Jump to content

Recommended Posts

Posted
aceasta este intrebarea pe cre eu am primit-o acu 2 ani..si is curioasa ce ar face fiecare dintre voi daca ar avea sansa sa fie Celine pentru o zi? :bye1:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Faire partir le noir, disparaître le temps

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

neatza! :xmas_biggrin:

pai, singru' lucru care-mi trece prin cap acu' e ca as canta, fiindca eu am o voce groaznica...dar ma mai gandesc....probabil ca as face multe lucruri dak as fi Celine....as sta toata ziua cu RC :in_love:

• 2 weeks later...
Posted

daca as fi Celine, pe langa ca as canta ca nebuna toata ziua, as incerca sa ma implic social cat mai mult. nu stiu (trebuie sa recunosc) daca Celine are asa ceva, dar mi-as funda o organizatie prin care sa ajut oamenii din intreaga lume. asa as putea sa-i incant pe oameni nu numai cu vocea mea ci si cu banii castigati.

aaa... si sa nu uitam: as organiza un turneu Celine pt tarile din Europa in care nu a mai fost pana acum, si as incepe cu Romania :clap: :lmao:

recunosc un pic egoist, dar oricine poate visa, nu?

ca Celine poti face cred o groaza de lucruri, dar acum nu-mi mai vine nimic in minte asa ca ma opresc aici.

:bye1:

Posted

In sfarsit am prins si eu putin timp ca sa postez in topicul asta

Acum sa zicem ca sunt Celine pt o zi , in primul rand m-a trezi f de dimineatza ca sa profit cat mai mult :lmao:

Daca as fi in forma sigur as inregistra repede cateva din cantecele mele preferate cantate de altii, printre altele I will always love u de la Whitney . Without u de la Mariah , Nights in white satin de la Moody blues , Lady in black de la Uraiah Heep ; probabil ca o sa-mi ajunga ; tre sa ma mentzin in forma nu sa ma suprasolicit.

:msn-wink:

Poate asa rapid si Gimme! Gimme! Gimme! de la Abba

Dupa care ar trebui sa incercam sa schimbam LUMEA in bine :msn-tongue:

Si daca voi reusi ceva in sensul asta , ca deocamdada nu imi vine o idee pe care de abia sa astept sa o pun in aplicare inseamna ca m-as simti f bine si as vrea sa iau masa cu familionul si Dionii si Angelilii, bineintzeles si fam Dupre sa fie acolo :whistling1:

Pe seara o intalnire cu noii prieteni din Romania ar fi nemaipomenita :lmao:

Ma mai gandesc si o sa vin cu completari :msn-wink:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted

pai as veni sa vizitez romania, nu? si as face in asa fel incat sa aduc putin din magia showului din vegas in romania :D visez si eu...ca doar de asta e pus topicul. :P

asa..ce as mai face...evident as canta din moment ce as sustine showul...as petrece putin timp cu rene charles...ca o zi are doar 24 h...si mai trebuie si repetitii pt spectacol...si o intalnire cu fanii...care sunt membri pe celinedionforum.com ^_^

totusi park era mai bine dak ne imaginam cum ar fi sa fim celine pt o saptamana :whistling: too many things to do..so little time

http://i16.photobucket.com/albums/b21/DjCeline/thereasonigoonsiggycopy.jpg

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

imi cer scuze ca am cam ignorat termenul "o zi". ca sa fii Celine doar pt o zi e cam greu sa-ti imaginezi ce ai vrea sa faci mai intai. cred ca ar fi fost mai uman pt noi sa alegem 3 sau poate 7 zile, cel putin (avand in vedere ca 3 si 7 sunt numerele cele mai frecvemte in basme, si de fapt asta am incercat noi sa realizam prin acest topic, un mic basm al nostru). deci propun sa largim perioada la cel putin o saptamana. cine ma sustine??? :clap: :thumbsup2:

