Jump to content

fericire de-o clipa

Recommended Posts

Posted

am initiat acest topic nu pt a argumenta ce inseamna fericirea pt voi ci mai degraba sa aflam diferite motive care v-au facut fericiti/e chiar si pt cateva momente sau in cazul in care vreti sa spuneti cuiva ca sunteti fericit/a si nu aveti cui.

cred ca ar trebui sa gandim pozitiv.

eu una sunt bucuroasa ca am scapat azi de un examen destul de greu si nu cred ca am picat :D

deci, astept sa mai aud si alte motive.

"don't worry, be happy " :msn-wink:

Posted

nu pot sa zic ca in ultimul timp am fost fericita, insa au fost unele momente in care m-am simtit fericita...precum acela in care am aflat ca m-am calificat mai departe pe judet la olimpiada de geogra, pt ca imi doresc foarte mult sa ajung la nationala....am fost fericita in momentul in care am aflat ca mi s-a indeplinit o dorintza pe care demult o aveam...si de fapt mi se indeplinise, dar fara ca eu sa-mi dau seama :blushing:

ma simt fericita cand pot sa vorbesc cu prietenele mele, si ieri am fost fericita ca una dintre ele m-a sunat pt ca imi era foarte dor de ea si nu vorbisem cu ea vreo 2 zile ceea ce pt mine e criminal :blushing:

ma bucur ca vine vacantza, care desi e scurta, dar eu sper sa fie o eliberare :)

si ma bucur foarte mult ca am redescoperit-o pe Celine! :shy: in ultimul timp nu o mai ascultasem din cauza tristetii....ascultam doar rock....si prietena mea de care vorbeam mai sus(se stie ea :P ) mi-a reamintit cat de mult iti poate aduce Celine pace in suflet....cam atat pentru moment...

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
eu ma simt fericita de cate ori pot sa desenez sau sa pictez...asta ma poate scoate din orice stare nasoala...aproape :P
Posted

eu ma simt fericita ori de cate ori simt k prietenii mei cei mai buni imi sunt aproape..si atunci cand si eu le pot fi aproape...

pacat k in ultima vreme nu prea s-a intamplat asa... :cry:

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted (edited)

Eu sunt fericit de fiecare data cand vad pe cineva fericit datorita mie...cand iubesc si sentimentul e reciproc...cand sunt apreciat pentru ceea ce fac si sunt...cand ma intalnesc cu cei mai buni prieteni ai mei (2 baieti extraordinari pe care ii vad doar cand ma duc la tzara...ceea ce nu e prea des :down: )...cand reusesc un program la informatica...cand gasesc o melodie pe care o cautam de foarte mult timp...and the list may continue... :rolleyes:

Unele motive sunt puierile...dar...sunt lucruri care ma fac fericit...

<<"Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima">>

Edited by D3xt3r
Posted
eu ma simt fericita ori de cate ori simt k prietenii mei cei mai buni imi sunt aproape..si atunci cand si eu le pot fi aproape...

pacat k in ultima vreme nu prea s-a intamplat asa... :cry:

:hug:

eu ma simt fericita de fiecare data cand ma prostesc cu prietenii mei :D

:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

am aflat ca m-am calificat mai departe pe judet la olimpiada de geogra, pt ca imi doresc foarte mult sa ajung la nationala....

felicitari si multa bafta in continuare!!!!! :clover: :graduated:

Posted

am aflat ca m-am calificat mai departe pe judet la olimpiada de geogra, pt ca imi doresc foarte mult sa ajung la nationala....

felicitari si multa bafta in continuare!!!!! :clover: :graduated:

merci :)

ma face fericita cartea "Celine: the authorized biography"...e atat de frumoasa! :in_love:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted (edited)

when you want it the most there's no easy way out

when you're ready to go and your heart's left in doubt

don't give up on your faith love come to those who believe it

and that's the way it is!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :kicking: :kicking: :w00t: :w00t: :wub: :wub: :wub: :whistling:

i'm in love with

LIFE! AND CELINE! :w00t: cine ati crezut? :whistling: :lmao: :lmao: :lmao:

this makes me happy! :giggle:

scuza-ma ca ti-am modificat postul ralu, dar era un spatiu uriash pe care il lasasei intre antepenultima si penultima replica :P :flowers:

Edited by DjCeline

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

uite asta inseamna fericirea de-o clipa

citind ce-a scris Ralu m-a facut f fericita :msn-wink:

oricum la mine mai tot timpul exista astfel de bucurii de moment

cateodata mi se pare ca-s prea hlizita

si ma si mir cum de pot sa mai fiu zambareatza cand se intampla si lucruri mai putin fericite

am impresia ca atunci cand s-a impartit pesimismu eu eram la calculator cu castile la urechi si ascultam Celine la maxim :lmao: , sau poate pe vreo partie de ski :msn-tongue:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
  • 2 weeks later...
Posted
s-o aud pe Celine cantand la pian m-a facut fericita :wub: :wub:
Posted
scuza-ma ca ti-am modificat postul ralu, dar era un spatiu uriash pe care il lasasei intre antepenultima si penultima replica :P  :flowers:

asta era intentia ;)

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...