Jump to content

Britney Spears - goala, gravida si cu copilul

Recommended Posts

Posted
Oricum nu cred ca cineva se duce la concertele ei pentru vocea ei  :innocent:

Uite ca eu m-as duce la concert la ea (daca as putea) in primul rand pentru ca sunt fan Britney Spears, in al doilea rand pentru vocea ei si in al 3-lea rand pentru cum este :bye1:

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted

E destul de logic, nu stiu cata lume ar plati pentru un bilet la concert pentru imagine, show etc.; pana la urma de asta e concert - si nu spectacol de balet sau de altceva :P

Am multi prieteni din Oradea care sunt fani Britney si o apreciaza in primul rand pentru vocea ei... :)

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted (edited)

Eu am inceput sa ascult toate melodiile ei :clap: Si acum sunt la una "Before the goodbye" super klumea :clap: Daca ar veni Britney Spears, Madonna sau Celine Dion in Constanta cred ca as face tot posibilul sa imi cumpar bilet la concert :clap:

P.S: Daca vine Celine in Constanta va cazez la mine :P

Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted
P.S: Daca vine Celine in Constanta va cazez la mine  :P

sa vina Celine in Romania si dorm si pe strada daca e necesar ca sa o vad!

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
Daca vine Celine in Romania, nu am de gand sa dorm - o sa stau in fata hotelului unde va fi cazata ca sa o vad... :) si apoi o voi urmari prin tot orasul... :P

Posted
Nu cred ca vine asa repede in Romania ca parca mai are vreo cativa ani prin Las Vegas :P

No smoking!!!

Posted

Nu cred ca Celine o sa vina vreodata in Romania... :giggle:

N-avem bani suficienti sa-i platim nici macar un suc de portocale, ce se mai zicem de cazare si scena si toata partea tehnica de care oricum nu dispunem.

Posted
alextrusca, eu cred ca avem totul sa ii oferim ca sa poata face un concert aici. Nu uita ca in Romania a venit Michael Jackson (cand eram mult mai saraci), Metallica, DJ Tiesto, Depeche Mode, acum vine si Shakira. Si cred au venit mai multi dar nu mai tin minte pe altii

No smoking!!!

Posted

Au mai venit artisti cunoscuti pe la noi, dar cred si eu ca pentru a o aduce pe Celine ar fi nevoie de un efort financiar considerabil - am auzit (dar mai demult, inainte de Vegas) ca cere 1 mil $ pe reprezentatie ~ am auzit insa ca si Shakira a luat tot atat - asa ca... de ce sa nu speram?!

* acum vreo 2 ani la un festival francofon s-a intamplat ceva incredibil: Patricia Kaas live open air, Piata Revolutiei... pe gratis :D eu am facut rost really easy de inviatii VIP si am stat la mai putin de 2 m de scena, am fost prin backstage... iar la Sarah Brightman exact la fel ;) asa ca... de ce nu ar veni si Celine sa cante pentru TOTI romanii?!...

Posted

eu nu as plati un bilet sa ma duc la concert britney. nu m-am dus eu la shakira care imi place mai mult k britney...asa ca... showuri cu lumini si efecte speciale as putea sa vad la un concert sistem de exemplu :P btw, mi se pare o trupa super...

iar in legatura cu celine...ca sa vina cred k trebuie sa fie chemata..si sincera sa fiu nu cred k a avut cineva pana acum intentia sa o invite sa faca un concert in romania pe vremea cand sustinea turneul....asa ca...we lost the oportunity...

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
Cred ca ar cere ft mult in primul rand...si nu o cheama nimeni...asta-i nashpa. :cry:
Posted
Poate o chem cei de la Vodafone ... Pe Depeche Mode si Shakira ei i-a chemat :bye1:

No smoking!!!

Posted
Au mai venit artisti cunoscuti pe la noi, dar cred si eu ca pentru a o aduce pe Celine ar fi nevoie de un efort financiar considerabil - am auzit (dar mai demult, inainte de Vegas) ca cere 1 mil $ pe reprezentatie ~ am auzit insa ca si Shakira a luat tot atat - asa ca... de ce sa nu speram?!

* acum vreo 2 ani la un festival francofon s-a intamplat ceva incredibil: Patricia Kaas live open air, Piata Revolutiei... pe gratis :D eu am facut rost really easy de inviatii VIP si am stat la mai putin de 2 m de scena, am fost prin backstage... iar la Sarah Brightman exact la fel ;) asa ca... de ce nu ar veni si Celine sa cante pentru TOTI romanii?!...

Inseamna ca ne-am vazut fara sa stim, pt ca eu eram in primul rand la concertul Patriciei Kaas :D. Am facut si niste poze mistocute....pentru aparatul pe care-l aveam la vremea aia...