^_^

Posted (edited)

eu te sustin :P altcineva?

off topic: lulu sper sa nu te superi ca am modificat titlul topicului

Edited by DjCeline

http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/blackroses08.jpg http://therasmusforum.com/images/streetteam/promo/banner_streetteam1.jpg

Posted

:lmao:

Eu nu prea as dori asa mult sa fiu in locul ei. Sunt sigura ca ea asa cum e e de neinlocuit si se descurca perfect in pielea ei. Dar stiu sigur ca ar fi fantastic daca as putea sa fiu cu ea o saptamana., adica sa locuiesc sub acelasi aoperish cu ea si sa particip la tot ce face ea.

Ce siceti schimbam titlul topicului :lmao: Ma sustine cineva ??

Cred ca ma spanzura Ralucu daca vede ce vreau eu sa fac din topicul ei :msn-tongue:

http://i5.photobucket.com/albums/y166/raluchi/ANDfinalshow-1.jpg
Posted
eu te sustin :P  altcineva?

off topic: lulu sper sa nu te superi ca am modificat titlul topicului

mi se parea mie ceva ciudat la topic...nu-mi aminteam sa fi zis o saptamana :lmao:

:lmao:

Eu nu prea as dori asa mult sa fiu in locul ei. Sunt sigura ca ea asa cum e e de neinlocuit si se descurca perfect in pielea ei. Dar stiu sigur ca ar fi fantastic daca as putea sa fiu cu ea o saptamana., adica sa locuiesc sub acelasi aoperish cu ea si sa particip la tot ce face ea.

Ce siceti schimbam titlul topicului  :lmao: Ma sustine cineva ??

Cred ca ma spanzura Ralucu daca vede ce vreau eu sa fac din topicul ei  :msn-tongue:

:lmao: :lmao: :mdr: you girlz crack me up! :lmao:

faceti mey ce vreti ca nu ma derajeaza :P puteti pune si: ce ai face daca ar fi sa o urmaresti pe Celine o saptamana? :lmao: :lmao: :lmao: :mdr: :mdr:

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted

apropo de a sta o saptamana cu Celine, mai tineti minte ca mai demult (acum nu stiu daca se mai organiseaza) p mtv era o emisiune 'fanatic', in care fanii isi puteau intalni idolii live si sa le ia un interviu? de multe ori mi-as fi dorit sa se organizeze si la noi asa ceva, ca sa am sansa sa o intalnesc pe Celine.

cred ca ar fi intra-adevar mult mai frumos sa o intalnesti pe Celine decat sa fi ea pt o zi sau saptamana :lmao:

mi-ar placea sa fiu o buna prietena de-a ei ^_^ sau chiar o cunostinta indepartata :whistling:

cat despre a o urmari p Celine o saptamana...cred ca ar fi groaznic pt ea & nu cred ca am destui bani sa o despagubesc in cazul in care m-ar da in judecata :D

Posted

m-as bucura de faptul ca pot sa daruiesc iubire,dar sa si primesc inapoi....

de cantat...poate doar de placere....

insa daca as putea sa o intalnesc pe Celine as incerca sa o incurajez sa inregistreze un album cu cantece scrise de ea....

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

Posted
deci schimbam numele topicului? ca ne-am cam departat de la el :P

Posted
deci schimbam numele topicului? ca ne-am cam departat de la el :P

if u wish...do whatever u want..the world is yours

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 1 month later...
Posted

Hai ca fac eu trecerea inapoi la topic :)

Alors... daca as fi pentru o zi Celine, adica mintea si sufletul meu in trupul ei, l-as suna pe Jean Jacques Goldman si i-as zice "ia avionul si vino acum"... as trage vreo... nesfarsit de multe piese cu el... compuse impreuna... si saptamana aceea ar fi cat o viata... probabil m-as indragosti de el nebuneste, dar nu as face nimic ca sa nu ii patez onoarea lui Celine... :P

I-as schimba lui Rene Charles look-ul - ca sa nu il recunoasca nimeni - si l-as trimite la o gradinitia normala :) sa aiba si el parte de ceva "normal" pe langa a sa fabulous mom :)

As rezilia contractul cu Sony Music - ahh ce boala am pe ei! - si mi-as infiinta propria companie, CD Records sau oricum... nu conteaza numele. Viva la Revolucion!!! Jos cu Sony!!!

