max24 Posted May 22, 2006 at 07:06 PM Posted May 22, 2006 at 07:06 PM Co myślicie na temat takiego stwierdzenia: "większość facetów słuchających Celine Dion to geje"? Quote
DX Posted May 22, 2006 at 07:31 PM Posted May 22, 2006 at 07:31 PM Co myślicie na temat takiego stwierdzenia: "większość facetów słuchających Celine Dion to geje"? <{POST_SNAPBACK}> Hehehe ja bym uwazal na tego typu dyskusje na Forum Celine ... na polskim Forum byla taka dyskusja i ci co naleza do polskiego Forum dobrze pamietaja ta dyskusje i to co tam sie działo Quote ... no time for losers ...
max24 Posted May 22, 2006 at 07:37 PM Author Posted May 22, 2006 at 07:37 PM Co myślicie na temat takiego stwierdzenia: "większość facetów słuchających Celine Dion to geje"? <{POST_SNAPBACK}> Hehehe ja bym uwazal na tego typu dyskusje na Forum Celine ... na polskim Forum byla taka dyskusja i ci co naleza do polskiego Forum dobrze pamietaja ta dyskusje i to co tam sie działo <{POST_SNAPBACK}> powiedz, co sie dzialo? Quote
DX Posted May 22, 2006 at 07:41 PM Posted May 22, 2006 at 07:41 PM powiedz, co sie dzialo? heeh duzo by pisac ... no trzeba przyznac ze akurat u nas na Forum to był dosc popularny temat i dochodzilo tam do powaznych sprzeczek albo jak kto woli wymiany zdan, ktos kogos pobrazal, ktos komus powiedzial co mysli, ogolnie fajnie sie to teraz czyta z perspektywy czasu ... oczywiscie jak to na naszym Forum to bylo krazenie kolo tematu i nitk nie popruszyl sedna ani nikt nic konkretnego nie powiedzial ale i tak mi sie ta dyskusja podobala ... zapraszam na nasze Forum mozna poczytac to czy tamto Quote ... no time for losers ...
Ania4 Posted May 22, 2006 at 07:59 PM Posted May 22, 2006 at 07:59 PM Czyli nie zaczynamy dyskusji? Quote
DX Posted May 22, 2006 at 08:15 PM Posted May 22, 2006 at 08:15 PM Czyli nie zaczynamy dyskusji? <{POST_SNAPBACK}> Heheh nie nie o to mi chodzi mowie bo akurat ten temat byl na Forum PL poruszany mozemy dyskutowac ja jestem za Aniu zaczynaj P.s Aniu cos rzadko bywasz ostatnio na polskim Forum Quote ... no time for losers ...
max24 Posted May 22, 2006 at 08:24 PM Author Posted May 22, 2006 at 08:24 PM (edited) a dacie mi link do tej starej dyskusji? Ja chetnie zacznę tą dyskusję Jestem gejem i lubię Celinę. Tym samym potwierdzam teorię, którą zacząłem ten temat. Jeśli inni wezmą udział w tej debacie będzie mi bardzo miło Edited May 22, 2006 at 08:26 PM by max24 Quote
DX Posted May 22, 2006 at 08:39 PM Posted May 22, 2006 at 08:39 PM (edited) prosze bardzo link jest tujak dla mnie ciekawie zrobilo sie od 8 strony bo calosc ciagnie sie na 13-14 chybaco do zwiazku o ktorym mowisz ja np przez gg poznalem 2 fanow Celine, po czasie okazalo sie ze oboje są gejami przypadek? nie wiem ... moze akurat tak trafiłem ... Pozdrawiam Edited May 22, 2006 at 08:41 PM by DX Quote ... no time for losers ...
max24 Posted May 22, 2006 at 09:03 PM Author Posted May 22, 2006 at 09:03 PM dziękiz tego co przeczytałem, to tylko jedna osoba była agresywna i negatywnie nastawiona Quote
vegas19 Posted May 23, 2006 at 10:12 AM Posted May 23, 2006 at 10:12 AM mysle że takie stwierdzenie jest bardzo ogólnikowe, nie wszysycy są gejami, choć napewno część jest być moze wynika to z tego że muzyki Celine słuchają lubie wrażliwi, czuli, delikatni (?) Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
Pit Posted May 23, 2006 at 12:08 PM Posted May 23, 2006 at 12:08 PM Dla mnie to też straszne uogólnienie. To tak jakby mówić, czy fanki Celi to lesbijki?? a jeśli ktoś jest gejem/lesbijką to tylko i wyłącznie jego sprawa i nie wiem jak może się to mieć do słuchania muzyki Quote http://i15.tinypic.com/4h1hdds.jpg http://i13.tinypic.com/8g4edza.jpg
anewdayhascome Posted May 23, 2006 at 01:32 PM Posted May 23, 2006 at 01:32 PM dla mnie temat bez sensu i sie nie wypowiadam... Quote A New Day... 10th & 11th November 2006 Taking Chances World Tour, Antwerp 13th & 14th May 2008, Kraków 28th June 2008 Celine 25th & 27th & 31st August 2013 20th, 23rd, 24th, 27th & 28th September 2016 Sans attendre Tour, Paris 1st & 5th December 2013 Encore un soir, Paris 24th, 25th, 28th, 29th June & 2nd, 3rd, 6th, 7th, 9th July 2016 Live 2017 Stockholm 17th June 2017 Lille 1st & 2nd July 2017 Paris 8th & 9th July 2017 Berlin 23rd & 24th July 2017 Live 2018 Taipei 11th & 13th July 2018 Manila 19th July 2018 Bangkok 23rd July 2018 BST Hyde Park London 5 July 2019
max24 Posted May 23, 2006 at 01:33 PM Author Posted May 23, 2006 at 01:33 PM dla mnie temat bez sensu i sie nie wypowiadam...<{POST_SNAPBACK}> ale wlasnie to zrobiles Quote
DX Posted May 23, 2006 at 02:49 PM Posted May 23, 2006 at 02:49 PM (edited) dla mnie temat bez sensu i sie nie wypowiadam...<{POST_SNAPBACK}> ale wlasnie to zrobiles <{POST_SNAPBACK}> max widze ze chcialbys pociagnac ten temat ale bedzie ciezko ... nie mozesz oczekiwac od ludzi, ze na jakims tam Forum w jakims tam topicu beda mowic o swoich prywatnych sprawach uczuciach, beda odsłaniac swoje wnetrze przed ludzmi ktorych w zasadzie prawie nie znaja ... wez tez pod uwage ze nie kazdy jest w stanie sam siebie okreslic .. znow sie odwolam do polskiego Forum, Ci co tam zagladaja na pewno beda kojarzyc sonde dot naszej seksualnosci ( sam ja zrobilem specjalnie dla olenki ale to tak na marginesie ) jak zobaczysz wyniki sam bedziesz zakoczony jak duzo osob zaznaczylo 4 odp Pozdrawiam P.s ten temat powinnien byc w ---> o wszystkim i o niczym Edited May 23, 2006 at 02:53 PM by DX Quote ... no time for losers ...
Ania4 Posted May 23, 2006 at 03:02 PM Posted May 23, 2006 at 03:02 PM dla mnie temat bez sensu i sie nie wypowiadam...<{POST_SNAPBACK}> ale wlasnie to zrobiles <{POST_SNAPBACK}> max widze ze chcialbys pociagnac ten temat ale bedzie ciezko ... nie mozesz oczekiwac od ludzi, ze na jakims tam Forum w jakims tam topicu beda mowic o swoich prywatnych sprawach uczuciach, beda odsłaniac swoje wnetrze przed ludzmi ktorych w zasadzie prawie nie znaja ... wez tez pod uwage ze nie kazdy jest w stanie sam siebie okreslic .. znow sie odwolam do polskiego Forum, Ci co tam zagladaja na pewno beda kojarzyc sonde dot naszej seksualnosci ( sam ja zrobilem specjalnie dla olenki ale to tak na marginesie ) jak zobaczysz wyniki sam bedziesz zakoczony jak duzo osob zaznaczylo 4 odp Pozdrawiam P.s ten temat powinnien byc w ---> o wszystkim i o niczym <{POST_SNAPBACK}>Przenosze temat W kazdej sekcji jest taki temat wiec podejrzewam , ze cos w tym musi byc Quote
