Teodora Posted June 9, 2006 at 07:32 PM Posted June 9, 2006 at 07:32 PM (edited) Incep prin a spune: Raluchi nu ma omori pentru topic, sunt si eu putin obsedata zilele astea Revenind: cui ii place sa mearga la spectacole de dans/balet? Si cui ii place Razvan Mazilu? Eu l-am vazut prima data in Portretul lui Dorian Gray la Odeon si mi s-a parut genial! Ah, pt cine nu stie, Razvan Mazilu e balerin...am voie sa dau link spre site-ul lui? Oh, what the hell: http://www.razvanmazilu.ro/index.html Dorian Gray este piesa de teatru, dupa celebra piesa de teatru . Mazilu este personajul principal si toata piesa nu spune un cuvant. Si partea cea mai misto e ca nu simti nevoia sa spuna ceva. Exprima totul atat de bine prin miscari si mai ales prin expresia fetei. Mie mi se pare ca are o fata extraordinara, e atat de expresiv Luni, am fost la un concert Felicia Filip (spectacol smecher by invitation only ) si ghiciti pe cine am vazut? Printre multi alti oameni din lumea culturala, era Mazilu. La mai putin de juma de metru de mine la un moment dat. Bey, daca pe scena din fundul salii de la Odeon mi s-a parut misto, de aproape e si mai si. Are o privire de te da pe spate Ochi de un albastru superb, zambet super. Si era si mai misto, pentru ca nu era machiat ca pe scena sau ca in majoritatea pozelor. Si avea niste pantofi....atat de rosii In orice caz, mi se pare o mare pierdere pentru femei...ca baiatului ii plac baietii Acum incerc sa-mi iau bilete la Simfonia Fantastica, pe care vreau sa-l vad de mult timp si nu mai apuc, si la Un Tango Mas, tot spectacol de dans, la Odeon. La Un Tango Mas e sold out pentru urmatoarele doua spectacole de pe 11 si 18. Mi-au zis ca urmatorul e pe 23. Daca mai sunt bilete, mergem in gasca? Orice locuri sunt bune, ca Odeon e mic. La Simfonie cred ca-i si mai greu de gasit bilete, ca la asta s-a si facut reclama in Bucuresti la greu. Pentru cine vrea sa vada, Dorian inca se joaca la Odeon. Mazilu face 3 spectacole total diferite in fiecare saptamana. Se pricepe baiatu' nu gluma! Gata! Acum vedeti cum e sa fiu eu obsedata de cineva/ceva! Edited June 9, 2006 at 07:34 PM by Teodora Quote
~Lady~ Posted June 9, 2006 at 07:59 PM Posted June 9, 2006 at 07:59 PM STIAM EU CA E GAY!!!!!! Vai sunt absolut crazy dupa el! E super tare tipu' dar l-am vazut numai la TV. Daca ajung vara asta prin Buc sigur tre-sa ajung si pe acolo! Quote
raluchi Posted June 9, 2006 at 08:25 PM Posted June 9, 2006 at 08:25 PM Teo doar ti-am zis ca ii dau o sansa sa ma impresioneze pozitiv.Nu aflasem pana acum ca e pe invers dar simteam lucrul asta , si probabil asta nu imi placea la el. Ti-am zis eu ceva in privirea lui nu imi place.Dar de abia astept sa mergem la spectacol, la Un Tango Mas, poate asa ma vindec si eu de fobia baletului, pe care am capatat-o vazand de 3 ori Copellia la Opera Quote http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Teodora Posted June 9, 2006 at 08:33 PM Author Posted June 9, 2006 at 08:33 PM STIAM EU CA E GAY!!!!!! Vai sunt absolut crazy dupa el! E super tare tipu' dar l-am vazut numai la TV. Daca ajung vara asta prin Buc sigur tre-sa ajung si pe acolo!<{POST_SNAPBACK}> Teo doar ti-am zis ca ii dau o sansa sa ma impresioneze pozitiv.Nu aflasem pana acum ca e pe invers dar simteam lucrul asta , si probabil asta nu imi placea la el. Ti-am zis eu ceva in privirea lui nu imi place.Dar de abia astept sa mergem la spectacol, la Un Tango Mas, poate asa ma vindec si eu de fobia baletului, pe care am capatat-o vazand de 3 ori Copellia la Opera<{POST_SNAPBACK}>Mai, nu stiu daca el a zis pe undeva....mie mi-a zis cineva care-l cunoaste si o prietena l-a vazut sarutandu-se cu unul intr-un cinema Dar poate e bi-sexual si avem si noi femeile o sansa cu el....ca merita frumuselul Raluchi...huh....Tango mas....e dans modern/tango... Quote
Teodora Posted July 14, 2006 at 09:45 AM Author Posted July 14, 2006 at 09:45 AM Mi-am dat seama ca nu am scris nici o cronica a spectacolului, desi l-am vazut de 2 ori . Si cum tot nu am nimic mai bun de facut in momentul asta....sunt la serviciu, in caz ca va intrebati Lady, asta-i pt tine, ca tot ai zis ca esti fan Am fost la ultimele doua reprezentatii din aceasta vara a spectacolului de tango argentinian facut de Mazilu, Un Tango Mas, la Teatrul Odeon din Bucuresti. Este o poveste de dragoste in pasi de dans....tango, dar si dans modern. Cei doi protagonisti ajung intr-un club de tango, se indragostesc, danseaza, isi "consuma" dragostea. El o paraseste. Ea il cauta disperata. El o ignora, dar apoi i se face dor si o este la randul lui disperat, cautand-o in orice femeie vede. Se intalnesc iar, dar parca ceva lipseste. Apoi, momentul culminant: dragostea lor este mai presus de orice, se unesc intr-o singura fiinta, dansand pe o masa de 1mX1m. Raman uitandu-se unul in ochii celuilalt, in timp ce dansatorii de tango se invart in jurul lor. Asta este povestea spectacolului, pe scurt. Am fost inca o data uimita de cat de expresiv este Mazilu (prima data fiind cand am vazut Portretul lui Dorian Gray). Un Tango Mas mi s-a parut genial: decorurile sunt....de fapt, aproape nu sunt. Dansatorii de tango - este o trupa de dansatori de tango amatori - sunt imbracati foarte normal, de strada. Mazilu si Monica Petrica, partenera lui, sunt imbracati mai de seara, dar nu foarte spectaculos. Si totusi, povestea lor se intelege atat de bine, mai bine decat daca ar fi avut replici. Monica nu este la fel de expresiva, insa este frumusica si extrem de mobila, danseaza super. Oricum, sunt frumosi impreuna . Cuvintele sunt oarecum de prisos, ar trebui sa vedeti spectacolul. Poate pleaca in turneu cu el prin tara. Ar fi frumos si spectacolul chiar merita . Eu una de abia astept sa inceapa iar stagiunea, sa-l mai vad o data....de 2...de cate ori am chef de evadare intr-un tango . Quote
Recommended Posts