Jump to content

Recommended Posts

Posted

Butonam TV-ul dimineata si peste ce dau: emisiunea VDTV la Antena 3. Si aud o tipa, numita Nicole Formescu, singer/songwriter, care zice ca ea a scris pentru Celine. Mai sa fie! Ea e acum in Romania sa lucreze cu Akcent. Si cum ma chinuie curiozitatea, dau search pe net cu numele tipei, pt ca vreau sa vad ce a scris ea pentru Celine. Dupa lungi cercetari si multe pagini, in care nu gaseam decat referiri la hitul (de altfel the one and only) pe care l-a scris pt cei de la Blue, dau si de pagina ei oficiala. Unde vad acolo melodii pentru Celine! Dau play. Si ce-mi aud urechiusele: doua melodii cantate de altcineva (probabil chiar aceasta Nicole), numite My Heart Is Your Home si Written In Your Eyes, melodii care, evident, nu le-am auzit ever ever din gura lui Celine. Iar in interviu tipa spunea ca Celine le canta in Vegas si ca asteapta sa vada daca le pune pe urmatorul album! Probabil ca ea a trimis aceste melodii lui Celine....asta nu inseamana ca scrie melodii pentru Celine. Si eu pot sa scriu si sa-i trimit lui Celine 1,000 de melodii! Si nici nu cred sa fie pentru vreun album nou cu Celine, pentru ca daca ar fi asa, melodiile nu ar fi publice (Rene nu ar admite asa ceva).

Dupa parerea mea aceasta Nicole, care a scris o singura melodie demna cat de cat de luat in calcul, profita de numele unor artisti (sunt si Usher, Britney si Jessica Simpson pe site printre altii) carora le-a trimis melodii, fara a fi bagata in seama. Singurii de acolo care sunt "pe bune" sunt Boyz II Men si Brian McKnight...am ascultat si par a fi vocile lor chiar.

Sper sa ma insel totusi, nu de alta, dar ar insemna ca Celine pregateste un album nou in engleza...dar sansele sunt extrem extrem extrem de mici.

Voi ce ziceti?

PS: www.officialnicole.com Site-ul tipei, sa nu mai cautati si voi de zor :thumbsup2:

Posted (edited)

Am auzit de asta...a venit si la Teo candva si a cantat o melodie live in engleza care era total penibila!Este exact genul de muzica practicat in tara noastra, raggaeton cu pop si toate rahaturile de genul asta.A scris pentru Blue parca un cantec sau ceva de genul asta, dar colaborarea nu a fost fructuoasa.(din fericire)

Tipa bate campii, nu de alta, dar stilul ei nu aduce nimic nou in muzica...Celine nu ar canta melodiile unui compozitor necunoscut, pentru nimic in lume...Mai ales, in Las Vegas!

Celine nu pregateste nimic acum si asta se stie. :thumbsup2:

Tipa isi face publicitate...voce n-are, talentul s-a dus din epoca Blue...uita doar ca mai sunt oameni care ii urmeaza cariera lui Celine de ceva vreme, dar de aceasta compozitoare nu am auzit sa-i fi scris piese.Sorry! :evil:

Da-mi, te rog, si mie link-ul de la site-ul ei...sa vad si eu ce zice.

Edited by alextrusca
Posted
Celine nu ar canta melodiile unui compozitor necunoscut, pentru nimic in lume

Nu sunt de acord... unul dintre cei care au scris ANDHC este un fan de-al ei; celalalt autor este Aldo Nova, ce-i drept :P

Cred ca Celine ar canta ceva ca lumea, cat timp i-ar placea si ar simti ca o reprezinta... :)

Dar tipa asta Nicole chiar e o profitoare, nu stiu cum are curaj sa faca asa ceva :P mie mi-ar fi rusine, ca si compozitor, sa ma folosesc de numele lui Celine ca sa ma bage lumea in seama :(

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
Am auzit de asta...a venit si la Teo candva si a cantat o melodie live in engleza care era total penibila!Este exact genul de muzica practicat in tara noastra, raggaeton cu pop si toate rahaturile de genul asta.A scris pentru Blue parca un cantec sau ceva de genul asta, dar colaborarea nu a fost fructuoasa.(din fericire)

Tipa bate campii, nu de alta, dar stilul ei nu aduce nimic nou in muzica...Celine nu ar canta melodiile unui compozitor necunoscut, pentru nimic in lume...Mai ales, in Las Vegas!

Celine nu pregateste nimic acum si asta se stie. :thumbsup2:

Tipa isi face publicitate...voce n-are, talentul s-a dus din epoca Blue...uita doar ca mai sunt oameni care ii urmeaza cariera lui Celine de ceva vreme, dar de aceasta compozitoare nu am auzit sa-i fi scris piese.Sorry! :evil:

Da-mi, te rog, si mie link-ul de la site-ul ei...sa vad si eu ce zice.

Site-ul l-am dat...este in PS-ul mesajului meu.

Pt Blue a scris o melodie care a ajuns numarul 1 in Anglia....uite ca am uitat numele...oricum, a avut succes cu ei...din mai multe puncte de vedere, avand in vedere ca a fost incurcata cu unul dintre pustani ceva vreme...

Posted (edited)

A fost incurcata cu saracutzul Lee Ryan (pe care l-a acuzat ulterior de hartuire sexuala), iar melodia se numea "If you come back" si chiar a avut succes.

Culmea e ca... am intrat acum pe site si am dat peste "noul single" al domnisoarei compozitor - "Calling angels" se numeste si nu stiu de unde l-a furat, e o piesa pe care o stiu bine de tot, dar nu imi aduc aminte acum titlul ~ in original versurile sunt ceva cu "...I'm falling/can't you hear me calling"... o sa imi aduc aminte si va spun :D

OMG mi-am adus aminte... Kylie Minogue - On a night like this. Bineinteles, au incetinit tempo-ul pentru "Calling angels", dar linia melodica de pe refren e identica cu bridge-ul lui Kylie!!!

Edited by songbird

Posted

Eu nu inteleg de ce e lumea atat de suparata. Parca n-ati sti ca Romania, tara tuturor posibilitatilor si izvor de originalitate si creatie ,poate naste si astfel de 'compozitori' celebri care se folosesc de nume mari ca sa ajunga in centrul atentiei.

Eu sunt insa in lipsa de informatie si asadar nu pot sa spun daca ceea ce a facut ea este de rau sau foarte rau. In orice caz: RUSINICA RUSINICA RUSINICAAAAA... (sa te dai mare colaboratoare cu Usher, Celine si altii: injosire, defaimare, dispret, indecenta :sick: )

Pe rug domnisoara Nicole, pe rug cu dumitale, arzati-ar ghenele iadului si mancate-ar viermisorii la cina de plagiatoare, curat plagiatura... fratilor :D

Una peste alta eu nu o condamn ca oricum nici nu pot. Daca cineva vrea sa faca dreptate atunci probabil ca misiunea i-ar reveni lui Celine (nu ca as crede vreo data ca ar baga-o in seama pe Nicole Formescu ca nici nu semerita osteneala) sau chiar inculpatei in cauza, ca poate o mustra constiinta si ii vine mintea la cap :lmao: (pe cine pacalesc.. Formescu...constiinta...unde mi-o fi capul).Am auzit de ea si mai devreme insa romanii au spus numai lucruri bune despre ea.

http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted (edited)

:sick: :sick: Ce jalnica...Si nu stiu ce album al ei, numit Up Close & Personal????OMG, ce plagiatoare!!! :sick:

Cica ea a scris MHWGO...asa scrie cand dai click pe poza cu Celine. :(

Ce nesimtita! :evil:

Toata lumea stie ca nu e asa! :evil: :evil: :evil: :evil:

Edited by alextrusca
Posted

Da, Ale...ai dreptate.Poate am exagerat un pic.

Dar nu ar canta niste melodii plate, cu o linie melodica pentru copii de gradinita.

Si din cate am inteles, asta plagiaza-adica scrie cantece-singura, asa ca e e deja langa Diane Warren. :giggle:

Posted
:sick:  :sick: Ce jalnica...Si nu stiu ce album al ei, numit Up Close & Personal????OMG, ce plagiatoare!!! :sick:

Cica ea a scris MHWGO...asa scrie cand dai click pe poza cu Celine. :(

Ce nesimtita! :evil:

Toata lumea stie ca nu e asa! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Nu mai, nu-i MHWGO. E My Heart Is Your Home....

Posted
Am citit si cu citeva luni in urma in internet despre acea Nicole, ca ar fi compus ceva pt Celine Dion.M-am mirat.Asa ca am inceput sa caut prin "biblioteca muzicala Celine" si nimic de numele Nicole.

http://i41.tinypic.com/sc73hi.jpg

http://lb2m.lilypie.com/JnVsp3.png

Posted (edited)

Da...n-am citit cu atentie :(

Ma rog, sunt doua piese ciudate. :ermm:

Edited by alextrusca
Posted

pai... "My heart is your home" este numita asa tocmai ca sa induca in eroare, iar ca stil e o copie de mana a II-a dupa "That's the way it is".

Iar cealalta habar n-am ce legatura are cu Celine :P

Daca am scrie noi la Sony, sa ii anuntam prieteneste ca cineva se foloseste de numele & popularitatea lui Celine?!... fiind songwriter la randul meu, sunt indignata si cred ca si-ar merita un proces cu Sony :)

Posted
chiar ma gandeam ca dak aud aia de la Sony sau Rene or sa-i ia si pielea de pe ea...nu de alta,dar nu cred ca are bani sa le plateasca daune :P oricum ar merita!
  • 2 months later...
Posted
Revoltatoare replica Vizitatorului. Daca consideri ca mesajul meu a fost deplasat te rog sa stergi. Am remarcat ca nu pot sa editez mesajul.
http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted

pe tipa asta...cum dumnezeu o cheama...am vazut-o la Callatis...la emisunea de dupa show...si de acolo stiu ca a zis k a compus pt Blue melodia "if you come back" pe care o stiam...si tot zicea k a compus pt celine. ei bine..cand Catalin Marutza a pus-o sa cante putin...sa fredoneze din acea melodie pe care...cum a afirmat ea, Celine o canta in vegas...s-a fastacit...s-a ivnartit...doar doar sa scape...zicea k ea nu are vocea lui Celine...ca nu si-ar permite...

la insistentzele lui Marutza a scos pe-acolo niste sunete...si versurile mu heart is your home. ei...sa vezi pe urma brainstorming ce am facut...ca nu-mi suna versu a Celine...si mi-am dat seama ca e cam dusa individa... :P :P vai de capu ei :rolleyes:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg