Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sincer, nu am inteles ce ai vrut sa spui...Sper ca o sa imi spui :bye1:

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted (edited)

vedeti sa nu ajungeti ca traceline, adica 'ciudatenia forumului' , daca o tineti tot asa :P

eu unul nu v-as dori la nimeni. parerea mea despre treaba asta dintre adi si andreea: amandoi sunteti niste incapatanati care nu vor sa se impace odata ptr binele forumului si al tuturor (ca zau ne ne place sa tot spamuiti forumul cu mesaje -certuri agasante). Eu cred ca amandoi asteptati unul de la altul scuzele de rigoare, insa dupa cum am mai spus (ca sunteti mandri si incapatanati) nu cred ca o sa vina prea repede. problema voastra e lipsa de comunicare.

Achtung: treziti-va amandoi si va purtati ca doi fani celine, nu ca doua tate de pe ulita care se certa si striga una la alta de pe partea cealalta de ulita. Daca vreti sa fiti in centrul atentiei si sa ne impresionati va propun sa compuneti un cantecel despre celine, un banner, o poezie, un wallpaper sau ceva (dar nu cearta asta hilara).

Mai revin cand va reveniti (pana atunci nu o sa ma mai vedeti la ochisori). eu sunt aici sa discut treburi serioase cu voi nu sa ascult certuri copilaresti.

MANU -da-mi te rog un PM cant se termina toata mascarada asta (si revin pe forum). Multumsesc (si sper sa nu fie la sfantu' asteapta)

ps- imi cer scuze la toata lumea ca sunt asa direct dar mi-a ajuns pana in gat

Edited by Obst
http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted
Si tu ce trebuie sa continui daca am spus ca ma opresc :evil: :evil: :evil: ???

No smoking!!!

Posted (edited)

Oameni buni ce e cu voi???

CLAUS, ANDREEA A VRUT SA SE IMPACE CU DANSUL, DAR NU AI CU CINE VORBI!!!!!! (dupa cate vezi) Nu ai cu cine te impaca! Scuze Claus, te respect mult, dar nu ai dreptate...

ADI, ideea e ca nimeni nu se impaca bine cu tine, avem gusturi total diferite, suntem de pe planete diferite. Indiferenta de care vorbeai duce spre nesimtire. Vrei mai pe romaneste?

Edited by ~Lady~
Posted (edited)

Voi sunteti cu capu' :evil: ... ~Lady~, mai bine ai trage concluziile dupa ce ma cunosti. Mai opriti-va cu subiectul dintre mine si celindi. Stie ea bine de ce nu ma impac cu ea si asa ar face oricine ... Asa ca mai lasati-ma BEEEP in pace cu subiectul acesta ... Voi despre altceva nu vorbiti :evil: :evil: :evil: ?

Spui ca sunt nesimtit si nici nu ma cunosti ... Ce ai mai vrea sa cred despre tine ...

Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted

Oricine??????????

Acum ma enervezi pe mine. De ce insulti lumea? Cred ca a vazut si ea destule! De cand ai venit pe forum nu ai facut decat sa starnesti discutii. Dk te utii la Bine ati venit vezi ca eu eram bucuroasa ca ai aparut si ca speram ca ti-a trecut.

Posted (edited)
Voi sunteti cu capu'  :evil: ... ~Lady~, mai bine ai trage concluziile dupa ce ma cunosti. Mai opriti-va cu subiectul dintre mine si celindi. Stie ea bine de ce nu ma impac cu ea si asa ar face oricine ... Asa ca mai lasati-ma BEEEP in pace cu subiectul acesta ... Voi despre altceva nu vorbiti  :evil:  :evil:  :evil: ?

Nu am tras nici o concluzie, am spus doar ce crede toata lumea.....Poate gresim, dar nici tu nu ne dovedesti contrariul. Membrii foarte valorosi pt noi nu mai vin aici din cauza ta! Sincer Adi, nu am auzit pe nimeni care sa te placa aici. Daca e cineva, sa spuna. Dar pierdem oameni extraordinari din cauza ta si nu merita. DELOC!

Edit: Daca suntem asa dusi cu capul, ce cauti aici?

Edited by ~Lady~
Posted (edited)
Whatever...subject closed !!! :lmao: Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted
Clar :rolleyes:
Posted
Asa e mai bine ... Vezi ca se poate ... :thumbsup2:

No smoking!!!

