Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

va place jocul Sims?... eu obisnuiam sa joc ore-n sir Sims 1, acum mi-am instalat 2-ul dar se pare ca nu prea merge din cauza placii video :(

stiti ceva tips & tricks pt Sims 1?...

:flowers:

Edited by songbird

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

eu il adoram...dar nu il mai am pt k mi s-a facut praf hard-ul acum 1 an....si am ramas fara sims1...nici mie nu imi mergea doiul....sa termin cu bacul si ma ocup de asta..mi-ai adus aminte,ale si vreau neaparat sa fac rost de el....e super :)

chiar azi am gasit un caiet pe care imi notasem niste chestii....cum sa faci bani multi..etc:))

Posted

am sims1 pana la Unleashed (inclusiv) si am de gand sa iau si superstar si makin' magic din 1 di apoi sa-mi iau versiunile din sims2 DAR dupa bac :D

Este cred ca cel mai "evoluat" joc pe calc pe care l-am jucat. Am de gand sa iau insa de la o colega Final Fantasy VIII care se joaca pe calc , ca XI nu a aparut decat pt playstation. Problema e ca jocul ei e in franceza.

Posted

se poate? :lol: Habar nu aveam. Eu nu am incercat.

Dar stiu ca de fiecare data cand cuplam un tip si o tipa si il puneam pe el s-o ceara in casatorie ea gasea 100 de scuze si niciodata nu raspundea. Raspunsul care ma enerva pe mine la culme era ceva de genul: "I can't make a decision on an empty stomach"

Posted

Cuplai fete cu fete??

Mergea si baieti cu baieti?? :lmao:

Posted (edited)

Hehe... vad ca va place topicul asta :) asa ca o sa va iau pe rand :P

*** Alex, merge si fete cu fete, si baieti cu baieti * pedofilie nu cred ca se poate, nu am incercat :P

*** Andreea, ce inseamna ca ti-ai "luat" Sims? Sa nu-mi zici ca l-ai cumparat :D desi asa ar fi frumos & corect, dar in tara asta niciodata nu sunt bani suficienti... ;)

Eu mi-am downloadat azi expasion pack-urile "Livin' large" si "Hot date", dar imi lipseste setup.exe si de alte metode de instalare n-am auzit :) Poate ne intalnim dupa Bac si imi dai tu pe CD cateva din ele, daca mai am rabdare pana atunci :)

--- Cat despre "empty stomac" etc., eu am invatat pe pielea Simsilor mei ca e un lucru relativ greu sa ceri in casatorie :D trebuie sa ai rabdare cu ei si sa le organizezi un fel de seara romantica, sa le faci de papa si sa-i lasi sa se uite la Tv in timp ce Sim-ul casei gateste, apoi sa ii pui sa manance impreuna, dupa care un hug, un kiss ceva... si apoi PROPOSE :) merge sigur, eu aveam nunti ff des

Sa stiti de la mine, cel mai greu de cuplat din cei "originali" este Michael Bachelor - numele spune totul :P si mai are si o zodie "indaratnica".

*** Alexandra, nu stiu cum puneai tu 2 fete sa faca bebelush :D eu nu am reusit performanta asta niciodata!!!

Faza funny: la un moment dat la mine locuiau 2 lesby si un tip intr-o casa. Cand una era la serviciu, tipul isi facea de cap cu cealalta, astfel ca ele au ajuns sa se urasca si chiar sa se bata pt atentia tipului...

Eu ma cam plictisisem de una din ele, asa ca... am omorat-o!!! Dar cum am facut, ca asta e toata chestia :)) am construit un fel de camaruta adiacenta casei unde nu am pus decat un pat de campanie si un WC, am bagat-o pe tipa acolo, dupa care am intrat in "Build mode" si am sters usa!!! Apoi am lasat-o sa moara de foame acolo... dureaza cam 10 min pe fast forward...

*** Ioana, documenteaza-te :) ca merita!

Edited by songbird

Posted

:mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr:

Vreau si eu jocul.............

Posted

omg Ale ce sadica esti :lmao: :lmao: :lmao: :mdr: :mdr:

si eu ma jucam pe sims...aveam sims hot date, dat acu nu-l mai am si nici rabdare nu cred ca as mai avea sa ma joc...

mie imi placea sa pierd ore in sir cu ZooTycoon :wub:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

Am si din ala :D

Plus SimCity3000 :D

Mi-e dor de joculetzele astea.

Apropos de omorit... eu cel mai des ii omoral pe ai mei (de fapt si-o faceau cu mana lor) cand lua foc aragazul. Insa am avut si 2 cazuri separate cand 1. Un tip s-a electocutat ca si-a bagat nasul in televizorul stricat. 2. La atsa am ramas si eu blocata: ma jucam cu un cod care ma lasa sa misc orice obiect, indiferent unde si cum. Si I-am luat unei tipe cada de sub ea cand facea baie :lol: . Cand I-am dat play vad ca aia se zbate un pic si apare piatra aia funerara. :lol:

Sund sadica, nu? :P

Posted

Sims 2 am avut eu...imi facusem personaj celine...oricum a trecut mult de atunci

zootycoon jucam ore in shir si imi placea sa fac un parc frumos...sa am profit si apoi sa dau drumu la animale sa goneasca vizitatorii :giggle:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

*** omg Andreea, eu am plans cand mi-a murit prima fata din cauza aragazului (din fam. Roomies, blonda... nu mai stiu cum o chema, Chris parca). Oricum, m-a "traumatizat" rau de tot faza pentru ca erau primele zile de joc si nu mai puteam de dragul ei. De atunci am facut o obsesie: ii puneam sa invete, sa aiba "Cook skills" ca sa nu mai faca accidente in bucatarie :D

Ideea e ca am incercat sa o "recreez" pe Chris cea mica, dar cum nu stiam exact ce trasaturi avea si ce zodie era... nu am putut sa fac o clona 100% :P

Pe colega ei de camera, Melissa, am casatorit-o cu un tip frumusel si am facut-o medic... :)

Voi mai aveti poze cu Simsii vostri? Mai ales tu, Manu?... Stiti ca sunt site-uri unde se pot download simsi gata facuti cu chipuri de vedete... poate impreuna o gasim si pe Celine ;)

Posted
Hehe... vad ca va place topicul asta :) asa ca o sa va iau pe rand :P

*** Ioana, documenteaza-te :) ca merita!

cred ca mi-am dat seama despre ce e vorba din ce ati povestit voi pe aici + mi-am adus aminte ca un prieten mi-a mai povestit de sims (pe cand eram in liceu :D), dar pe atunci nu am dat foarte multa atentie jocului

Posted
stiti ceva tips & tricks pt Sims 1?...

:flowers:

Cum se numeste ca as putea sa aflu pentru el :D ?

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!