Jump to content

despre Shakira

13 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Intrebarea e simpla: ce parere aveti despre noul single al Shakirei? Stiu ca probabil nu e cea mai "profunda" melodie, dar... voi ce ziceti? Am pus mai jos si versurile, ca eu la inceput nu intelegeam (chiar) tot ce spune ea pe-acolo.

Eu am reusit sa gasesc macar 5 lucruri care imi plac la melodia asta si anume:

1) Este o piesa senzuala fara a fi vulgara

2) Mi se pare "desteapta" alaturarea rimelor in spaniola cu cele in engleza si jocul de cuvinte al lui Wyclef... "como se llama"

3) Mi-a placut ideea de a face un video doar cu fani (asta e varianta 2)

4) Orchestratia e ingenios construito, chiar daca aduce ~ pe alocuri ~ cu "La Tortura"

5) Pana la urma... vocea si prezentza :D

Hips Don't Lie

I never really knew that she could dance like this

She makes a man wants to speak Spanish

Como se llama, bonita, mi casa, su casa

Shakira, Shakira

Oh baby when you talk like that

You make a woman go mad

So be wise and keep on

Reading the signs of my body

And I'm on tonight

You know my hips don't lie

And I'm starting to feel it's right

All the attraction, the tension

Don't you see baby, this is perfection

Hey Girl, I can see your body moving

And it's driving me crazy

And I didn't have the slightest idea

Until I saw you dancing

And when you walk up on the dance floor

Nobody cannot ignore the way you move your body, girl

And everything so unexpected - the way you right and left it

So you can keep on taking it

She makes a man want to speak Spanish

Shakira, Shakira

You make a woman go mad

So be wise and keep on

And I'm on tonight

You know my hips don't lie

And I am starting to feel you boy

Come on lets go, real slow

Don't you see baby asi es perfecto

Oh boy, I can see your body moving

Half animal, half man

I don't, don't really know what I'm doing

But you seem to have a plan

My will and self restraint

Have come to fail now, fail now

See, I am doing what I can, but I can't so you know

That's a bit too hard to explain

Baila en la calle de noche

Baila en la calle de día

She makes a man want to speak Spanish

Shakira, Shakira

You know you got me hypnotized

So be wise and keep on

Senorita, feel the conga, let me see you move like you come from Colombia

Mira en Barranquilla se baila así, say it!

Mira en Barranquilla se baila así

Yeah

She's so sexy every man's fantasy a refugee like me back with the Fugees from a 3rd world country

I go back like when 'pac carried crates for Humpty Humpty

I need a whole club dizzy

Why the CIA wanna watch us?

Colombians and Haitians

I ain't guilty, it's a musical transaction

No more do we snatch ropes

Refugees run the seas 'cause we own our own boats

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

Compar-o cu "Inevitable", "Ciega sordamuda", "Que me quedes tu" si chiar cu celelalte hituri in engleza, mai putin "Don't bother".

E inferioara....Nu mi se mai pare la fel de stralucita ca inainte.... :cry:

Mi-au placut la nebunie piesele de pe "Fijacion Oral Vol. 1", mai ales "La pared" si "Lo imprescindible", dar cu volumul 2....prea multa umplutura cred eu...

Nu vreau sa supar pe nimeni.

:flowers:

Posted

Si mie imi place mult "La pared", mai ales versiunea acoustica. Cea "normala" are un aer de Coldplay - pianul de la refren mai ales.

Intr-adevar "Hips don't lie" este mult inferioara celor mentionate de tine, dar hai sa nu judecam prin comparatie. Mie (still) mi se pare o piesa cel putin bine scrisa, dar din pacate "aimed to the commercial"...