Posted

Off-topic: Teo, sigur ne-am vazut pe acolo, dar la cat de "magnetizata" eram de Patricia, nu cred sa ii fi observat nici pe oamenii pe care ii cunosteam :P

Stiu ca sunt off-topic, dar anyway... intorcandu-ma din backstage in public sa iau pe cineva, m-a prins tipul ala cu microfonul ~ era un concurs: sa canti a capella o melodie de-a Patriciei.

Eu am cantat "Mon mec a moi" si mi-am luat CD-ul si aplauzele :P

Back to Britney: a aparut pe Dc++ o compilatie pirat care se numeste "The Unreleased" - vine pe 2 Cd-uri si unele track-uri sunt chiar never heard of... unele sunt de umplutura, dar veti gasi si exceptii sau piese care, promovate, ar fi ajuns hit-uri. Dar aia de la Jive (alti boi) au cam neglijat-o dupa 2003.

Am auzit la un moment dat ca ar fi semnat cu Sony. Is it true?!...

Posted
Off-topic: Teo, sigur ne-am vazut pe acolo, dar la cat de "magnetizata" eram de Patricia, nu cred sa ii fi observat nici pe oamenii pe care ii cunosteam :P

Stiu ca sunt off-topic, dar anyway... intorcandu-ma din backstage in public sa iau pe cineva, m-a prins tipul ala cu microfonul ~ era un concurs: sa canti a capella o melodie de-a Patriciei.

Eu am cantat "Mon mec a moi" si mi-am luat CD-ul si aplauzele :P

Back to Britney: a aparut pe Dc++ o compilatie pirat care se numeste "The Unreleased" - vine pe 2 Cd-uri si unele track-uri sunt chiar never heard of... unele sunt de umplutura, dar veti gasi si exceptii sau piese care, promovate, ar fi ajuns hit-uri. Dar aia de la Jive (alti boi) au cam neglijat-o dupa 2003.

Am auzit la un moment dat ca ar fi semnat cu Sony. Is it true?!...

Tu erai aia cu Mon mec... :lmao: Io n-am indraznit sa ma bag la cantarea aia...oricum, a fost super super concertul! Mai vrem :clap:

Britney la Sony? Nu prea cred...cel putin nu in momentul asta....Sony a scapat de Mariah cand ii era mult mai putin "rau" decat ii e lui Britney acum... Ca sa fii la Sony cam trebuie sa fii in stare sa vinzi albume singura singurica, fara pic de ajutor din partea lor :giggle: Cum face Celine...

Posted

Mie nu prea imi place Britney... :innocent:

Cu cate unreleased-uri are ea...Mi se pare asa...nesuferita si "deosebita"...

Ba si-a scapat plodul in cap, ba a ramas bortzoasa din nou, ba se marita cu nush cine, ba divorteaza, ba se saruta cu Madonna.

Cred ca nu stie cum sa mai atraga atentzia presei, ca pe cea a publicului a pierdut-o de mult....

Posted
Ba si-a scapat plodul in cap, ba a ramas bortzoasa din nou, ba se marita cu nush cine, ba divorteaza, ba se saruta cu Madonna.

Cred ca nu stie cum sa mai atraga atentzia presei, ca pe cea a publicului a pierdut-o de mult....

Tu nu vezi ca ea nu mai vrea sa vina pe scena sa cante ? Bravo ei ca a ramas din nou insarcinata din nou. Ii plac copii mai mult decat muzica. Nu vrea deloc sa atraga atenia presei. Paparazzi o vaneaza.

Lasa ca te vedem cand o sa lasi vreo "bortzoasa" (cum spui tu :evil: ) de vreo 3-4 ori sa vedem ce mai spui atunci

No smoking!!!

Posted

hai mai Vodafone, de ce esti crud :P Alex e baiat cuminte :D

-- si eu cred ca Brit se va intoarce cu un album de revolutie... prin 2008.

-- si da, Teo, eu eram aia cu vocisoara mica si "Mon mec..." :)

Posted (edited)

Vodafone...no ofense...Nu stiu daca eu voi lasa vreo "bortzoasa" prea curand, d'apoi de 3-4 ori....

Si...exact cum ai si tu aceasta libertate, pot sa-mi exprim punctul de vedere, chiar daca am facut kestia asta intr-un mod rautacios....scuzele mele again pt fanii Brit. :giggle:

Edited by alextrusca
Posted
Eu sunt aproape de acord cu Alex. Stiu ca si paparazii sunt cu ochii pe ea, dar astfel de poze nu fac decat sa ne demonstreze ca ii cam place si ei. :P