Intr-una din seri l-as lua pe Jean Jacques cu mine la Caesar's Palace sa facem un concert cu piese dinainte de '90... si as chema numai romani si canadieni :)

Va spun ce (nu) as face: NIMIC cu Rene... sorry da' nu pot... nici macar cu ochii inchisi... :P

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted
Hai ca fac eu trecerea inapoi la topic :)

Alors... daca as fi pentru o zi Celine, adica mintea si sufletul meu in trupul ei, l-as suna pe Jean Jacques Goldman si i-as zice "ia avionul si vino acum"... as trage vreo... nesfarsit de multe piese cu el... compuse impreuna... si saptamana aceea ar fi cat o viata... probabil m-as indragosti de el nebuneste, dar nu as face nimic ca sa nu ii patez onoarea lui Celine... :P

I-as schimba lui Rene Charles look-ul - ca sa nu il recunoasca nimeni - si l-as trimite la o gradinitia normala :) sa aiba si el parte de ceva "normal" pe langa a sa fabulous mom :)

As rezilia contractul cu Sony Music - ahh ce boala am pe ei! - si mi-as infiinta propria companie, CD Records sau oricum... nu conteaza numele. Viva la Revolucion!!! Jos cu Sony!!!

Intr-una din seri l-as lua pe Jean Jacques cu mine la Caesar's Palace sa facem un concert cu piese dinainte de '90... si as chema numai romani si canadieni :)

Va spun ce (nu) as face: NIMIC cu Rene... sorry da' nu pot... nici macar cu ochii inchisi... :P

o da faza cu Sony e buna :lmao: :whistling: votez pt asta! :giggle: si da! un concert cu Celine si Jean Jacques ar fi super :in_love: nu-i asa Raluchi? :D

J'aimerais tant savoir

Souffler comme le vent

Sur ton doux visage

Casser les nuages

Parler même tout bas

Juste pout toi et moi

De petits riens

Mais là-bas

Au loin, tu nages...

• 5 months later...
Posted
Nu mi-as dori sa fiu niciodata Celine sau vreo alta vedeta sa ma urmareasca Paparazzi si la buda inda DACA as fi ea cred ca as face un concert iar banii i-as dona unei case de copii cu nevoi speciale sau in orice scop caritabil.
http://i231.photobucket.com/albums/ee107/lotr_mondragon/00000000000002406360-300x300_72dpi_.jpg
Posted

E ceva ce nu pot zice pe forum, dar ii implica pe Jean Jacques si pe Garou :giggle: :lmao:

Just kidddin'.....not!

OK, serios acu': cu siguranta as canta mult. As vrea sa dau un concert pe Stade du France, doar ca sa simt atata iubire din partea publicului si sa vad valurile alea de maini care se faceau pe la turneele ei in Europa. Trebuie sa fie o senzatie extraordinara. Daca as fi ea, as avea si banii ei, right? Asa ca i-as lua masina lui tata (m-a innebunit de cap ca el vrea masina), o casa (vila) mamei si sor'mii la fel. M-as juca cu Rene-Charles. As sta imbratisata ore intregi cu Rene, pt. ca nu cred ca exista barbat care sa iubeasca mai mult o femeie si tare as vrea sa stiu cum e... As inota (eu nu stiu sa inot :lmao: ). Mi-as inregistra propriile melodii, incepand cu misterioasa Drop by Drop! Si as si semna contract sa fie scoase pe un album ceva, nu de alta, dar adevarata Celine s-ar razgandi cand s-ar intoarce in propriul corp. :lmao: As da o masa pentru familii (Dion si Angelil) si as ruga-o pe Maman Dion sa gateasca (sau sa ajute la gatit). Pe urma am face o sesiune de jamming impreuna, like in old times....Mi-as cumpara mai multe fuste scurte si le-as da pe restul :lmao: As gasi un copil cu adevarat talentat in Romania si l-as lua sub "aripa" mea. As juca golf (imi plac masinutele). As canta o data in Vegas.