max24 Posted May 24, 2006 at 09:24 AM Author Posted May 24, 2006 at 09:24 AM dla mnie temat bez sensu i sie nie wypowiadam...<{POST_SNAPBACK}> ale wlasnie to zrobiles <{POST_SNAPBACK}> max widze ze chcialbys pociagnac ten temat ale bedzie ciezko ... nie mozesz oczekiwac od ludzi, ze na jakims tam Forum w jakims tam topicu beda mowic o swoich prywatnych sprawach uczuciach, beda odsłaniac swoje wnetrze przed ludzmi ktorych w zasadzie prawie nie znaja ... wez tez pod uwage ze nie kazdy jest w stanie sam siebie okreslic .. znow sie odwolam do polskiego Forum, Ci co tam zagladaja na pewno beda kojarzyc sonde dot naszej seksualnosci ( sam ja zrobilem specjalnie dla olenki ale to tak na marginesie ) jak zobaczysz wyniki sam bedziesz zakoczony jak duzo osob zaznaczylo 4 odp Pozdrawiam P.s ten temat powinnien byc w ---> o wszystkim i o niczym <{POST_SNAPBACK}>Przenosze temat W kazdej sekcji jest taki temat wiec podejrzewam , ze cos w tym musi byc <{POST_SNAPBACK}> ale to jest sekcja gdzie gada sie o wszystkim i o niczym, ale nie o Celine, tu nie ma gejów Quote
peterpole Posted May 25, 2006 at 08:36 AM Posted May 25, 2006 at 08:36 AM Co myślicie na temat takiego stwierdzenia: "większość facetów słuchających Celine Dion to geje"? <{POST_SNAPBACK}> Faktycznie sprawa jest skomplikowana. Myślę, że takie samo pytanie można zadąć tez na innych forach poświęconych różnym artystom (śpiewające kobiety) . Dam sobie za to uciąć jakaś część ciała, że i tam znajdą się tacy hahaha. Znam kilku gay-ów lubiących twórczość Celin , jej glos i cały wizerunek artystyczny. Nie zmienia to jednak faktu , że jest też liczna grupa której jest to tak naprawdę obojętnie. Ze swojej strony mogę tylko dodać, że cenie Ceiln za jej twórczość i silną osobowość, o którą nie łatwo na dzisiejszym rynku muzycznym, a to, że moja orientacja seksualna jest taka , a nie inna nie ma żadnego znaczenia. Czy komuś to przeszkadza ? Nie sadzę. Quote
DX Posted May 25, 2006 at 07:20 PM Posted May 25, 2006 at 07:20 PM [...] Nie zmienia to jednak faktu , że jest też liczna grupa której jest to tak naprawdę obojętnie. [...]<{POST_SNAPBACK}> nie rozumiem ??? Quote ... no time for losers ...
max24 Posted May 25, 2006 at 07:27 PM Author Posted May 25, 2006 at 07:27 PM [...] Nie zmienia to jednak faktu , że jest też liczna grupa której jest to tak naprawdę obojętnie. [...]<{POST_SNAPBACK}> nie rozumiem ???<{POST_SNAPBACK}> chyba chodziło o to, że geje słuchaja jak wszyscy przeróżnej muzyki i częśc z nich wręcz nie cierpi Celine Quote
peterpole Posted May 26, 2006 at 09:18 AM Posted May 26, 2006 at 09:18 AM [...] Nie zmienia to jednak faktu , że jest też liczna grupa której jest to tak naprawdę obojętnie. [...]<{POST_SNAPBACK}> nie rozumiem ???<{POST_SNAPBACK}> chyba chodziło o to, że geje słuchaja jak wszyscy przeróżnej muzyki i częśc z nich wręcz nie cierpi Celine <{POST_SNAPBACK}> Nie cierpią ta za duże słowo. Nie są jej pasjonatami. Quote
Ania4 Posted May 26, 2006 at 12:14 PM Posted May 26, 2006 at 12:14 PM Faceci - fani Celine. Zapraszamy do postowania A zreszta co to za roznica, czy ktos jest gejem czy nie. Najwazniejsze, ze fan Celine Quote
vegas19 Posted May 26, 2006 at 08:47 PM Posted May 26, 2006 at 08:47 PM Faceci - fani Celine. Zapraszamy do postowania A zreszta co to za roznica, czy ktos jest gejem czy nie. Najwazniejsze, ze fan Celine <{POST_SNAPBACK}>ja własnie tak do tego podchodze a zresztą ogólnie rzecz biorąc mi to bez znaczenia czy ktoś jest hetero, homo czy bi, to też człowiek, a orientacja seksualna to osobista sprawa każdego z osobna Quote http://img81.imageshack.us/img81/2489/beztytuufv0.jpgBerlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
radeg Posted November 21, 2006 at 11:27 PM Posted November 21, 2006 at 11:27 PM Jasne ze wiekszosc facetów-fanow Celine to geje. To jasne jak slonce. Quote http://www.degis.neostrada.pl/autogr.gif