Posted

:mdr: :mdr:

Eu vad, tu nu vezi!

Posted (edited)
Faci :offtopic: :lmao:. Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund :whistling: Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted

oameni buni...GATA!! off-topic, on-topic..GATA!

Adi, tu mereu te simti vizat..ca se iau toti de tine. poate ca le dai motive. daca ai discuta frumos, fara sa mai vii cu pretentzii de genul "cutare si cutare nu vreau sa mai vad ca-mi folosesc nuemele/useru etc in posturile lor". ce a fost intre tine si andreea (which BTW is a thing that can happen to everybody) a fost. gata. nu o ierti, treaba ta..dar de discutat civilizat cred ca poti sa discuti(sau cel putin asa cred).

sunt multi membri care s-au saturat de discutii de genul asta starnite dintr-o prostie copilareasca. sincera sa fiu nu stiu ce sa mai zic dar multi din membrii vechi ai acestei sectiuni nu mai posteaza ca nu mai au loc de tine. la orice replica tie ti se pare ca lumea de acuza si asa mai departe....

mi-e clar ca nu esti fan Celine...iti place muzica ei...foarte bine, la fel sunt milioane de alte persoane in lumea asta, dar nu vin si intra pe un forum unde evident membrii sunt fani. au fost posturi in care ai criticat-o pe Celine. acum vine intrebarea...de ce ai venit aici? si singurul raspuns e Andreea(sorry Alexiel :flowers: dar vreau sa fiu clara). de la ea stii de forum. daca nu ai de gand sa o ierti inseamna ca ai venit sa-i faci zile amare pe aici nu? la fiecare 2 posturi o acuzi de parca ti-a omorat familia si te-a lasat si fara mostenitori. GROW UP DUDE!!!

nu stiu ce sa zic mai mult...asa ca...enjoy the reading...and peace to all :flowers:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted (edited)

Citeste mai sus...Am spus ca m-am oprit...Dar vad ca tu ai scris...GATAAAAAAAAAA. Ia nu mai sariti in capul meu de problemele pe care le am si o sa fie un forum linistit :thumbsup2:

Unde am criticat-o eu pe Celine ????? :shocking: :shocking: :shocking:

Edited by Vodafone

No smoking!!!

Posted

cei pe care nu-i intereseaza manga sa nu citeacsca :P

* la topicul "ce muzica mai ascultam in afara de Celine"

Pt Alexiel:

chiar vroiam sa te intreb de mai mult timp daca esti fan manga, dar nu am gasit un topic destul de adecvat si nu vroiam sa creez unul special doar pt asta :D

de cand eram mica (nu stiu de ce dar suna ciudat :D) am fost fan anime, numai ca pe atunci nu stiam ca se cheama asa. erau o groaza de seriale japoneze pe italieni si eu le urmaream aproape pe toate (astfel am inceput sa invat si italiana :D).

la facultate am dat peste o colega care si ea avea aceeasi pasiune, numai ca ea luase "boala" de curand ( eu mai ma potolisem la vremea aceea). tot discutand s-a aprins "flacara" :P tot ea m-a indrumat si catre manga. la mine viciul nu este la fel de acut ca la ea...eu incerc sa ma las pt ca nu vreau sa imi stic de tot ochii la calculator :D

acum citesc "Parfait Tic" si mi-am promis ca dupa inca doua povesti care au ramas in standby din cauza examenlor, ma las (sper sa reusesc :lmao: )

Posted

daaa. sunt mega-fan manga :D Si dk nu vrei sa-ti strici ochii: www.mangashop.ro - desi preturile sunt uneori cam piperate (primele volume sunt la pret redus: 350 ) Eu una imi iau de aici numai pt colectie. Mai vb ca deocamdata nu am rabdare sa scriu.

BTW... pot sa-ti spun "Joa"? (de la Joanna) (been thinking of a nickname)

Posted

Tocmai am aflat ca Il Divo vor canta impreuna cu Shakira si Placido Domingo la festivitatea de inchidere a campionatului modial de fotbal din Germania :msn-wink:

Au fost propulsati baietii. Cred ca vom auzi de ei din ce in ce mai mult :thumbsup2:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted (edited)

She's backkkk!!!! :clap: :kicking:

Welcome back si te rog eu mult sa nu mai pleci. Sper sa se intoarca si Claus si cei care nu au mai dat de ceva vreme pe aici.

