Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
CÉLINE DION LIVE 2017 (Dania, Szwecja, Anglia, Holandia, Francja, Szwajcaria, Niemcy)
Started by
ilka
, Jan 26 2017 03:10 AM
Posted 26 January 2017 - 03:10 AM
Hej
zbliża się trasa koncertowa w tym roku. Do jakich miast się wybieracie?. Czy może wszystkie chcecie "zaliczyć"
? Jaka jest Wasza reakcja na temat tej trasy?
Posted 26 January 2017 - 04:24 AM
Posted 26 January 2017 - 01:15 PM
Ceny jak ceny, jak ostatni raz Celina była w Polsce, to za miejsce stojące w sektorze przy barierce/scenie trzeba było zapłacić 750 PLN, a to były krakowskie Błonia czyli teren otwarty, taka np. akustyka to był tam raczej problematyczny temat, bo nie był to żaden amfiteatr, a i tak bilety do tego sektora zeszły pierwsze, w mniej niż godzinę 
Tak więc raczej nie ma się co krzywić na bilety w cenie 200+ EUR w sektorach niedaleko sceny, z miejscem siedzącym, klimatyzowanej sali z odpowiednim nagłośnieniem/akustyką.
Ale zgoda, mało kogo będzie stać, aby "zaliczyć wszystkie", jednak na jeden z nich, połączony z wypadem turystycznym, chyba da się coś tam jakoś wyskrobać
Co do samej trasy, to jest OK, jedyny feler to brak Polski, ale jak pomyślę o Błoniach, to może i lepiej? W sumie taki Berlin jest przecież o rzut beretem...
Tak więc raczej nie ma się co krzywić na bilety w cenie 200+ EUR w sektorach niedaleko sceny, z miejscem siedzącym, klimatyzowanej sali z odpowiednim nagłośnieniem/akustyką.
Ale zgoda, mało kogo będzie stać, aby "zaliczyć wszystkie", jednak na jeden z nich, połączony z wypadem turystycznym, chyba da się coś tam jakoś wyskrobać
Co do samej trasy, to jest OK, jedyny feler to brak Polski, ale jak pomyślę o Błoniach, to może i lepiej? W sumie taki Berlin jest przecież o rzut beretem...
Posted 26 January 2017 - 01:42 PM
Fakt faktem w zeszłym roku bilety były tańsze
.
Szkoda, że nie ma Polski na tej trasie :/ ale może jakimś cudem dodadzą? W zeszłym roku dodali jeszcze kilka koncertów w Paryżu.
Może uda mi się wybrać na jeden koncert. Myślę, że najprędzej to będzie Berlin bo jest najbliżej
.
Szkoda, że nie ma Polski na tej trasie :/ ale może jakimś cudem dodadzą? W zeszłym roku dodali jeszcze kilka koncertów w Paryżu.
Może uda mi się wybrać na jeden koncert. Myślę, że najprędzej to będzie Berlin bo jest najbliżej
Posted 27 January 2017 - 06:29 AM
Hej. Jestem tu nowa😊w tym roku spelnie swoje największe marzenie i będę po raz pierwszy na koncercie Celine w Berlinie! Już się nie mogę doczekać. Kupiłam bilety na viagogo. Jakie macie doświadczenia z nimi? Bo trochę dziwne że oni już mają bilety a sprzedaż niby rusza w lutym. Jak to jest bo się nie znam...bilet mam kupiony na sekcje floor ale bez żadnego sektora itp. W sumie to jest jakby rezerwacja bo bilet dopiero maja przesłać później
Posted 27 January 2017 - 12:13 PM
Gosia1989, on 27 January 2017 - 06:29 AM, said:
Hej. Jestem tu nowaw tym roku spelnie swoje największe marzenie i będę po raz pierwszy na koncercie Celine w Berlinie! Już się nie mogę doczekać. Kupiłam bilety na viagogo. Jakie macie doświadczenia z nimi? Bo trochę dziwne że oni już mają bilety a sprzedaż niby rusza w lutym. Jak to jest bo się nie znam...bilet mam kupiony na sekcje floor ale bez żadnego sektora itp. W sumie to jest jakby rezerwacja bo bilet dopiero maja przesłać później
A tak z innej beczki, ktoś na forum dał link'a do udziału wydarzenia aby Celine przyjechała do Polski. Umieszczę go tutaj https://www.facebook...ctive_tab=about . Jeśli ktoś będzie chciał pomóc itp to może wziąć udział, nie zmuszam
Posted 27 January 2017 - 01:02 PM
A gdzie kupujecie bilety?
Posted 08 April 2017 - 02:14 AM
Cześć, wybieram sie na koncert Celine w Berlinie 24 lipca :-) z Wrocławia, bilet zakupiłam na eventim.de, może ktoś z Was też jedzie?? to fajnie byłoby się zgadać
Posted 17 June 2017 - 09:01 AM
czesc rowniez bede w berlinie 24.07 a wyjazd z opola
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top