Piotrek Posted December 12, 2006 at 02:10 PM Posted December 12, 2006 at 02:10 PM Jasne ze wiekszosc facetów-fanow Celine to geje. To jasne jak slonce. <{POST_SNAPBACK}> Całkowicie się z tym nie zgadzam. Osobiście do gejów nic nie mam, ale to stwierdzenie jest jednym wiekim generalizowaniem. Po pierwsze faceci z reguły nie są wylewni, ale nie oznacza to ze pozbawieni uczuć, wrazliwości itp. Na pewno inaczej reaguja niz kobiety. Ale na tej podstawie, że faceci, brzydko mówiac, "nie obnoszą" się z tym, ze podoba im sie muzyka Celine, nie oznacza że ci z kolei co otwarcie o tym mowia, w wiekszosci sa gejami. Facet nie jest stworzeniem TWARDYM, BEZ SKRUPUŁOW, BEZ UCZUĆ, BRUTALNYM, OSTRYM, GWAŁTOWNYM itp. Oznaczało by to tyle, ze wszyscy lub większość facetów na koncertach Celine to geje. To jeden wielki mit który mówi że facet to istota stworzona do "rombanki". Każdy facet czuje. Ale nie każdy wiele rzeczy pokazuje, sądząc że w ten sposób pokaże słabość - to kolejny mit.Na pewno duza część tych, co słuchają, są wrażliwsi - ale większa wrazliwość nie oznacza homoseksualizmu. To bzdura. Osobiscie bardzo nie podoba mi sie taka generalizacja i nie wiem czemu ona miałąby służyć. Równie dobrze można powiedzieć że każdy artysta-facet jest gejem. Na pzrykładzie muzyki, muzyke trzeba czuć, jeśli tego nie czujesz - nie bedziesz na parwde grał. Do tego trzeba mieć odrbine wiecej wrazliwosci. Czy wiec oznacza to że Rubik to gej? Mój tata był bardzo wrazliwym człowiekiem i też nie był gejem. Generalizacja bezsensu oparta o NIC, a może o marzenia?... Quote
radeg Posted December 12, 2006 at 08:41 PM Posted December 12, 2006 at 08:41 PM Na ten temat nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Szanuje Twoje zdanie. Owszem hetero-facet posłucha Celine i powie ze jest fajna i ma ciekawy glos, ale to nie oznacza ze jest Jej fanem. Moje zdanie stwierdzające ze wiekszosc fanów to geje jest uogólnieniem w stosunku nie do kazdego faceta ktory "lubi" Celine, lecz do mężczyzn, którzy Ją "uwielbiają". Ale ostatecznie i tak trudno jest zdefiniowac pojęcie "fan". Kazdy bedzie sie inaczej identyfikowal jako sympatyk Celine. Moim zdaniem gdyby zebrac wszystkich facetow po koncercie Celine i policzyc wsrod nich gejów (o ile kazda z tych osob powiedzialaby prawde odnosnie swojej orientacji oraz nalezaloby wykluczyc biseksualistów), to zapewne bedzie ich znacznie, duzo duzo wiecej, niz po koncercie innego artysty, np Eltona Johna, albo Rubika. Quote http://www.degis.neostrada.pl/autogr.gif
Attendais Posted February 28, 2008 at 08:59 PM Posted February 28, 2008 at 08:59 PM (edited) a mi to lelo... fakt że większośc to geje, może dlatego ze geje potrafią poznać klasę, nie to co hetetycy płci męskiej ;D A CEELINE KOCHAM PONAD WSZYSTKO!!! Edited February 28, 2008 at 09:04 PM by Taking_chances Quote http://i237.photobucket.com/albums/ff31/Takin_chances/jetaimeencoresing.jpg "The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"
radeg Posted May 11, 2008 at 06:29 PM Posted May 11, 2008 at 06:29 PM fakt że większośc to geje, może dlatego ze geje potrafią poznać klasę, nie to co heterycy płci męskiej ;D To oczywiste Liczy się wrażliwość na muzykę i wogóle sztukę. Podobnie jest w muzyce klasycznej - albo kobiety, albo geje. A melomani heteroseksualni, to poprostu zawodowi muzycy. Koncert Celine Dion w Krakowie - to może dobra okazja i sposób na poznanie faceta swojego życia Quote http://www.degis.neostrada.pl/autogr.gif
Attendais Posted May 14, 2008 at 09:24 AM Posted May 14, 2008 at 09:24 AM Hahaha, tak zapalniczki w rękach i jazda.Obawiam się, że wszyscy będą za bardzo skupieni na Celin Quote http://i237.photobucket.com/albums/ff31/Takin_chances/jetaimeencoresing.jpg "The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"
Greggy Posted July 26, 2008 at 08:55 PM Posted July 26, 2008 at 08:55 PM Hehe dobry temat. Tez jestem gejem i kocham Celine, Edytę Górniak - na froum Edi przewaznie geje, Mariah i Whitney. Takze coś w tym jest co pisał Attendais, ze geje potrafią poznać klasę Quote
Bartoromeo95 Posted November 23, 2008 at 01:40 PM Posted November 23, 2008 at 01:40 PM (edited) Słucham Celine od dawna choć nie jestem gejem i tez sie ze mnie śmiali ale jak nie zwracałem na to uwagi to przestali Edited November 23, 2008 at 01:41 PM by Bartoromeo95 Quote http://www.celinedionpoland.pl/images/newsy/tcwt.jpg
Recommended Posts