Si hai ca inchei ca as putea continua asa o vreme....

Posted

de acord cu Anisoara! :msn-wink: ar fi mai misto sa fiu cu ea...nu ea :P

uite ce mi-a trecut mie prin cap citind asta...(un glont)...ca ar fi misto sa vad lumea prin ochii ei, sa stiu ce gandeste...ca si cand as fi in ea,nu ea...hope you get it :msn-tongue: sunt prea obosita sa explic altfel...cred ca de la oboseala se trage si ideea...sau de la cartile lui Anne Rice :rolleyes:

ce ai vrea sa faci cu cei doi,Teo, e sa canti sub dus? :giggle: ca eu oricum m-as gandi la altii :rolleyes: adik la Garou imi plac doar ochii;m-as scufunda in ei,dar asta pot sa fac si fara sa fiu Celine :msn-tongue:

Posted

Hmmm....tough question...

Primul lucru pe care l-as face...L-as chema pe Jean-Jacques :giggle: ....sa discutam perspectivele unui nou album.

Al doilea lucru, as lansa DVD-ul A new day in format long box cu 3 discuri, l-as duce pe Reney la azil, mi-as lua un gagiu orgasmic :rolleyes: si mi-as face de cap cu el in toate pozitiile posibile...si as reveni la Las Vegas...Doar 2 saptamani pe luna, sa-mi odihnesc vocea si sa-mi tin tenul ferit de riduri.

BTW...as face si niste injectii cu botulinica... :D Sa fiu perfecta.... :w00t: B)

Posted
Hmmm....tough question...

Primul lucru pe care l-as face...L-as chema pe Jean-Jacques :giggle: ....sa discutam perspectivele unui nou album.

Al doilea lucru, as lansa DVD-ul A new day in format long box cu 3 discuri, l-as duce pe Reney la azil, mi-as lua un gagiu orgasmic :rolleyes:  si mi-as face de cap cu el in toate pozitiile posibile...si as reveni la Las Vegas...Doar 2 saptamani pe luna, sa-mi odihnesc vocea si sa-mi tin tenul ferit de riduri.

BTW...as face si niste injectii cu botulinica... :D Sa fiu perfecta.... :w00t:  B)

hew...ce bine ca nu esti Celine :lmao:

imi place de ea asa cum e,fara injectii si alte alea;e perfecta pentru mine

imi place de Rene ca o iubeste...decat un gagiu orgasmic care sa-si bata joc de ea,mai bine mosuletzul asta (plus i have a thing for older man :P )

dar sunt de acord cu chematul lui JJ pt un nou album...That's a very good idea! :msn-wink:

Posted

Mai, mai, mai... :) eu stiu ca ei se iubesc si respect si admir asta.

Dar JJG este pentru mine ceea ce se poate numi un "gagiu orgasmic". Si nu cred ca si-ar bate niciodata joc de Celine!

Da, Alex... ai idei bune, exceptand-o pe cea cu injectiile :P

Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!

http://celinedion.evonet.ro/coppermine/

Posted

Recunosc... :giggle:

Poate am exagerat putzin cu botulinica... :innocent:

JJG e orgasmic, dar mai intai sa-l trimita pe Reney la o plimbare lunga si frumoasa.Apoi, vede ea ce face si cu cati... :whistling: :whistling: