Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nu mi-a venit sa cred ce am gasit! Ieri cautam niste felicitari pentru 2 prieteni si peste ce credeti ca dau in Diverta din Plaza Romania (Bucuresti)? Peste 5 felicitari cu poze cu Celine si bebei din cartea Miracle!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Sunt super! Mi le-am luat pe toate 5 si mi le-am pus prin casa :giggle: Costa 4,5 RON (45,000 ROL) fiecare si merita fiecare banut :clap: La momentul respectiv nu m-am gandit sa ma uit si de carte, dar sansele sunt 1 la 1 milion sa fie ;) . Dar sa fim multumiti ca avem felicitari, de existenta carora nici nu stiam! Cautati-le si voi prin Diverta....sau orice alte magazine cu felicitari :) .
Posted (edited)
Stiam de existenta lor, dar mi se parea normal sa fie aduse macar din ianuarie sau februarie 2005, nu iulie 2006. :confused: Edited by alextrusca
Posted
Stiam de existenta lor, dar mi se parea normal sa fie aduse macar din ianuarie sau februarie 2005, nu iulie 2006. :confused:

La romani....cred ca glumesti! :lmao: Sa zicem sar'mana ca le avem si acum....

Posted
Ma intreb daca prin Braila or aparea...Nu cred. :mellow:
Posted

le-am vazut si eu acu doua trei zile cand am fost la diverta sa-mi iau o carte...nu mi-am luat nici o felicitare ca imi era pofta de ciocolata... :msn-tongue: ...oricum pot sa iau oricand...am fost super happy...m-am holbat la ele cam 10 minute...chiar merita toti banii :in_love:

apropos Teodora...m-am uitat eu dupa carte,cu ocazia asta...si nu e...cel putin nu la Diverta...dar poate or s-o aduca :D :whistling:

Posted
le-am vazut si eu acu doua trei zile cand am fost la diverta sa-mi iau o carte...nu mi-am luat nici o felicitare ca imi era pofta de ciocolata... :msn-tongue: ...oricum pot sa iau oricand...am fost super happy...m-am holbat la ele cam 10 minute...chiar merita toti banii :in_love:

apropos Teodora...m-am uitat eu dupa carte,cu ocazia asta...si nu e...cel putin nu la Diverta...dar poate or s-o aduca :D  :whistling:

Vezi ca era un topic despre Celine si ciocolata pe undeva :lmao:

Posted
am sa vad si eu daca sunt la diverta din craiova..daca nu...mi le ia si mie cineva si ii dau banii? PROMIT!!!PPLLLLZZZ :flowers:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
Vezi ca era un topic despre Celine si ciocolata pe undeva  :lmao:

eu vreau o celine de ciocolata...cine imi face cadou una? :giggle:

se gasesc la toate magazinele diverta,asa ca,Alexa nu trebuie sa te duci neaparat in plaza...decat dak iti e mai comod :P

Posted
Wow... multumesc Teo pentru informatie :) nu stiu daca e deschis azi si nu prea am chef sa ies, dar luni imi iau sigur! :D

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
azi trec pe la diverta si arunc si eu un ochi! sper sa fie si aici!!! merci de info! :flowers:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

eh...mi-am luat si eu o felicitare ca doar pt una am avut bani la mine,dar nu asta conteaza :P

cand am ajuns acasa mama era nervoasa si m-am dus sa-i arat felicitarea ...trebuia sa fi vazut cum i s-a luminat fata si a devenit mai vesela...nu-i zice miracle degeaba :msn-wink:

Posted
:D mi-am luat si eu una azi, ca doar 45.000 aveam la mine :P mi-am luat-o pe cea cu Celine in rochia rosie... stie cineva cate modele sunt, exact?!

Posted
:D mi-am luat si eu una azi, ca doar 45.000 aveam la mine :P mi-am luat-o pe cea cu Celine in rochia rosie... stie cineva cate modele sunt, exact?!

Eu am vazut 5.

Posted
asa cum ma asteptam, in zalau nu au aparut si nici nu cred ca o sa apara :cry:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

5 care... in primul rand, eu am vazut :

- cea cu poza de pe coperta

- cea cu Celine in rochie rosie

- cea pe fond alb cu Celine & babies

- una in nuante de galben cu Celine standing si tinand un bebe in brate

- cea black & white cu un bebe

astea sunt toate, right? :)

* eu sper sa apara si cartea si sa nu coste astronomic de mult!!! :D

Posted (edited)

Cartea nu va aparea in Romania, cel putin nu acum...Tocmai asta e!

Eu am vorbit cu unul din reprezentantii editurii care au scos Miracle si For Keeps, parca MacMillan sau nu stiu cum ( asta a fost prin august 2004 ) si am intrebat-o pe tipa respectiva daca vor aduce cartea si in Romania.Mi-a raspuns ca tocmai avusesera o intrevedere cu cativa reprezentanti romani care refuzasera sa publice cartea in Romania.In plus, postere si felicitari s-au folosit ca promo-uri pt album, nu carte.

Daca veti cauta mai bine, ar trebui sa gasiti si postere.

Cautati pe www.annegedees.com la sectiunea Miracle.Acolo veti gasi mai multe informatii.

Edited by alextrusca
Posted

eu nici nu ma mai chinui sa caut albumele ei, pt ca nici nu s-au chinuit sa aduca on ne change pas...

detest orasul asta!

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)

Unde sa gasesc?In oras nu, dar pe site scria ca s-au distribuit si in Romania...probabil prin 2010 o sa le si vedem. :P

Cand mai intri pe yahoo, o sa iti si arat modelele.

Raluca, poti comanda ONCP de pe www.rockshop.ro la 900.000, taxele de transport sunt gratuite. :P

Edited by alextrusca
Posted
Raluca, poti comanda ONCP de pe www.rockshop.ro la 900.000, taxele de transport sunt gratuite. :P

merci, Alex! :flowers:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Va spusesem eu mai demult ca am vazut (catorva dintre voi). Erau la Diverta. Aici cu 40 000 ROL.
Posted
Unde sa gasesc?In oras nu, dar pe site scria ca s-au distribuit si in Romania...probabil prin 2010 o sa le si vedem. :P

Cand mai intri pe yahoo, o sa iti si arat modelele.

Eu le-am vazut acum 2 zle la Diverta.

In Buc sunt. Acum nu stiu in restul. Dupa cum spune Ralu se pare ca si in Bc.

Posted

Sunt orgasmice...ca toata sedinta foto "Miracle" cu Celine... :rolleyes:

Mai ales alea de la Calla Lilly, Lotus si Rose... :wub:

De fapt, le ador pe toate. :innocent:

Posted

vreau si eu :cry: de abia astept sa vad si sa cumpar.

multumesc Teo pt info.

mie imi place super mult poza cu ea in alb si cu un bebe de culoare :in_love:

Posted
:D de cate ori cumpar o felicitare miracle fata cuiva se lumineaza...acum a fost randul caseritei de la Diverta,care mi-a zambit in timp ce admira felicitarea si mi-a zis ca Celine e foarte frumoasa ^_^
Posted
:D de cate ori cumpar o felicitare miracle fata cuiva se lumineaza...acum a fost randul caseritei de la Diverta,care mi-a zambit in timp ce admira felicitarea si mi-a zis ca Celine e foarte frumoasa  ^_^

Ce dragut! :)

Posted
Si mie mi-a zambit de fiecare data cand am fost :) la ce Diverta mergi?... eu la cea de pe Magheru ~ poate o fi si casierita fan :D