Jump to content

Nedreptate pt. Teo Peter!

Recommended Posts

Posted
eh ce sa mai spun :glare: asemenea prostie nu am mai pomenit..americani idioti! cum adica omoara un om de valoare si nu primeste nimic? :evil: e o mare porcarie fratilor...uitati in ce lume traim....si cik ii mai si admiram pe americani..nush cine ii admira da stiu ca basescu le sufla in fund de nu mai poate...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

pai da..iar dak un roman omora un american...vai ce scandal...ne era mai greu sa obtinem vize..popor nenorocit poporul asta roman...teroristi ce sa mai...

mi se pare o mare prostie...doar pt k idiotul ala e american nu mi se pare corect sa iasa basma curata

scuzati pt limbaj dar...deja chestia asta e prea plina de nesimtire :angry2:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted
pai da..iar dak un roman omora un american...vai ce scandal...ne era mai greu sa obtinem vize..popor nenorocit poporul asta roman...teroristi ce sa mai...

mi se pare o mare prostie...doar pt k idiotul ala e american nu mi se pare corect sa iasa basma curata

scuzati pt limbaj dar...deja chestia asta e prea plina de nesimtire :angry2:

nesimtire e putin spus :angry:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

ce ii tot criticam pe altii cand nici sistemul nostru nu-i mai breaz. normal ca ar fi fost mai grav ca un roman sa omoare un american, ei doar sunt o putere, iar conducatorii lor stiu foarte bine cum sa manipuleze "prostimea" (adica pe ceilalti americani).

nu stiu daca va aduceti aminte insa ca de curand nu stiu ce ruda de-a lui Becali a ranit vreo 3 persoane si a omorat una. a mai auzit cineva de asta?... si cred ca exista o groaza de astfel de exemple. cred ca daca criminalul ar fi fost nu stiu ce politician sau vreun om putred de bogat din Romania, s-ar fi facut un pic de scandal si nu dupa mult timp nici nu s-ar mai aminti in treacat de asta.

din pacate cam asta e realitatea. banii cumpara orice, pana si viata unui om oricat de importanat ar fi el sau nu.