manelistilor de niste muzica straina proasta de copiat. As muri de ras sa inventeze un nou stil...rap-manele sau hiphopo-manele. (a nu se intelege ca am senzatia ca tot rapul si tot hiphopul inseamna muzica proasta)

Posted
eu nu vreau sa o aud...si asa mi-e rau :sick: ...you get me...
Posted

Cine o are poate sa mi-o dea si mie va rog frumos :D

Oare cum este :lmao: ? Au inceput sa copie de oriunde pot scoate bani :lmao:

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted
Au copiat si La tortura de Shakira.
Posted

S-ar rasuci bietii oameni pe fundul oceanului sa auda asa grozavie: Titanicul pe ritmuri de manele :sick:

Am auzit ca s-a cantat la Teo? Ce tampenii o mai pun organizatorii sa faca!!! Saraca fiinta; asa tortura numai in iad gasesti.. :huh:

http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted

nu stiu daca se vorbeste de aceeasi varianta, dar eu am auzit de acest "sacrilegiu" de, cred, acum 1 sau 2 ani. m-am ingrozit, mi s-a facut scarba si am incercat sa fug de acolo cat mai repede cu putinta (cred ca eram si eu la mare). e adevarat, am auzit "varianta" o singura data, dar mi-a ajuns.

cred ca oamenii astia vor sa ne prosteasca de tot. daca tot fac manele sa fie si ei mai originali si sa nu mai plagieze bieti artisti, care nu au nicio vina ca ei (manelistii) exista.

Posted

Dar o pune cineva sa o auzim si noi ?

Sa nu spuneti ca voi nu ascultati manele cand sunteti la o terasa sau la o petrecere :whistling:

No smoking!!!

Posted

Sa nu spuneti ca voi nu ascultati manele cand sunteti la o terasa sau la o petrecere  :whistling:

ai putea s-o cauti pe dc++,sigur o gasesti,dak tii neaparat...

pe de alta parte dak ascult manele la o terasa sau petrecere nu e pentru ca vreau ci fiindca sunt obligata...si ma indoiesc ca as sta mult pe acolo...

Posted

mda..stiu de melodia asta. o are pretenu meu pe calc si e absolut ORIBILA!!!! bealh

eu ma intreb...d c nu fac manele din melodii rock...doar asta mai lipseste.... :P

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

Sa nu spuneti ca voi nu ascultati manele cand sunteti la o terasa sau la o petrecere  :whistling:

pe de alta parte dak ascult manele la o terasa sau petrecere nu e pentru ca vreau ci fiindca sunt obligata...si ma indoiesc ca as sta mult pe acolo...

Subscriu!

Oricum, mai exista (din fericire!) si terase in care nu se asculta manele, putine la numar, dar exista.

Posted

Subscriu!

Oricum, mai exista (din fericire!) si terase in care nu se asculta manele, putine la numar, dar exista.

idem :thumbsup2:

Posted

Nu folosesc DC++...Spuneti-mi si mie: bagati odata melodia aia sau nu ? Ce daca o ia la misto pe Celine Dion...Asta e viata...Trebuia sa se intample si asta odata.

Normal ca mai sunt terase unde nu se asculta manele, dar putine la numar. Nu stiu voi cum sunteti dar eu nu as putea sa fiu "spargator de petrecere" din cauza ca se bag manele. Revelionul trecut au fost 95% manele...Ce era sa fac ? Sa plec de acolo ca se baga numai manele? Am stat, dar nu mi-a placut (asta e alta problema). De acum stiu sa nu mai fac revelionul in Moldova (ca acolo e plin de manelisti) :sick:

No smoking!!!

Posted
Ce daca o ia la misto pe Celine Dion...Asta e viata...Trebuia sa se intample si asta odata.

:confused:

Eu una am plecat de la revelion din cauza manelelelor. :giggle:

Posted
Eu nu as putea sa plec de la o petrecere :giggle: Dar oare daca o sa fie la tine acasa si se baga manele , unde pleci :mdr: :lmao: ?

No smoking!!!

Posted
de obicei persoanele cu care sarbatoresc Revelionul nu asculta manele...norocul meu :D. daca ar fi sa plec din cauza manelelor nu as fi singura :D. la mine acasa, slabe sanse (daca prin absurd s-ar intampla, ar fi cel mult o mel :D)
Posted
Manele la mine acasa? Over my dead body. Deobicei imi fac prieteni si dupa ce asculta, asa ca slabe sanse sa se intample. La revelion am ascultat manele din cauza altui grup care inchiriase impreuna cu noi sala respectiva.