Edited by celindi
Posted

Si printesa ce se uita la luna dadu odata din bagheta si aparu si Claus :D (missed me? :P )

Am asteptat doar sa va linistiti. Unde e topicul despre astronomie? Vreau sa ma hranesc cu stiinta :nerd:

http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted
daaa. sunt mega-fan manga :D Si dk nu vrei sa-ti strici ochii: www.mangashop.ro - desi preturile sunt uneori cam piperate (primele volume sunt la pret redus: 350 ) Eu una imi iau de aici numai pt colectie. Mai vb ca deocamdata nu am rabdare sa scriu.

BTW... pot sa-ti spun "Joa"? (de la Joanna) (been thinking of a nickname)

stiu ca sunt scumpe si nu cred ca mi-as permite ( sau cel putin as avea alte prioritati :P )

hm, Joa suna ciudat cand il pronunti (ca un fel de goa :lmao: )...poti sa mai cauti :D ? am observat ca este greu sa gasesc un nick mai dragut pt numele meu. nu sunt la prima incercare :cry: sau poate sunt eu prea pretentioasa :confused:

Posted (edited)
Si printesa ce se uita la luna dadu odata din bagheta si aparu si Claus  :D  (missed me? :P )

Am asteptat doar sa va linistiti. Unde e topicul despre astronomie? Vreau sa ma hranesc cu stiinta  :nerd:

Welcome back!! Totusi, Claus ... cred ca ai inteles gresit. Eu nu am nimik cu el (even now - asta sunt eu - nu pot sta suparata pe cineva). de 1000 de ori am incercat sa-l fac sa lase totul in urma si tot timpul ma trateaza cu batjocura. Vrei sa stii ce m-a enervat? Nu ca se certa cu mine... ci ca se certa cu altii. Ce vreau sa zic e ca nu-mi convine sa ma bagi in aceias oala cu el pentru ca eu incercat impacarea si el a refuzat.

Cat despre topicul cu astronomie acum ma duc sa-l fac :D .

Ioana - atunci ma mai gandesc. Trebuie neaparat sa-l fac din numele tau sau pot sa-ti spun de ex cum ii zic lui Sabina - Tenshi(inger in lb japoneza) si lui Iulia (Kurai - asta e un personaj). Si sa stii ca nu esti singura careia nu-i plac poreclele mele (nu prea am talent - ce sa=i fac :P ) Nici lui Raluchi nu i-a placut sa-i spun Chii.

Edited by celindi
Posted
astro astro astro :clap: :clap: :clap:
Posted

:lmao: Merci merci

Mey da ncii nu plecasem definitiv si nici nu o voi face vreodata

Intram mai rar pt ca asa am simtit nevoia

Azi m-am reangajat :D si ca orice inceput e mai ciudat si mai cu inima stransa , sper sa fie bine

Posted
si eu :clap:
Posted

Ioana - atunci ma mai gandesc. Trebuie neaparat sa-l fac din numele tau sau pot sa-ti spun de ex cum ii zic lui Sabina - Tenshi(inger in lb japoneza) si lui Iulia (Kurai - asta e un personaj). Si sa stii ca nu esti singura careia nu-i plac poreclele mele (nu prea am talent - ce sa=i fac :P ) Nici lui Raluchi nu i-a placut sa-i spun Chii.

poate gasesti si ei un nume de personaj :D Kurai imi zicea ca mie mi se potriveste Kagome :innocent: nu prea stiu de ce, dar ma rog :D eu oricum o ador pe Kagome...iar Inuyasha :innocent: ce sa mai spun de scumpicu de Seisshomaru? :wub:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)
Raluchi, vreau sa ma tii la curent cu jobul. :msn-wink: Edited by ~Lady~
Posted

Merci pt incurajari

Sa te tin la curent? E nashpa in curent. Pe urma racesti sau si mai rau ti se inroshesc ochii sau te ia durerea de urechi de la atata curent.

:msn-tongue:

Posted
ralu e o scumpica as usually :hug: o sa fie bine...in schimb eu...never mind

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
lulu eu pe tine o sa te bat pe fiecare topic in care postezi sa stii :P :P ca nu pot sa te las asa!! :flowers: :in_love:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg