Jump to content

Enchanting in Romania

Recommended Posts

Posted
Vesti noi lume!

Pe pro tv sunt date doua reclame cu Enchanting.Intr-una din ele se mentioneaza ca pe apa de parfum se gaseste o eticheta pe care este scris un cod.Codul trebuie trimis prin sms...premiul cel mare ...ce credeti?! :P ..o excursie in Vegas pentru a o vedea pe Celine in concert :wub: ..sounds awsome!Reclamele le puteti vedea dupa difuzarea serialului "Om bogat,om sarac"

Mie imi pare f rau ca mi-am cumparat parfumul inainte sa fi aparut apa de parfum si-n Romania. :(  ..oricum cred ca sunt putine sanse de castig... So succes fetelor!nu se stie niciodata! :flowers:

P.S: cine a facut wall-urile pe care le-am postat? Sunt absolut superbe :in_love:

Ma faci sa rosesc :D Ma bucur ca-ti place wallul meu

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted
OMG!!! Bine ca ne-ai spus, Gabriela! Desi tocmai mi-am luat un giftset Enchanting (si nu avea nici un cod), o sa fac cumva sa imi iau inca ceva ca sa pot participa! Poate-poate...

Daca poate cineva sa inregistreze de la TV reclamele ar fi superb, pls!!!

post-255-1162575471_thumb.jpg

Tocmai mi-ati adus aminte de inelul care vine impreuna cu parfumul. Promotia era pt tzarile din Europa parca. Bineinteles ca nu in toate cutiile se afla si inelusul :msn-wink:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

pot sa inregistrez eu reclamele. Btw serialul nu e numai atunci..e si dupa ora 18..nu mai stiu exact ora dar o sa incerc sa le inregistrez ca le da exact dupa terminarea filmului..banuiesc ca Enchanting e ceva sponsor :glare: ..nu stiu ce sa zic ne mai auzim...Carpe diem,girls! :flowers:

P.S: prefer sa-mi spuneti Gaby :msn-wink:

post-5502-1162666984_thumb.jpg

post-5502-1162666985_thumb.jpg

Posted
Vesti noi lume!

Pe pro tv sunt date doua reclame cu Enchanting.Intr-una din ele se mentioneaza ca pe apa de parfum se gaseste o eticheta pe care este scris un cod.Codul trebuie trimis prin sms...premiul cel mare ...ce credeti?! :P ..o excursie in Vegas pentru a o vedea pe Celine in concert :wub: ..sounds awsome!Reclamele le puteti vedea dupa difuzarea serialului "Om bogat,om sarac"

Mie imi pare f rau ca mi-am cumparat parfumul inainte sa fi aparut apa de parfum si-n Romania. :(  ..oricum cred ca sunt putine sanse de castig... So succes fetelor!nu se stie niciodata! :flowers:

P.S: cine a facut wall-urile pe care le-am postat? Sunt absolut superbe :in_love:

Ma faci sa rosesc :D Ma bucur ca-ti place wallul meu

i just adore it,e superb :in_love: kisses!

Posted

Gaby tu de ce tot atashezi poze?

Pozele le sharuim intr-un dir diferit, iar poza de dupa mesaj pe care o avem noi este semnatura. Dk vrei te invatz cum sa faci :P

Eu din pacate nu pot inregistra fiindca tv tunerul a ramas pe calcul vechi, iar acolo nu avem cablu. O sa incerc totusi sa vad ce pot face.

Posted

Poza noua cu sticluta!

post-255-1162743817.gif

Celine Dion

Enchanting

Un buchet sofisticat de flori albe, care se face remarcat prin notele de varf ale florilor de osmanthus, ale fructelor de padure si ciclamenului, in timp ce elementele de mijloc sunt dezvaluite de parfumul magic al orhideelor, al gardeniei si al freziilor proaspete

Sursa: TABU Beauty

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

E plin Bucurestiul de postere cu Celine! Numai de la Victoriei la Romana am vazut 3!!! Neaparat trebuie sa facem ceva ;)

PS. S-ar putea sa primesc mapa de presa Belong :) nu e sigur... da' eu ma bucur deja

PS.2 Poze noi pe Celine Challenge :)

Posted
E plin Bucurestiul de postere cu Celine! Numai de la Victoriei la Romana am vazut 3!!! Neaparat trebuie sa facem ceva ;)

PS. S-ar putea sa primesc mapa de presa Belong :) nu e sigur... da' eu ma bucur deja

PS.2 Poze noi pe Celine Challenge :)

Si eu cu Raluca am vazut unul in Piata Unirii.

PS: Cand primesti mapa de presa sa mi-o arati si mie :rolleyes:

• 2 weeks later...
Posted
eu si o prietena ne-am plimbat joi seara prin Bucuresti si cum eu trebuie sa ma 'inchin' la fiecare afis Enchanting,ea le-a facut poze :msn-tongue:

post-1591-1163927905_thumb.jpg

post-1591-1163927907_thumb.jpg

Posted
OMG nu-mi mai face pofta. Unde sunt astea, la Victoriei?,,,

la Unirii,dar sunt doua la fel si la Victoriei :)

Posted
Ok, stie cineva care este pretul la eau de toilette de 15 ml sau ma rog, la ce gramaj exista?Ce intrebari stupide pot sa pun.
  • 2 weeks later...
Posted

Celine in BRAVO GiRL!

O poza mica, dar frumoasa (cea de la Enchanting) si un textulet mic in cadrul articolului "Parfum de celebritate". Enjoy!

• 3 weeks later...
Posted
i just love the pics :xmasblush: .De-ar fi si la minei postere prin oras :xmas_rolleyes:
Posted
am primit si eu Enchanting de Craciun - finally! miroase divin! :wub:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
i`m so glad for you Lulu! :hug: ..mie mi-e aproape goala sticlutza :xmas_sad:
  • 1 month later...
Posted
Voiam sa va anunt ca sticluta de eau de parfum cu inelus a venit si la noi! :clap: Am vazut-o in Gima, la 950.000, 30 ml.
  • 7 months later...