Posted (edited)

melodia asta e o melodie de voie buna....versurile pot fi trecute usor cu vedere...are ritm...si se stie deja ca asta prinde la public...

nu mi se pare o melodie extrem de reusita de-a ei...dar merge pt chefuri...si sa asculti cand chiar nu ai alta alternativa :P ce rea sunt...

nu e o melodie foarte rea dar nici foarte buna...e...comerciala :D

si aici e linkul pentru persoanele care nu o stiu si doresc sa o asculte :flowers:

http://rapidshare.de/files/14953903/Shakir..._t_Lie.mp3.html

Edited by DjCeline

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
imi place mult melodia,mai ales ritmul.nu prea m-am omorat cu ascultatul versurilor,cat al ritmului.imi place sa dansez melodia asta :)
Posted
am votat pt acceptabil...nu e nu stiu ce melodia :msn-tongue: dar merge asa cand ai chef sa dansezi :D

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
imi place ritmul si videoclipul melodiei, dar ca versuri lasa mult de dorit. a devenit mult prea comerciala. imi plac mai mult mel precum "Bruta, Ciega, Sordomuda" sau "8 dia", "Ojos asi" "Donde estan los ladrones" etc. dar cred ca e mai important in ziua de azi sa castigi cat mai bine, nu mai conteaza originalitatea.
Posted

E o chestie comerciala. E talentata tipa, merge, dar nu stilul meu. Versurile nu imi spun nimic extraordinar si nu ma incalzeste cu nimic vocea. E ceva, cum a zis lumea mai sus, bun de chefuri, nu profund si moving. Yet again, comercial.

"Parerea mea!"

Am votat acceptabil.

Si btw, nu va luati dupa mine...sunt pretentioasa rau!

Posted
Eu am votat ma abtin, fiindca in general nu imi place asocierea unei artiste cu o voce cat de cat buna, cu rapperi (sau in acelasi gen). Asta se intampla numai cand artista n-are chef sa inregistreze ceva klumea si vrea bani fast. Si cam asta e - melodia e FOARTE comerciala. La tortura era de 100 de ori mai buna. Clar nu prea imi place - mult prea repetitiva, versuri de 2 bani, si nici ritmul nu e extraordinar. Asta ca sa nu credeti ca Ralu e cea mai pretentioasa. :P
Posted
Asta ca sa nu credeti ca Ralu e cea mai pretentioasa. :P

*ahem* ce zici de egalitate?

Si ca sa nu fie foarte off topic: Sunt deacord cu tine, Andreea.

Posted
Posted
Ce rea esti!!!
Posted

Trebuia sa o afirm.....deiuta ma provoci la spam!!!!

Sa stii ca e vina ei, DJ!!!!!

Posted

:devil:

:whistling:

Dar ca sa nu ne omoare de tot DJ (parca o aud: *razunare :P * )

aham...

deci

Se pare ca melodia Shakirei prinde la radio. Era de asteptat. Oricum nu mai ascult radio asa de mult, so.....

Fara supi pentru cea care mi-a trimis-o (rabie parca) eu o sterg de pe calc. ^_^

Posted

numai mie mi se intampla toate boacanele. am vrut sa vad mai intai voturile, iar acum nu ma mai lasa sa votez :down:

oricum as vota acceptabil. este adevarat ca a avut si mel mult mai bune. sper sa nu se strice cu totul de acum inainte (adica sa devina din ce in ce mai comerciala, ar fi chiar pacat). totusi tot Celine este preferata mea :P

• 1 month later...
Posted
A raspuns vreun baiat pe aici :whistling: ? E super melodia :clap: Mai ales videoclipul :D Daca ar face Vodafone concurs sa castigam bilete prin SMS cum a facut la Depeche Mode pentru concertul Shakirei dinTimisoara si as castiga un bilet m-as duce si pe jos sa o vad :thumbsup2: Bine ca am unde sa stau la Timisoara . Intai sa castig si dupa aia sa vad daca ma primeste :P

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ... prinde-o de fund !!!

No smoking!!!

Be the best...F**k the rest!

Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!

Posted

off topic: si eu as dori sa ma duc la concertul ei... :down: pacat ca nu se organizeaza la Sibiu (pt ca vara asta a devenit o moda), ar fi mai aproape si as avea si eu la cine sa stau :D

de ar veni si Celine (chiar si in Timisoara) :down:

Posted
A inceput sa imi placa si mie, desi prefer versiunea in spaniola "Sera, sera" si o varianta un pic mai diferita, de asemenea si diferit interpretata pt Fifa Wolrd Cup 2006.
Posted

A, mi-a inviat topicul :D

Ce sa zic, m-as duce si eu la concertul Shakirei daca n-as avea cateva probleme esentiale de rezolvat in perioada respectiva; cred ca e mare lucru ca un artist atat de mainstream ne viziteaza :) have fun, toti cei care va veti duce!

Alex, auzisem si eu ca piesa e inclusa pe CD-ul Cupei Mondiale, faceau misto intr-o revista ca nu intelegeau care e legatura intre textul piesei & fotbal. Nici eu nu inteleg, da' asta e partea a doua :P

O sa caut si eu varianta in lb spaniola sa vad/aud despre ce-i vorba.

Oricum, prefer piesele ei profunde... exemplu: "No"... am plans prima data cand am vazut clipul, cautati-l si voi pe net. e superb.

Posted

Eu incep sa-i urasc pe altii (vezi cazu' Shakirei cu "No") ca au spus inaintea mea tot ce voiam eu sa spun intr-o piesa...

"No se puede vivir con tanto celine..."

Posted

Este si una dintre piesele mele preferate...

Dar mor dupa "Inevitable", "Tu" si "No Creo"... :rolleyes:

Ma deprima piesa asta...imi reinvie niste amintiri nashpa...

Posted
Eu am descoperit un track care se numeste "Planet Ganja", nu este de pe primul album al Shakirei (la restu' nu am mai avut rabdare sa verific tracklist-urile, dar cred ca e totusi un unreleased)... este superb interpretat, cu voce nevinovata si totusi mistica... o sa il postez, promit, de indata ce imi recuperez datele de pe celalalt HDD; versurile, cel putin, sunt stralucite, nu degeaba a zis Gabriel Garcia Marquez ca Shakira este noul poet, al sec. XXI, sau ceva genul asta :D

Posted
Ok, eu n-am auzit de aceasta piesa si am toate albumele Shakirei...Trebuie sa mi-o trimiti si mie neaparat!!!! :msn-tongue:
Posted
A, mi-a inviat topicul :D

:offtopic: Eu sunt vinovatul :blushing: :clap:

No smoking!!!

Posted

De ce iti iei rolul de moderator si mai esti si pe dinafara?

Dk era tot postul off-topic mai ziceam... dar asa tu esti ala care face spam fiindca nu esti mod si nu ai dreptul sa faci chestia asta.

Si ca sa nu fie complet offtopic si sa ma certe DJ :P vreau sa zic ca parca a inceput sa-mi placa oarecum melodia.. e buna pt party... dar versurile tot nu-mi plac. Cand ai timp Ale pls mai trimite-mi si mie mel din astea mai klumea ale ei. Vreau si eu No neaparat.

Posted

Uite "No" aici.E orgasmica!!!!!Iti mai recomand "Sombra de ti", "Tu", "Antologia", "Inevitable", "No creo", "Moscas en la casa"

:drool: :drool: Versurile sunt super...

Clipul de la "No" e bestial...In viata mea nu am vazut asa ceva.E plin de simboluri si aluzii, parca e o cartea ce-ti arata toate misterele ei... :wub:

http://rapidshare.de/files/23394693/07_No.wma.html

Posted (edited)

celindi, poate sa imi dea avertisment moderatorul , dar se pare ca nu stii nimic despre forumuri. Daca nu stii mai bine nu te baga :evil:

Acum sa-ti explic: de fiecare data cand TU scrii un mesaj offtopic se pune : offtopic : in fata ca sa stie lumea, dar tu esti pe din afara cu forumurile. Aici poate sunt mai multe Andrele ca tine si de asta se pune pe forumuri nickname-ul si nu numele. Eu nu va stiu fiecare user ce nume are ca sa ii scriu numele la inceputul mesajului.

Acum ca sa fiu ONTOPIC (sper ca a inteles celindi) toate melodiile Shakirei sunt excelente :clap:

Edited by Vodafone

No smoking!!!